Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

günaydın millett
ben regl oldum olduğuma da sevindim düşükten sonra 32. gün geldi çok beklemedim dr bana 40 belki 50 gün sonra bile olursun demişti
yeni regl tarihim 18 aralık

senn bulntında gecmş canm benmde ara ara haff blnyr daha elma işe yaradmı sana bulntnı hafflttmı cosmocum
kamyas nınık hg canm

Yok be kuzu öle çok yedmki elmayı banamısın demedi?
Hamdolsun geçti şimdi sadece geceleri oluyo da geçicekdir zamanla
Dün gece kocişe armut arattım gece 11de kaydirigubbakcemile3
senn bulntında gecmş canm benmde ara ara haff blnyr daha elma işe yaradmı sana bulntnı hafflttmı cosmocum
kamyas nınık hg canm

İyidir oyacım sne nasılsın? bebiş nasıl?

iyilik canım ne olsun mıde bulantısı baş donmesı yorkunluk halsızlık falan var.mıde bulantısından oluyorum bu aralar.bebiş cok ıyı cok şukur.6+4haftalık.sen nasılsın nasıl gecıyo hamılelık?bebış nasıl?:ecrin_bebek:

Ah cxanım ya senin bulantılaR başlamıştır yeni yeni
Umarım benmki kadar kötü geçirmezsin
Aç kalmamaya dikkat et bulantıyı artırır.Kussanda ye yani muhakkak. Bebeğim kilo almaz diye telaş etme sakın alıyo o
Biz 10+3 olduk galiba.. 3. ayın içindeyiz yani
Bi yaramazlık yok şükür..

Bende hiç yorgunluk halsizlik olmadı
Normalde 8de bile kalkamam yataktan asla
Ama hamilelikden bu yana sabah 7 dedimmi ayaktayım çakı gibi

evet canım mıde bulantılar başladı.kac ay devam eder acaba?ılk zamanlar 2kg almıştı şimdi verıyorum kg ıc bısey canım ıstemıyor.Oooo maşallah cok şukur tatlım ınsallah hamılelıyın sonuna kadar sorun cıkmaz.
Bende hiç yorgunluk halsizlik olmadı
Normalde 8de bile kalkamam yataktan asla
Ama hamilelikden bu yana sabah 7 dedimmi ayaktayım çakı gibi

ıyı bak.ama ben gecelerı yatamıyorum.sabaha karsı anca uykuya gecıyorum.yanı var ya sankı her sey butun bunyem alt-ust olmuş

cosmocum canım ne zaman bebeyın cınsıyyetı bellı oluyor?bıde mıde bulantıları ne zaman gecıyo?senınkı bıttım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…