Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

evet kızlar ben excelde dosya yaptım son 3 aydır günbe gün neler yaşadığımı yazdım ve dikkat edince her ay hamişlik belirtisi gibi maşallahh yani kendimizi iyice dinleyince aslında her ay aynı şeylerin olduğunu çok net görebiliyoruz malesef

aay yavrum benimmm dur hele yawww şimdiden ümitsiliğe kapılma vardır bi hayırrrr aşkımcannnnnnnnnn opuyorumnanaktan

Bacım benımkı 5 gÜn bı hafta sarkabılıyor geÇen ay 10 gÜn adet olmadım doktor hap verdı adet sÖktÜrÜcÜymÜŞ

Bacım benımkı 5 gÜn bı hafta sarkabılıyor geÇen ay 10 gÜn adet olmadım doktor hap verdı adet sÖktÜrÜcÜymÜŞ

o daha kötü canım ya belirsizlik daha cok yıpratıyor insanı

evet canım beynimiz ve bedenimiz bizimle kedinin fareyle oynadıgı gibi oynuyor :roflol::roflol:

oflama kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz oflama kadınlık haklarını alırım bak elinden hahahaaaa

ben çıkıyom evde4 bi sürü iş var kimseninde gelip yapceği yokk oofffffffffffffffffffffffffffffffff yardıma gelinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hahahaaaaa
çok öpüyorum siziiii baş baş kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

al canım ya canın sagolsun :roflol::roflol: benim evide b.... götürüyor benimde işim cok kolay gelsin cicegim opuyorumnanaktan sana yardıma gelemem kusura bakma canım belki hamileyimdir kendimi fazla yormayyaım :roflol::roflol::roflol:

hoşbulduk mürüvetcim ve bilimum arkadaşlar yerimseniben
Nabersınız?
Unutmadan üstümde kalmasın Nagihanınn hepinize slm var
Nette problemi varmış giremiyo siteye kuduruyo kaydirigubbakcemile3

:bbo: Kızlar göğüslerim acayip acıyo, midem de hafif bulantı var, deli gibi acıkıyom sabah uyanınca
KAsıklarımda batmalar var :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…