canım avonu biliyorum bi ücret ödemiyorsun sattığın ürürün %25 ini sen alıyorsun 50 liralık sipariş tamamlamazsan kargo bedelini sen ödüyorsun bide katalok istersen her katalok 1 lira sanırım ama çevren varsa satabileceksen gir bu işekızlar avon yada oriflame ürünlerini satış yapıyormusun ?
satış temsilcisi olmanın şartlarını ücretlerini vs vs biliyormusunuz ?
bi arkadaşım mail atmış illaki satış temsilcisi ol diye , bende pek anlamam böyle pazarlamacı işlerinden
neyse ben kactım bye
Cosmo len hastalandın mı sen ?
canım arkadaş oriflame için başvuru formu göndermiş bana ama karar veremedim. kataloğunu inceledim biraz aklım yattı ama satabilirmiyim bilmiyorum ki , satış işleri sonrasında da sattığın malların paralarını toplama işleri zor işler yani. bilmiyorum bakalım karar veremedim CADIARZUcanım avonu biliyorum bi ücret ödemiyorsun sattığın ürürün %25 ini sen alıyorsun 50 liralık sipariş tamamlamazsan kargo bedelini sen ödüyorsun bide katalok istersen her katalok 1 lira sanırım ama çevren varsa satabileceksen gir bu işe
beni de yazın kızlar 14 eylül benimde..********ağustos*********
-----------------------------------------------------
tubatubatubatuba:30 ağustos
o artık hamiiişşşş darısı eylül listesinin başına
********eylül*********
allahım sen bu listedeki isimleri sırayla hamiş yap
fstone: 3 eylül
cosmo :4 eylül
kittycat : 4 eylül
nagihan : 4 eylül
brc1769 :5 eylül
muruvvet :5 eylül
kamyas: 5 eylül ////// klomen
ninik :7 eylül //////// klomen
tatlıcık: 7 eylül
canikom38: 10 eylül
çiçekçik: 12 eylül
nana81: 13 eylül
semasu:14 eylül
sarıcivciv :20 eylül
tubiloshh: 25 eylül
forever_14: 27 eylül
ceylan : 27 eylül
nevyas
dbs
eski bir iste var elimde bununla idare et ninikim kaydirigubbakcemile3
Kızla rbugün benim doğum günüm..
evet canım toplasanda toplamasan da gününde bankaya yatırmak zorundasın sen sakat iş hele eşle dostla yapıldıgı için daha sakatcanım arkadaş oriflame için başvuru formu göndermiş bana ama karar veremedim. Kataloğunu inceledim biraz aklım yattı ama satabilirmiyim bilmiyorum ki , satış işleri sonrasında da sattığın malların paralarını toplama işleri zor işler yani. Bilmiyorum bakalım karar veremedim cadıarzu
foruma baktım böyle bi köşede göremedim
sağlık mutluluk ve huzur dolu sevdiklerinle birlikte geçireceğin nice yıllara canımmm a.s. a.s. a.s.Kızla rbugün benim doğum günüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?