Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ismim değişmick ablacım beğenmedinmi bunu yoksa??
bende kartı bekliyorum ağrılar geliyo arada bi

begenmez olurmuyum canım begendim tabikide :1hugpuyorumnanaktan benimde agrılar bir kac gun önce basladı geldi gelecek delikafadulden nagiş ne yaptı acaba onunda yarın gunu inşallah guzel haberlerle gelir :Saruboceq:

oleyyyyyyyy yapmışım takvimi çok saol kittycim seni seviyorum

canım bende seni seviyorum opuyorumnanaktan takvimin guzel olmus fakat tarihte bir hata olmus onuda duzeltirsen tam super olacak opuyorumnanaktan

kız ninik cok fenasın ha:mymeka: eve gidecem test yapacam dedin burda beni streslere soktun gelip bi haber vermedin ne oldu ne bitti delikafadulden

kayınvalidemdeyim evime gidiyorum kıslar ben özleyin:))
görüşmk üzere bi gelişme olursa ziyaretçi mesajı yazınnnnn

kayınvalidemdeyim evime gidiyorum kıslar ben özleyin:))
görüşmk üzere bi gelişme olursa ziyaretçi mesajı yazınnnnn

tamam canım kendine iyi bak Şenizopuyorumnanaktan şu internet işinide cabuk hallet canım ya tekrar sahalara dön cicim Şenizopuyorumnanaktan

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim hayırlı cumalar herkese ....ama test yapamadım akıllı kocam açık eczane bulamadı bu akşam yapıcam artık kızlar..

Hayırlı sabahlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
HAyırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrr
''Muhakkak Allahü Teâlâ hiçbir mü'minin işlediği hayrı mükâfatsız bırakmaz. O hayır sebebiyle hem dünyada dilediği verilir, hem de âhirette mükâfatlandırılır"

yok lan ne belirtisi..be si yok aman takılmıyorum belirtiye çok zaten sankim adet olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…