Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ninikim noldu canım ya test mi yaptın sen üzülme tatlım umudumuzu yitirmek yok inş bir daha ki ay

salladım gitti tubacım ya napayım yani yaslar bağlayamam ...haa çok sinirliyim ama sağolsun cosmoyla atarım ben onu birazdan şamaroğlanı var nasıksa:roflol:

üzülcek bişey yok kuzum zaten sanki hiç olmıycak mı elbet bi gün olcak yani allah başka dert vermesin

çoook sevdim burayı ama şimdi çıkmalıyım akşama misafirim var evimi toplamalıyım alışveriş yemek vs.. öpüyoorum sizi

len cosmno gördün mü yine geçtim kızım seni

kim adet oldu önce len...hem açık ara farkla geçti oğlummmmmalkisalkisalkis

Ha şöyle yaaa hamileyim ben kim ne derse desin :1hug:
Alla alla insan bilmezmi kendni canım :sm_cool:
ayy nebiliyim canım bebek istediğini ozaman muhakkak öyledir bebiş vardır bende hamile kalldıgımda sanki regl olacakmışım gibi aldatıcı sancılar yaşamıştım bebiştir okesin yaa:)oldumu???:)

salladım gitti tubacım ya napayım yani yaslar bağlayamam ...haa çok sinirliyim ama sağolsun cosmoyla atarım ben onu birazdan şamaroğlanı var nasıksa:roflol:

tabi yaa ne yas bağlıycan zamanı var demek ki ii be yaauv cosmoya sar sen biraz ben de mi sarsam ki baksana dalga geçio bizle

Ha şöyle yaaa hamileyim ben kim ne derse desin :1hug:
Alla alla insan bilmezmi kendni canım :sm_cool:

hadi len kızım bak bu ya hamile kal topiği dağıtırım uleyyyyyynnnnnnnnnnnnn:mymeka:

bu ay olmaz cosmo nütfennn güzellikle olmazsa zorla bak klava:

gunaydın canım hosgeldin opuyorumnanaktanŞeniz
:1hug:

hoşbuldukk a.s.cnm sende yapıştır seninde olsun pisicigin tatlım

tesekkürler canım opuyorumnanaktan bende pisi cok bende hayvan delisiyim opuyorumnanaktan

çoook sevdim burayı ama şimdi çıkmalıyım akşama misafirim var evimi toplamalıyım alışveriş yemek vs.. öpüyoorum sizi

güle güle canım kolay gelsin sana yine bekleriz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…