inşaallah canım, dua etmekten başka elimizden gelen bişi yokki. bizde aslında görünürde bi sıkıntı yoktu, bi belirti felan da yoktu. niye olmuyor ki diyoduk hep, önceki doktoruma her ay gidiyordum. bi sorun yok diyordu. folik asit kullanmaya da başlamıştım. son ay çok ağrılarım olması, regl günüm geçtiği halde kan gelmesi yüzünden gittim doktora neler neler çıktı karşıma, ilk başta çok kötü olmuştum. çokta ağladım. biraz toparladım kendimi. derdi veren Allah, dermanını da verir elbet. sabır gösterip, dua etmek lazım. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:canım benim ya inş en yakın zamanda iyileşirsin de bebişine kavuşursun ne diyim ben daha doktora falanda gitmedim belki benimde rahatsızlığım olabilir(allah korusun) d.kontrol hapını bırakalı 2 ay oldu ve ben tam 7 sene kullandım o yüzden kendimi hazırladım en az 1 yıl olmaz diye ama bu ay umutlandım bakalım
Tuba eŞİnİn esprİsİne koptum bu arada
inşaallah canım, dua etmekten başka elimizden gelen bişi yokki. bizde aslında görünürde bi sıkıntı yoktu, bi belirti felan da yoktu. niye olmuyor ki diyoduk hep, önceki doktoruma her ay gidiyordum. bi sorun yok diyordu. folik asit kullanmaya da başlamıştım. son ay çok ağrılarım olması, regl günüm geçtiği halde kan gelmesi yüzünden gittim doktora neler neler çıktı karşıma, ilk başta çok kötü olmuştum. çokta ağladım. biraz toparladım kendimi. derdi veren Allah, dermanını da verir elbet. sabır gösterip, dua etmek lazım. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kabuslar görüyorum bazen, bebeğim oluyor biri geliyor simsiyah elbiseler içinde korkunç bi adam alıp götürüyor beşiğinden bağırıyorum , çırpınıyorum alamıyorum elinden , ağlaya ağlaya uyanıyorum. senağlamatabiki tatlım ya neler var kafaya takma canım moralli ol her zaman
kabuslar görüyorum bazen, bebeğim oluyor biri geliyor simsiyah elbiseler içinde korkunç bi adam alıp götürüyor beşiğinden bağırıyorum , çırpınıyorum alamıyorum elinden , ağlaya ağlaya uyanıyorum. senağlama
moralimi bozmıycam diyorum da işte bazen elimde olmadan üzülüyorum. mafoldumben
canım ya bizim topiğe nazar mı değidi, hiç ses soluk yok kızlardan :sinifsinif::umursamaz:kızlar hoş geldiniz ses verin
günaydın şeker, hoşgeldin. nasılsın ?opuyorumnanaktan
tubiloshh huuuuu nereye gittiiinnnnn geçmişte mi kayboldun kaldııınnnnn geri dön geri dön ne olur geri döööööööööönnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
nerdesiniz ya, merak ettik kızım sizi ?geldim kuşum geldim kaydirigubbakcemile5
eh okurken dalmışım... :kedi:
yawaş yawaş okuyodum.
bi ara da eşimi kaldırıp dışarı postaladım ondan geç kaldım...
sizd ne var ne yok Şeniz
Katıl Tubiloss katıl
Kızlar çok acıyo kasıklarım ağrıyo gibi sanki yara var böle garip bişey
kızlaarrr bişi dicem
dün eşimle konuştuk.
bugün dişçiye gidicem iftar sonu. bir dişim agrı yapıyor. onu yaptırıcaz. ardından bizde fikfik olaylarına başliiciizz :kedi:
e bende aranıza katılıcam eylülde kaydirigubbakcemile2
cosmoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
nanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
niniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
tubilooooooooosssssssssssssssssssssssssshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
nerdesiniz kızlar ya, altta görünüyor isimleriniz ama ses vermiyorsunuz :sinifsinif:
Geldİm ben
Katıl Tubiloss katıl
Kızlar çok acıyo kasıklarım ağrıyo gibi sanki yara var böle garip bişey
katıl cicim inş eylülde gzel bi haber verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?