• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

cosmo aslında sen bu nicte olmayınca seni almaya gittim o linke baktım tablo karşımda elim boş dönmeyim alamda gelem dedim te tablomuz burda

ohh ohhh kızlar hoş geldiniz kitty topluyo ben karşılıyorum tablo gitti diye söyleyen kimdi ben aldım gelirken tablomuzda burda kızlar :D:D:DD:d

NE OLDıııııı GÖZLRıM DOLDııııııııııı alkisalkisalkis KIZIM HER ÖNÜĞNE GELENı ÖPÜYORSAN BU AŞKA BURADA BıTER

Kızım hangı delıktesınız nan...aŞaĞıda bırsÜrÜ kıŞı yazıyor fstone la bı ben varım pıyadsada

yaw yapanın ellerine sağlıkta bide titreşim koysaydıya şu siteye msn gibi boyna titretirdik kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar yani sizi de 5 dakika boş bırakmaya gelmiyor :olmaz:
topiği temizlemişsiniz :lepi:
listeyi kurtarmışsınız alkisalkisalkis:roflol:
ninik ve kity arasında yeni bir aşk başlamış :1hug: :asigim:
cosmooooo gel canımmmmm ben seni teselli ederimmmmmm ben sana dediydim bak bu ninik çok çapkın güvenme diye :1hug:

kitty 1 haftamız var görülmesini istemediğimiz renkteki şeylere şimdi ben geç yumırtladım diye reglim geçmi olacak acaba yumurtladığım gün +14 eklersem 1 hafta geç oluyor ?

evet canım yumurtladıgın gune 14 gun ekle opuyorumnanaktan
Slm kızlar temizlik günü bugün anlaşılan :roflol: bende evde temizlikteyim çok işim var çok müsait olursam gelirim

kolay gelsin canım opuyorumnanaktan

bu arada senin tabloyada baktım sen yumurtlamışsın ki neden kendine evham yapıyorsun artık sabahları serin oluyor vucut ısılarımız üstümüz açıkl uyuduysak daha düşük çıkıyor bizzat denedim sen takma kafana olacak varsada stres yapıp engel olma canım

iyi ozman rahatladım birazcım nidem 1 kez daha böyle olmustu adet gecikmesi yasamıstım yumurtlamdım desem ovulasyon testi vardı 1 tane elimde 16. gun yapmıstım epey belirgindi bir kac gun sonra aynı koyulukta olduysa işte ancak yumurtladım dusuk musuk yumurtlamısım ya oda yeter dimi ama :roflol::roflol:

Fstone allah seni napmasın emi
Listeyide almış gelmiş kaydirigubbakcemile3

bende koptum walla canım :roflol:

eeee napim ordamı kalsaydı be aaa iyilikte yaramıyo haaa hanginiz briniz dedi liste gitti bende aldım da geldim fena mı ettim.

ama beni kopardın gülmekten şimdi bende kendime gülüyorum ne kıymetli listemiz varmış be pehh pehhh pehh

yaw kızlar batan gemiden ilk kurtalıcak sey gibi olmus bu olay koptum walla :roflol::roflol:

KİTTTY CANIM BENİM SENİ KAYBETÇEM DİY EÖYLE KORKTUM Kİ Şeniz

ben seni bulurdum bebişimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan korkma gel yamacıma bakayım :1hug:Şeniz

Topiği temizlemişsiniz :lepi:
Listeyi kurtarmışsınız alkisalkisalkis:roflol:
Ninik ve kity arasında yeni bir aşk başlamış :1hug: :asigim:
Cosmooooo gel canımmmmm ben seni teselli ederimmmmmm ben sana dediydim bak bu ninik çok çapkın güvenme diye :1hug:

kızım cosmo yu ben bıraksamda o beni bırakmaz....ayrıca cosmo ya benim ya da toprağın kimseye yar etmem

Ahh semoşiii ahhhhh
ne emekler verdim yemedim yedrdm içmedim içirdim giymedm gydırdm

Topiği temizlemişsiniz :lepi:
Listeyi kurtarmışsınız alkisalkisalkis:roflol:
Ninik ve kity arasında yeni bir aşk başlamış :1hug: :asigim:
Cosmooooo gel canımmmmm ben seni teselli ederimmmmmm ben sana dediydim bak bu ninik çok çapkın güvenme diye :1hug:

Valla sÜper olmuŞ bu temızleme ıŞı bence...Öyle uzun uzun kasılıp duruyordu sayfalarda

kızlar herkeşler buradmıo soldan saga sayın bakalım eksik varmı aramızda :roflol:

Back