Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayde size doyum olmazzzz
ninik benimde gögüslerim bomba gibi kıss 1 haftadır dokunayım bile hem büyüdüler hem de çok acıyolar regl olmadan önce de oluyo her zaman ama bu kadar olmuyolardı
ninik benimde gögüslerim bomba gibi kıss 1 haftadır dokunayım bile hem büyüdüler hem de çok acıyolar regl olmadan önce de oluyo her zaman ama bu kadar olmuyolardı
kızlar ben geldim gene
kamyascım canım senin günün nezaman
hoşgeldin nağiş canım
ya benimkilerde şiş ama ben dokunabiliyorum ama göğüs uçları hassas yani...öfff şimdiden tahlil yapsam çıkar mı be....evet ya şimdi herkes üstüme gelicek biliyorum ama ..daha 7 gün var belli olur mu ki
5 eylül canım doktor 3-4 eylül gibi kanda test yaptır dedi
bende perşembe günü antalyaya gidicem artık adet olmazsam c.tesi falan kan testi yaptırmayı düşünüyorum. ayın 5 ne kadar bekliyim diyorum
nasılsın canım gerçi sen bizi tanımıyacakmışsın ama olsun ozamn kadar idare et artık
dur canım acele etme perşembe günü falan yaptır şimdi birde çıkmazsa üzülürsün kız aynı gün yaptıralımmı delikafadulden
hıııım benimde 4 dü 13 kala şiştiler günüme hala şiş acıyor bazen bakalım artık hayırlısı
kızım sizi değil sadece kitty le cosmoyu iyiyim canım ya ne olsun gün bekliyoruz işte sabırsızlıkla ...eğer bu ay kalamadıysam bu şoku nasıl ataarım üstümden diye bakıyorum öyle gaza geldim ki .anlatamam