Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kız ninoş sana bende sabah sordum adetlerimiz az kaldı belirtin ne diye ne cevap bile vermedin
söyle bakim varmı belirtiler

neden yoluyon kız beni anacım işlerim vardı zaten çok da uykum var delüüüüüüü çatlakkkkk

kızım msj attık sana erken hamilelik belirtileri bölümündeydin allahın adamı insan bi bakar be msj varmı diye fıtık oldum burda neyse sonra devam ederiz kavgaya

anlat bakayım belirti melirti var mı

anam ben girip girip çıktım ki görmedim msj nı kimseninbişeyini okumadım yani...

valla sol kasığımda hafif bi ağrı var ondan ziyade alt karın bölgeö şiş ya...sanki çişimi tutmuşumda yapmamışım gibi semser ayrıca bu ne iş anlamadım

kız kittyyy tifff hamileymişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ay çok sevindimmmmmmmmmmmm sanki ben kaldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

neler yapıyorsunuz kızlar gecmişe tam bakamadım 2-3 sayfa geriye gidebildim ancak tubanın annesimi hamileymiş benmi yanlıs anladım

kızım msj attık sana erken hamilelik belirtileri bölümündeydin allahın adamı insan bi bakar be msj varmı diye fıtık oldum burda neyse sonra devam ederiz kavgaya

anlat bakayım belirti melirti var mı

nan görmedim be zati gözlerim kapanıyo kapnıcak kibrit çöpü takıcam hahahaha
o topikte 3 tane hamile var bugün ya hadi kızlar bizde çıkaralım

cok sevindim canım ya :dance::teytey: darısıda isteyen herkesin basına :Saruboceq: daha oraya bakma fırsatım olmadı yeni geldim hemen bakıyorum :teytey:

offfffffffffffffffff kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttttttttttttttttttyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

coooooooooooooooooooooooosssssssssssssssssssssmmmmmmmmmmmmmmmooooooooooooo

nan hamile kalayım ikinizi de tanımıcam haa söyleyim bak delikafadulden

kittyyyyyyyyyyyyy duydunmuuuuuuuuuuuuuu tiff hamişmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar benim gece uyumamam gerekiyormuş doktorum dedi uykusuz sabahtan beyin elektrosu çektirmeye gidicem gece buralarda olan varmı yaw bana arkideşlik etsin heheheeee

ya bennn sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…