• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

düşünme ninikcim ya bunları biliyorsun sitres hamileliğe engel sende de başka sorun yoksa ben çok duydum bu iğneden hamile kalanı inşallah sende kalırsın

yok ya kasıklarımda baskı var yanlızca nagiş ya ilşkide oldu akşamları ağrı oluyor daha doğrusu baskı...böle oturup kalkern falan zorlanıyorum kasıklarımda ağrı hissediyorum karın altbölgem şiş resmen ya..davul gibi üşütmemi bu kist mi ne anamadım...acaba yumurta çatlamadıda kist mi oluştu ya

bidenem kafanı hiç takma olursa olur olmazsa olmaz niye bu kadar kendini sıkıyorsunki zaten hep kafaya taktığımız için olmuyorki belki üşütmüşsündür o yüzden ağrıyordur kasıkların altı ama dileğim inşallah bebek vardır bende bu ay çok ümitliyim ama düşünmemeye de çalışıyorum

göreceğiz inşallah birgün ama nezaman bilmiyorum düşününce anne olamıyacağımı içim daralıp nefes lamıyorum çok zor be ninik 5 sene her ay bügün yarın derken şuan bile nefesim kesildi canım acıyor ninğim ya

hayatım şimdi klomen kullanıyorum ya bundan dolayıda beklentim yükseliyor kendi halimde denesem öle çok kaptırmam kendimi ama bu ay 3 yumurtam vardı ...

göreceğiz inşallah birgün ama nezaman bilmiyorum düşününce anne olamıyacağımı içim daralıp nefes lamıyorum çok zor be ninik 5 sene her ay bügün yarın derken şuan bile nefesim kesildi canım acıyor ninğim ya

yaaa nagiş ban diyorsun beni daha çok moda sokuyorsun yaa...zor olduğunu çok iyi biliyorum...cuma günü meseal bunalımlardaydım bende hayattan beklentilerimiz.....aslında bi belentimiz olmmamalı hayattan ya...hayat bize ne getirise kabul etmeliyiz inşallah bir gün bebişimizide getiriecek tabi...:emir_bebek:

oooooffffffff ben bıktım artık ya negatiflerden neolur bide çift çizgi görsem allahım duy sesimizi artık yaaaaa

çift çizgi gördüğümüz günlerde gelir inşaallah. kızlar pesetmeyin nolur, sizler yine sağlıklısınız ve çalışma yapabiliyorsunz benim öyle bi şansım da yok ki siz böyle yaparsanız ben napiyim senağlama senağlama

Benim Taze taze sivilcem de çıktı kızlar zemuszemus
Kasıklarımda ağrıyo zemuszemus
BEni bu ay adet olursam kimse kaldıramıycak yüzümün üstünde he mafoldumben
Kendimi ramazan bitince alkole vurucam :roflol:
VArmısın ninikim derbeder oallım :içelim:

Benim Taze taze sivilcem de çıktı kızlar zemuszemus
Kasıklarımda ağrıyo zemuszemus
BEni bu ay adet olursam kimse kaldıramıycak yüzümün üstünde he mafoldumben
Kendimi ramazan bitince alkole vurucam :roflol:
VArmısın ninikim derbeder oallım :içelim:

kankaaaaaaaaaaa her türlüüüüüüüüüü......

varım sen nereye ben oraya :içelim:

Back