Hadi para biriktirmeye başlayalım

evet maleseff kuyumcularda işini biliyoÇok üzgünüm çoook birde normalde alış satış arası fark bu kadar olmuyor (şuan 70e satıyorlar 63 e bozuyorlar)ama şu dönem dalgalı olduğu bir inip bi çıktığı için zarar etmemek için onlarda böyle yapıyor sanırım:kızgın:

2 ayda 200 civarı biriktirmiştim.
bugün yine başlayacağım, kumbara açması çok zevkli oluyor.kaydirigubbakcemile2

30 aralık salı günü açmak üzere;
bugün 2.tura başlıyorum
ilki başarısız oldu Çok üzgünüm çoook
eve gidince kendime açamayacağım bir kumbara bulacağım yani yapacağımmm gamyoncuiremsu

evet maleseff kuyumcularda işini biliyoÇok üzgünüm çoook birde normalde alış satış arası fark bu kadar olmuyor (şuan 70e satıyorlar 63 e bozuyorlar)ama şu dönem dalgalı olduğu bir inip bi çıktığı için zarar etmemek için onlarda böyle yapıyor sanırım:kızgın:

Evet onlarada hak vermek gerek.Elimdeki altınları çıkartmaya baktım ben bu dalgalı dönemde fırsatçı gibi gördüm kendimi:sm_cool:

ayfa_d çok iyi yapmışsın sositososito DENİZDİR inşallah bidahaki aya önümüze bakalım dimi ama:1hug:.bana en kullanışlı gelen kumbara kk bayanlarının fikri pet şişeeehihoyyyt denemediysen öneririm canımkaydirigubbakcemile5

bu enflasyon canavarıyla biraz zor para biriktirirz kredi kartına borç etmeden karnımızı doyurdugumuzla kalsak şükredicez

Şükür hiç kredi kartım yok ve olmasın da. Pet şişe ama küçük dün başladım koymaya kızlar. Beni görünce bir arkadaş da başladı. Şimdi aramızda yarış yapıyoruz bakalım en çok kim biriktirecek diye. Hala karar veremedik açınca bu paralarla ne yapsak acaba???

en güzeli kumbaradan çıkanları heray düzenli olarak ayrı bir banka hesabına atmak..
deneyin anlayacksınız basit bi kumbaradan neler oluyor...

hiç o kadar kolay değil valla para biriktirmek zaten maaşları ben alıyorum yani eşimin maaş kartıda bede ben çekiyorum yani evin idaresi benim elimde yaniiii o para biriktirme işini eşim yapıyor sonra en kötü anımda çıkarıp veriyor sağolsun inanın ev geçindirmek çooook zor.

arkadaşlar hepinize merhabalar bayağıdır sizleri okuyorum inanın bana beni çok özendirdiniz para biriktirmeye aslında şu anda çalışmıyorum iki çocuğum var ve fazlasıyla masraflı hayat ama azmin elinden hiç bir şey kurtulmazmış önceleri eşimin bana verdiği ev harçlığın dan kenara koyar çocuklarımın yada kendi eksiklerimi tamam lardım çok büyük miktarlar olmasad bu beni çok sevindirirdi ama bir gün annem beni eşime ele verdi belki bilerek yapmadı ama eşim para biriktirmeme den kokrtuğu için ev harçlığında cidddi bir kısıtlama yaptı bazen erkekleri anlamakta çok zor oluyor ne yapacaksınız aslında eşimin korkusu annesi gibi ev harçlıklarından benim de ev alacağım yada ciddi yatırım yapacağımdüşüncesi heralde şimödi inanın bana sizden güzel kuvvet aldım ve iki gündür elime geçen paradn çok minikte olsa kenara atıyorum bakalım ben ne kadar biriktirebileceğim:nazar:kaydirigubbakcemile5

evet bende basladim suan 200 frank oldu.bir hafta boyunca beyimden bir yere gitmek icin otobüs parasi aliyorum.varsayalim bindim diyorum ve kendi sagligimida düsünerek yürüyorum zaten en fazla gidecegim durak 2 durak oluyor.param da cebnde duruyor.beyimde otobüs paran varmi deyince yok dedip üzerine ekliyorum sadece bir haftada 20 frank etmisim bu hafta.benimki gördü bozuklari.dedim varsayalim bindim .yine düzenli olarak otobüs parami alirim dedim.bakalim bu hafta ne olcak:))))

benimde bir kumbaram var eşimde biliyor içinde 200 ü geçik para var.Ama bu benim kötü gün param diyorum.çok seviyorum bende birikim yapmayı.hep bozuk atıyorum.iyi oluyo valla bunu uzun yıllar sürdürmek istiyorum.gerçekten dünyanın binbir türlü hali var..damlaya damlaya göl oluyor arkadaşlar..

kızlaaar kumbaralar ne durumda vallahi bende sizden özendim bir kumbara yaprtım kendimi elime geçen tüm bozukları atıyorum içine normalde zaten para biriktirmeye çalışıyorum ama bu bozukluklarda iyi oldu ortadan kaybolunca harcanmıyor böylece birikebiliyor kaydirigubbakcemile3

ben evlendiğimden beri eşimin cebinden çıkarıp komidinin üstüne koyduğıu bozuk paraları biriktiriyorum..her ay kredi kartımın extresini ödüyorum..üstüme başıma bişey alıyorum..10 gündürde 75 lira birikti..bakalım bu ay ne çıkıcak..hadi bakalım kızlar..kumbaralar dolsun

Hep desteklediğim bir konudur ama malesef yapamıyorum.iki tane çocuk ve onların bitmeyen ihtiyaçlarıyla zor oluyor.Geçen ay başladım bende her ay en azından bir küçük altın alayım dedim.bu ay açıldık biraz alamadım.ama devam edeceğim inşallah.her kadının bir kenarda parası olması lazım.
konuyu başlatan arkadaşın çok kişiye faydası olacağı kesin .o yüzden herkesin adına teşekkür ediyorum kendisine.

walla arkadaşlar 1 - 2 lira demeyin, öyle öyle birikiyor.
ben cüzdanımda kalan 1 ytl leri üst üste koyup bantlıyorum sıkıca. zahmetine kıyamayıp açmıyosun. harcamazsınız öyle. 10 ytl'lik külçeler yapıyırum. sonra onlar da birikiyor. oh ne alaaa... :)
yani daha dar gelirli kardeşler için bu da bişi.. yazayım dedim.
yöntem işte :)

burayı görünce çok hoşuma gitti arkadaşlar..

Son düzenleme:
X