gunaydın cicegimmmmmmmmmmmm Şenizopuyorumnanaktan yok canım gelen giden :sm_confused: şimdide eger bebek yoksa adet olmazsam ne olacak diye dusunmeye basladım canım ya :roflol::roflol:
güle güle ninikim kolay gelsin bebişim ŞenizŞenizopuyorumnanaktan
aay yavrum benimmm dur hele yawww şimdiden ümitsiliğe kapılma vardır bi hayırrrr aşkımcannnnnnnnnn opuyorumnanaktan
Bacım benımkı 5 gÜn bı hafta sarkabılıyor geÇen ay 10 gÜn adet olmadım doktor hap verdı adet sÖktÜrÜcÜymÜŞ
evet kızlar ben excelde dosya yaptım son 3 aydır günbe gün neler yaşadığımı yazdım ve dikkat edince her ay hamişlik belirtisi gibi maşallahh yani kendimizi iyice dinleyince aslında her ay aynı şeylerin olduğunu çok net görebiliyoruz malesef
oflama kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz oflama kadınlık haklarını alırım bak elinden hahahaaaa
ben çıkıyom evde4 bi sürü iş var kimseninde gelip yapceği yokk oofffffffffffffffffffffffffffffffff yardıma gelinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hahahaaaaa
çok öpüyorum siziiii baş baş kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mart ayına kadar hic böyle gecikmeler olmazdı canım bu sene 2 kez cok uzun gecikme yasadım canımSenİn geÇİkmelerİn olurmuydu kİttycat canm
günaydınn kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?