ninikim noldu canım ya test mi yaptın sen üzülme tatlım umudumuzu yitirmek yok inş bir daha ki ay
gunaydın canım hosgeldin opuyorumnanaktan pisicigine bayıldım opuyorumnanaktan
ulen bi çıktım nan cosmo barş bugün laf sokma bana be...
tubacım napalı anacım ya...boşver ben üzülmedim durmuyorum üstünde en öenmlisi ben ve eşim sağlığımız yeinde olsunda ondan sora çocuk canım rabbim elbet nsip eder
len cosmo ne aşkı bu len.
nana elimde kalacan nan:mymeka:..
ayy nebiliyim canım bebek istediğini ozaman muhakkak öyledir bebiş vardır bende hamile kalldıgımda sanki regl olacakmışım gibi aldatıcı sancılar yaşamıştım bebiştir okesin yaa:)oldumu???:)
üzülcek bişey yok kuzum zaten sanki hiç olmıycak mı elbet bi gün olcak yani allah başka dert vermesin
salladım gitti tubacım ya napayım yani yaslar bağlayamam ...haa çok sinirliyim ama sağolsun cosmoyla atarım ben onu birazdan şamaroğlanı var nasıksa:roflol:
ninikimmm kıyamassın sen banaa ben seni daha çok seviyommm :):):):
len cosmno gördün mü yine geçtim kızım seni
kim adet oldu önce len...hem açık ara farkla geçti oğlummmmmalkisalkisalkis
salladım gitti tubacım ya napayım yani yaslar bağlayamam ...haa çok sinirliyim ama sağolsun cosmoyla atarım ben onu birazdan şamaroğlanı var nasıksa:roflol:
Ha şöyle yaaa hamileyim ben kim ne derse desin :1hug:
Alla alla insan bilmezmi kendni canım :sm_cool:
len cosmo ne aşkı bu len.
nana elimde kalacan nan:mymeka:..
tabi yaa ne yas bağlıycan zamanı var demek ki ii be yaauv cosmoya sar sen biraz ben de mi sarsam ki baksana dalga geçio bizle
günaydın kızlar, ninikcim çok üzüldüm gerçekten inş gelecek aya olur herşeyin hayırlısı, bişey rica ediyorum öyle down sendromu falan gibi şeyler konuşmayalım beni de düşünün içim bi tuhaf oldu okurken yani
:1hug:
hoşbuldukk a.s.cnm sende yapıştır seninde olsun pisicigin tatlım
çoook sevdim burayı ama şimdi çıkmalıyım akşama misafirim var evimi toplamalıyım alışveriş yemek vs.. öpüyoorum sizi
Yani sayende hastalığıma bir adet daha eklendi CADIARZU
Teşhis : adet düzensizliği :1shok:
çoook sevdim burayı ama şimdi çıkmalıyım akşama misafirim var evimi toplamalıyım alışveriş yemek vs.. öpüyoorum sizi
Nana basıldık kızım sositososito
İnkar et inkarrr :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?