günaydınlaaaaaaarrrr.
nanelim günaydııınn...
canımmmm nasılsın
geçti mi baş ağrın
Allah şifa versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlaaaaaaarrrr.
nanelim günaydııınn...
kızlar günaydın. bugün 29. günüm ve gelen giden halen yok.
test yaptım sabah, önce çift çizgi oldu, sonra anında ikinci çizgi bölündü uzadı felan :uhm:
anlayamadıgım şeyler oldu. test de bozuk olabilir sanırım. ama halen olmazsam pazartesiye kadar bekliyp testi o zaman tekrarliym diyorum... hayırlısı bakalım...
hayrlısı canm bozuktr test belkı pazrtesyı bekle sen sabh yaprsın sonra kan testıne ucar gıdersın hemn hafta sonu ögrndınmı pazrtsyı beklemek zor gelyr ınsanakızlar günaydın. bugün 29. günüm ve gelen giden halen yok.
test yaptım sabah, önce çift çizgi oldu, sonra anında ikinci çizgi bölündü uzadı felan :uhm:
anlayamadıgım şeyler oldu. test de bozuk olabilir sanırım. ama halen olmazsam pazartesiye kadar bekliyp testi o zaman tekrarliym diyorum... hayırlısı bakalım...
bendede evde var yakın olsn gondrrdım canm :) brnmde anam ellrı ıle yapp gndrmştıcokacimcoookYaaa burnum anasıl incir reçeli kokusu geliyo anlatamammmm kaydirigubbakcemile3
Offfff allahtan evde var annem yapıp yollamış gidene kadar nasıl sabretceksem kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar Pinax diye bi fıstık gelmiş sanırım topiğimize
Çok üzüldüm ben rahatsızlığına ama iyimiş sanırım şimdi maşallah 41 kere
Görürüseniz slm edin benden :))
selam pinx selam abyosun cum...
nasılsınız kızlar???
ıyı akşamlar naber kızlar nasılsınız yenı haber falan var mı?kecmışı okumaya üşenıyorum.kım var hu hu?
selam tubi selam abyosun selam oya
napyosunuz?????
selam kuşum...
yeni bir haber yok.
ben halen beklemedeyim. sabah test yaptım sanırım test bozuktu. ikinci çizgi çıktı sonra ikiye bölündü dağıldı felan. şimdi ise tek çizgi. ama o tek çizgi de silik kaydirigubbakcemile3
pazartesi de olmazsam testi tekrarlicam...
pinax cım ne olsun kuşum hayat işte. ugraşıp duruyoruz...
sen de ne var ne yok??