Hadi para biriktirmeye başlayalım

arkadaşlar ben dayanamadım 4 gün kala açtım şişemi. ama öyle umduğum kadar çok para çıkmadı :KK43:. sadece 76 küsür YTL. Ama olsun bu ay daha başarılı olacağım inşallah. yeni şişe, yeni ve daha fazla birikim. herkesin kumbarasına bereket sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey...
az değil arkadaşım ya iyi sayılır, bir çeyrek alırsın işte. bende atıyrum bozukluk, 5-10 ytl. bakalım ne çıkacak

ayy bu başlığı neden daha önce görmedim ki. ben yaklaşık 1,5 yıldır yapıyorum bunu. vazo aldığım ahşap bir paşabahçe kutusu vardı. onun içine atıyordum paralarımı.şu anda 5670 ytl olmuş.daha dün akşam saymıştım. ama ben sadece madeni para atmıyorum.ne bulursam atıyorum.:)))

ablacım 5670 derken?sırnaşık şey süpersinn:sm_cool: darısı başımıza:Saruboceq:güzel huzurlu günlerde harca inşallahha.s

kızlar benim hayatta en sevdiğim iş para biriktirmede benim bütün param sağolsun eşime gidiyor kendisi hep sıkışık yaln söylüyor ama işte para lar gidiyor ama bende para biriktirme hastalık ben para biriktirip oğluna ev alan ev kadınlarını biliyorum

valla becerebilene bravokaydirigubbakcemile5 ama insan gereksiz harcamalarını kısıtlamayı öğrendikten sonra olmayacak şey değil oluyora.s

ayy bu başlığı neden daha önce görmedim ki. ben yaklaşık 1,5 yıldır yapıyorum bunu. vazo aldığım ahşap bir paşabahçe kutusu vardı. onun içine atıyordum paralarımı.şu anda 5670 ytl olmuş.daha dün akşam saymıştım. ama ben sadece madeni para atmıyorum.ne bulursam atıyorum.:)))

:1shok: maşallah canım. Bu paşabahçe kutusunu merak ettim, açılamıyor galiba. Nerden bulsam ki?

az değil arkadaşım ya iyi sayılır, bir çeyrek alırsın işte. bende atıyrum bozukluk, 5-10 ytl. bakalım ne çıkacak

Çeyrek ne kadar oldu kızlar? Ben hala biriktirmeye başlayamadım, hep harcıyorum.

Güldemir eşime senin kumbaranda biriktirdiğin parayı söyledim, zavallım esnerken şoktan yarım kaldı esnemesi. Ay çok güldüm inan. Tabi sen bana para vermek şöyle dursun daha elimden alıyorsun dicem, o zaman birdaha hiç vermez. Sustum.

çeyrek şuan 69-70.yani pek alıncak gibi değil bu dalgalanma zamanı. biriksinde hele düşünce alırız canıım inşallahkaydirigubbakcemile5hihoyyyt

bende yarından itibaren başlıyorum bi genel kumbaramız var bide gizli olsun dimiiii

ben bunca yil kk deyim anam burayi yeni gördüm
iki para biriktirim derim ya cocuklar alir ya esim hahhaayyyy
kizlar nasil biriktirdinizzzz

eşim yada çocuğum olmadığı için biriktirebiliyorum galiba:roflol: herkes aynı şeyi söylediğine göre evliyken biriktirmek daha zor anlaşılana.s

sayfayı yeni keşfettim keşke bastan göreydimde baslıyaydım simdiye dek.neyse en kısa zamanda baslicam.

böyle bir konu varmıymıs yahuuu:))) ben de biriktiriyordum ama malesefki esime söyledim ve tükendi:KK43:((( altın biriktirdim onuda esim tüketti :KK43:((

en kötüsü esim hiç harçlık vermiyor :KK43:( herseyim bir telle geliyor esim ödüyor :KK43:( cebimde tek kurusum olmuyor yani:KK43:((

cebinden almıstım o zamanlarda gururma yediremedim söyledim ve yapmadım birdaha... of ne yapmalıyım bilmiyorum kızlar bi el atın bu mevzuya önerileri bekliyorum ....evden tek çıkabilsem sunu aldım bunu aldım der alırım ama evden onsuz hiç çıktıgımı hatırlamıyorum ...

bence günde 5-10 ne kadar atabildiyseniz attın bi köşeye sonra da güne girin 100-150 ytlsine ve en sonda alın altın yapın yahut güvenilir birinin yanına bırakın ben böyle yapıyorum ya da kredi kartıylan altın alın vadeli aydan aya ödeyin

altını taksitli alırken fiyat farkı oluyor mu acaba?eğer olmuyorsa o şekilde birikim de çok mantıklı dediğiniz gibi.

sorma ayfa_d buara altına dokunulmuyor zaten çeyrek 70 i geçiyo:bbo:

buarada kızlar eskilerden şişeyi açan yokmu merak ettim:1rolleyes:

2 ayda 200 civarı biriktirmiştim.
bugün yine başlayacağım, kumbara açması çok zevkli oluyor.kaydirigubbakcemile2

oh ne güzel ablacım güzel günlerde kullan inşallah.bende şişe dolsun diye bekliyorum ama daha oo hookaydirigubbakcemile5

X