• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Tubiş listeyi güncellemen iyi olmuş canım..

Selam kızlar cuma kontrolüm var bakalım inşallah herşey yolundadır..

Kızlar bir hamişimiz daha varrrr :lepi: nicki değişen arkadaşımız yeni nic minikcadımm83 ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldııı Allah tamamına erdirsin inşallah.. hihoyyyt

merhaba canlar yoksunuz biliyorum ama bende herşey aynı canımız sag ya saldık gerisinibayanssulusmile
sizleride burdan ara ara takip ediyorum görüşmek üzere öpüldünüz,opuyorumnanaktan
duaları unutmayalım :Saruboceq:

Kızlar bir hamişimiz daha varrrr :lepi: nicki değişen arkadaşımız yeni nic minikcadımm83 ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldııı Allah tamamına erdirsin inşallah.. hihoyyyt
hayırlı olsun inşallah
bizde yaşayalım en kısa zamandda :Saruboceq:

--------------------------------------------------------------------------------------------
********HAMİŞLER BÖLÜMÜ*********
--------------------------------------------------------------------------------------------

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

]

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

kızlar herkezi sildim. yeni tarihlerinizi verirseniz ekleyecegim.
liste iyice bozulmuştu...
şu an durum 7 ye 5
7 erkek
5 kız
YOKMU ARTTIRAAAANN kaydirigubbakcemile4

selam fıstıklar liste super inşallah geride kalanlarda eklenir bu listeye en kısa zmanda hepinizi cok özledim eskisi gibi foruma giremiyorum biraz ruhumu bedenimi bebek dusuncesinden arındırmaya calsıyorum biliyorsunuzki insan kendini fazlasıyla kaptırıyor hepiniz aynı seyleri yasadınız insanın psikolojisini bozuyor her ay aynı uzuntuyu yasamaktan bıktım onun icin bir cesit kacıs galiba benimki ama herzman aklımdasınız ve guzel haberlerinizi aldıkca dahada mutlu oluyorum bebişlerimizinde iyi oldugu haberleri beni cok mutluediyor
kaynanamda kalıyorum genelde yada o bizde kalıyor esim okul ev iş arasında mekik dokuyor evde yalnız kalmamak icin kaynanamla takılıyorum bazen cok bunalıyorum ama ne yaparsın

kamyascım cok sevimdim bidenem tebrikler Şeniz:nazar:a.s.:1hug: alalh saglıkla kucagına almayıda nasipetsin sana inşallah :Saruboceq:

aminnnnn :Saruboceq::Saruboceq: burcu mu o deryacım ?

kızlar benim dün dr kontrolüm vardı.
bebişim 6,5 cm olmuş :D
ayaklar eller kıpır kıpır maşallaahh :emir_bebek:
dr tam bi tahmin yapamadı. artık 1 ay soona tam öğreniriz cinsiyetini.
rabbim isteyen herkeze yaşatsın bu güzel duyguları inşallahhh

kızlar benim dün dr kontrolüm vardı.
bebişim 6,5 cm olmuş :D
ayaklar eller kıpır kıpır maşallaahh :emir_bebek:
dr tam bi tahmin yapamadı. artık 1 ay soona tam öğreniriz cinsiyetini.
rabbim isteyen herkeze yaşatsın bu güzel duyguları inşallahhh

maşallah canım sağlıklı olsunlarda
bizde bugün doktora gittik çok şükür sağlığı iyi mide bulantım ve sabah çıkartmalarım çok olduğu için 3 kilo vermişim ve serum taktılar şu anda biraz daha iyiyim doktor 1-1 buçuk ay daha sürer dedi bulantılarımın hayırlısı sağlıklı olsunda :CüvCüv:

Selam kızlar..

Bugün kontrolümüz vardı maşallah herşey çok iyi babasıyla beni görünce akrobasi yapmaya başladı çileğim :)) 4 cm boyu sata göre 4 gün geriden geliyoruz 3 hafta sonra kontrolümüz var o zamana cinsiyeti belli olur inşallah..

selam kızlar uzun zamandır girmiyorum işten ayrıldığım için..nasılsınız bakalım

kızlaaaar arada bir ugrayın yaww...
listemizin son hali,
çiçekciğin oğluşu deel piressesi olcaamış :)

********HAMİŞLER BÖLÜMÜ*********

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

]

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

kızlar herkezi sildim. yeni tarihlerinizi verirseniz ekleyecegim.
liste iyice bozulmuştu...
şu an durum 6 ya 6
6 erkek
6 kız
YOKMU ARTTIRAAAANN kaydirigubbakcemile4

selammmmmmmmmm
kızlar nasılsınızzzzzzzzzzz
ben iyiyim aynıyım halaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

livoşummmm nassın kuşummm :)
sizi çok öslüom ben yaahuuuu
ne gelen vaaaar ne gideeeeennn ahe ahey aheyyyy LıLıLıLıLıLıLııı sempatiksalakcinni

Back