• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ninik benimde gögüslerim bomba gibi kıss 1 haftadır dokunayım bile hem büyüdüler hem de çok acıyolar regl olmadan önce de oluyo her zaman ama bu kadar olmuyolardı

ninik benimde gögüslerim bomba gibi kıss 1 haftadır dokunayım bile hem büyüdüler hem de çok acıyolar regl olmadan önce de oluyo her zaman ama bu kadar olmuyolardı

ya benimkilerde şiş ama ben dokunabiliyorum ama göğüs uçları hassas yani...öfff şimdiden tahlil yapsam çıkar mı be....evet ya şimdi herkes üstüme gelicek biliyorum ama ..daha 7 gün var belli olur mu ki

[B]---------------------------------------------------
********AĞUSTOS*********
-----------------------------------------------------[/B]

tubatubatubatuba:30 Ağustos

-----------------------------------------------------
********EYLÜL*********
-----------------------------------------------------

COSMO :4 eylül

KİTTYCAT : 4 eylül

NAGİHAN : 4 eylül

brc1769 :5 eylül

KAMYAS: 5 eylül ////// KLOMEN

fstone: 5 Eylül

NİNİK :7 eylül //////// KLOMEN

TATLICIK: 7 eylül

canikom38: 10 eylül

ÇİÇEKÇİK: 12 eylül

NANA81: 13 eylül

SEMASU:14 Eylül

SARICİVCİV :20 Eylül

TUBİLOSHH: 25 Eylül

forever_14: 27 Eylül

NeVYas

Ceylan

DBS

ya benimkilerde şiş ama ben dokunabiliyorum ama göğüs uçları hassas yani...öfff şimdiden tahlil yapsam çıkar mı be....evet ya şimdi herkes üstüme gelicek biliyorum ama ..daha 7 gün var belli olur mu ki

dur canım acele etme perşembe günü falan yaptır şimdi birde çıkmazsa üzülürsün kız aynı gün yaptıralımmı delikafadulden

5 eylül canım doktor 3-4 eylül gibi kanda test yaptır dedi
bende perşembe günü antalyaya gidicem artık adet olmazsam c.tesi falan kan testi yaptırmayı düşünüyorum. ayın 5 ne kadar bekliyim diyorum

hıııım benimde 4 dü 13 kala şiştiler günüme hala şiş acıyor bazen bakalım artık hayırlısı

nasılsın canım gerçi sen bizi tanımıyacakmışsın ama olsun ozamn kadar idare et artık

kızım sizi değil sadece kitty le cosmoyu iyiyim canım ya ne olsun gün bekliyoruz işte sabırsızlıkla ...eğer bu ay kalamadıysam bu şoku nasıl ataarım üstümden diye bakıyorum öyle gaza geldim ki .anlatamam

dur canım acele etme perşembe günü falan yaptır şimdi birde çıkmazsa üzülürsün kız aynı gün yaptıralımmı delikafadulden

hayatım daha belli olmazki ya olduysa bile daha bir haftalık şey çıkmaz ki...beklicem eşşek gibi aslında beklentim yok öyle çok ama yinede azda olsa var sanırım tutmadıysa cidden zor atlatçam ben bu ay ya

hıııım benimde 4 dü 13 kala şiştiler günüme hala şiş acıyor bazen bakalım artık hayırlısı

normalde bu kadar erken şişermiydi senin benim önceden tam 10 gün kala şişmeye başlardı ama 3 aydır 1 hafta şişiyo sonra hemen regl oluyorum bunu düşünürsem şişmeye başlayalı 10. günüm 3 eylül oluyor bakalım nolucak

kızım sizi değil sadece kitty le cosmoyu iyiyim canım ya ne olsun gün bekliyoruz işte sabırsızlıkla ...eğer bu ay kalamadıysam bu şoku nasıl ataarım üstümden diye bakıyorum öyle gaza geldim ki .anlatamam

boş ver canım ya kalamassan düşünme ne geliyorsa başımıza kafaya takmaktan geliyor ama inşallah kalırsın hamiş geçen aydan buay nasıl bir fark varmı sende

oooooffffffff ben bıktım artık ya negatiflerden neolur bide çift çizgi görsem allahım duy sesimizi artık yaaaaa

yok ya kasıklarımda baskı var yanlızca nagiş ya ilşkide oldu akşamları ağrı oluyor daha doğrusu baskı...böle oturup kalkern falan zorlanıyorum kasıklarımda ağrı hissediyorum karın altbölgem şiş resmen ya..davul gibi üşütmemi bu kist mi ne anamadım...acaba yumurta çatlamadıda kist mi oluştu ya

Back