• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Çiçek hem amca diyon hem bağırdım diyon
Ne yaptı amca sana hayrdır bebeemm
valla amcaysa amcalığını bilsin yaa sanah ben uyanamadım eşime dedim beni araçlan bırak arabayıda beni bırakınca yan binamızın önüne parketti heryerde araba vardı çünkü geldi eşim 20 dakka durdu gidicek amcada binanın sahibi kıl biri biraz kocama basbağırmaya başladı bende duyuyorum kemalde sesszi sakin biridir baktım noluyor diye gittim
ya dedim geldiğimizde doluydu heryer ondan 20 dakkalığına parkettik derken adam nasıl bağırıyor bilerek yapmışız niyetimiz kötüymüş bunamış yaa bende açtım ağzımı yumdum gözümü töbe töbe hasta yaa dinlemiyor benim işim gücüm yok adama inat oraya parkedicem ki ilk defa oluyor bu durum
neyse yani sinir etti beni
Nanacım geÇmİŞ olsun canım ya...

DİlekÇİm İyİlİk İŞte ne olsun hasta hasta burnumu Çekİyorum yİne...anassını satayım kıÇımızı bİ doĞrultamadık

canım yaww sanada geçmiş olsun
bu topik amma nanemaolla yaa her birimiz ayrı bir hasta töbe töbe annem derki bayramada kıçın çıkıcak çiğdem hahahaaaa
bende diyorumki bu halimlen .aah doğururum çocuk mocuk kaydirigubbakcemile3

öylemi diyon .. ama dün çıkan yarım çizgi bugün hiç çıkmadı testte yanlışlık varmış demek ... ben normalde zayıf bir bayanımdır .. göbişim yok kaldıki şimdi sadece akşam yemek yiyom sahur yeme yemiyom .. ama göbişimi görceksiniz nasıl şişti . bide sabah tekrar öyle test yapınca dedim bebiş yok bu başka nedende diye... ondan dedim çok çekilmiycek bi sızı değil ama nebilim işte .. bekle mi diyorsun ....

o test yanlışbence geçen ay bana da olmuştu sen adet gününü bekle test yap çıkmazsa git doktora bence

çiçegim bosver canım ya :teselli:o tür adamlara ne söylesen anlamz dedigim dedik caldıgım duduk turunden insanlardır aslında o düdügü alıp kafalarında parcalamak lazım ama haklıysan bile seni haksız duruma düşürürler :teselli:

ÇıÇek canım benım saĞol hayatım...ya salla gıtrsın moruĞuda be...ÖlceĞı vardır senın yÜzÜnden Ölmeısn

cadıarzu sanırsam cosmonun işi bu önümü kesiyor dilek...kendi hasta ya beni de hasta ediyor illa ilk bu ay o hamile kalıcakmış...bak önce diş sonra bu ..
OKUDU ÜFLEDı SANIRSAM :)))
ulen bi hamile kalayım dogurana kadar gelmicem yanınıza :roflol:
BıZ BıLıRıZ GETıRMESıNı kaydirigubbakcemile
ninikcim sağol bitanem

çiçem teşekkürler bitanem

dilekcim ama önceden davet etmiştim .. yoksa çağırmazdım ...

kitty bidaha duymim öyle dedini aaaa töferim valla ..
ANLADIM TATLIM ALLAH YARDIMCN OLSUN KOCıŞıN YARDIM ETSE BARı

ÇİÇek canım benİm saĞol hayatım...ya salla gİtrsİn moruĞuda be...ÖlceĞİ vardır senİn yÜzÜnden Ölmeİsn

salladım da sinir oldum ya dinlemiyor etmiyor neyse bitti gitti cins adam zaten adamın burda sahilde bi binası var 6 yıldır satamadı 2 trilyon istiyo hahahaaaa çocuklarına zırnık koklatmayan biriymiş adam çok zengin hergün geliyor boş binanın önünü süpürüyor yıllardır delimidir nedir en güzelide tinerciler alkolikler gelip binanın altında içmesin diye bi küfür yazmış duvara
buraya işeyenin burda alkol içenin allah bin türlü belasını versin araba çarpsın felç olsun...... diye gidiyor kopmuştum görünce adam zaten kendinden cins biri

benimki kapıda canım geldi gelecek delikafadulden

olsun bitanem işallah önümüzdeki aya olurr.. hem hamiş kalsanda gidemezsin tamam mııı .....

çiçem canım benim sen de diyon yaşlı başlı adam işte zaten aksi oluyorlar takma boşver azının tadını bozma

ninikimmmmm sende benle hiç ilgilenmiyonnn ... ühühühühühühüh

dbs sağol bitanem bugün ve yarını bi atlatimde hafta sonnu gelsin ... tatilllllllllllllllllllllllll

tubatu dediğin gibi yapıcam 10 gün daha bekliycem .. regli olduktan sonra gidicem doktora... zaten o zamanda alıcam raporu .. 1 hafta gelmiycem

salladım da sinir oldum ya dinlemiyor etmiyor neyse bitti gitti cins adam zaten adamın burda sahilde bi binası var 6 yıldır satamadı 2 trilyon istiyo hahahaaaa çocuklarına zırnık koklatmayan biriymiş adam çok zengin hergün geliyor boş binanın önünü süpürüyor yıllardır delimidir nedir en güzelide tinerciler alkolikler gelip binanın altında içmesin diye bi küfür yazmış duvara
buraya işeyenin burda alkol içenin allah bin türlü belasını versin araba çarpsın felç olsun...... diye gidiyor kopmuştum görünce adam zaten kendinden cins biri

:):):9: çiçem hiç gülcem yoktuu .. adam hiç üşenmemiş utanmamış duvara neler yazmış baksana .. artık bu adama ne denir gülüp geçiceksin

olsun bitanem işallah önümüzdeki aya olurr.. hem hamiş kalsanda gidemezsin tamam mııı .....

çiçem canım benim sen de diyon yaşlı başlı adam işte zaten aksi oluyorlar takma boşver azının tadını bozma

ninikimmmmm sende benle hiç ilgilenmiyonnn ... ühühühühühühüh

dbs sağol bitanem bugün ve yarını bi atlatimde hafta sonnu gelsin ... tatilllllllllllllllllllllllll

tubatu dediğin gibi yapıcam 10 gün daha bekliycem .. regli olduktan sonra gidicem doktora... zaten o zamanda alıcam raporu .. 1 hafta gelmiycem

inşallah allahım gönlüne göre verir canımcımmm

:):):9: çiçem hiç gülcem yoktuu .. adam hiç üşenmemiş utanmamış duvara neler yazmış baksana .. artık bu adama ne denir gülüp geçiceksin

hahahaa yaw öyleee gülüp geçiyomda sabah sinir oldum neyse geçti bitti gitti yazık üzülüncek bi durum zaten ya printerdan çıktı alıp binanın türlü yerlerine asmış yaaa valla orda olmasa tam metin ne yazmış bakıcamdaa orda kaydirigubbakcemile3 yoksa hepisini yazardım dahada çok gülerdinizz kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: hahah adamı bence tımarhaneye yatırmak gerek anaa tahtası eksik herhalde

Back
X