• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kızlar günaydın. bugün 29. günüm ve gelen giden halen yok.
test yaptım sabah, önce çift çizgi oldu, sonra anında ikinci çizgi bölündü uzadı felan :uhm:
anlayamadıgım şeyler oldu. test de bozuk olabilir sanırım. ama halen olmazsam pazartesiye kadar bekliyp testi o zaman tekrarliym diyorum... hayırlısı bakalım...

aman canım en iyisi kan testi yaptırmak kesin sonuç yani. o testler yanıltıyor çoğu zaman insanı bi sürü de para veriyoruz her ay 3-5 tane alıyorum bende ama artık bıraktım iki aydır varsa şüphe hemen gidip kan testi yaptıryorum
inşaallah pozitif çıksın testin tatlımmmm kaydirigubbakcemile5

Yaaa burnum anasıl incir reçeli kokusu geliyo anlatamammmm kaydirigubbakcemile3
Offfff allahtan evde var annem yapıp yollamış gidene kadar nasıl sabretceksem kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar Pinax diye bi fıstık gelmiş sanırım topiğimize
Çok üzüldüm ben rahatsızlığına ama iyimiş sanırım şimdi maşallah 41 kere
Görürüseniz slm edin benden :))

cosmocum daha güzel bir kız demişsin :D
len sen bul da yolla o zaman :mymeka: bende onu koyyim demi ama
heçde bişi begenmion beaa :roflol:

kızlar günaydın. bugün 29. günüm ve gelen giden halen yok.
test yaptım sabah, önce çift çizgi oldu, sonra anında ikinci çizgi bölündü uzadı felan :uhm:
anlayamadıgım şeyler oldu. test de bozuk olabilir sanırım. ama halen olmazsam pazartesiye kadar bekliyp testi o zaman tekrarliym diyorum... hayırlısı bakalım...
hayrlısı canm bozuktr test belkı pazrtesyı bekle sen sabh yaprsın sonra kan testıne ucar gıdersın hemn hafta sonu ögrndınmı pazrtsyı beklemek zor gelyr ınsana
Yaaa burnum anasıl incir reçeli kokusu geliyo anlatamammmm kaydirigubbakcemile3
Offfff allahtan evde var annem yapıp yollamış gidene kadar nasıl sabretceksem kaydirigubbakcemile3
bendede evde var yakın olsn gondrrdım canm :) brnmde anam ellrı ıle yapp gndrmştıcokacimcoook

Arkadaşlar Pinax diye bi fıstık gelmiş sanırım topiğimize
Çok üzüldüm ben rahatsızlığına ama iyimiş sanırım şimdi maşallah 41 kere
Görürüseniz slm edin benden :))

selam cosmopoli cok tesekkür ederim duyarliligina :)) iyiyim allaha sükür

ALLAH daha beterinden korusun hepimizi :Saruboceq:

ıyı akşamlar naber kızlar nasılsınız yenı haber falan var mı?kecmışı okumaya üşenıyorum.kım var hu hu?

ıyı akşamlar naber kızlar nasılsınız yenı haber falan var mı?kecmışı okumaya üşenıyorum.kım var hu hu?

selam kuşum...
yeni bir haber yok.
ben halen beklemedeyim. sabah test yaptım sanırım test bozuktu. ikinci çizgi çıktı sonra ikiye bölündü dağıldı felan. şimdi ise tek çizgi. ama o tek çizgi de silik kaydirigubbakcemile3
pazartesi de olmazsam testi tekrarlicam...

selam tubi selam abyosun selam oya kaydirigubbakcemile4

napyosunuz?????

pinax cım ne olsun kuşum hayat işte. ugraşıp duruyoruz...
sen de ne var ne yok??

selam kuşum...
yeni bir haber yok.
ben halen beklemedeyim. sabah test yaptım sanırım test bozuktu. ikinci çizgi çıktı sonra ikiye bölündü dağıldı felan. şimdi ise tek çizgi. ama o tek çizgi de silik kaydirigubbakcemile3
pazartesi de olmazsam testi tekrarlicam...

pinax cım ne olsun kuşum hayat işte. ugraşıp duruyoruz...
sen de ne var ne yok??

aynen kushum ;) ne olsun iylik saglik

testi doktorda yaptirsana canim, en azindan emin olursun ???:ecrin_bebek:

Back
X