Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb. canım bizdede kimse düşünmüyor dolayısıyla bende düşünmüyorum içinde civa var deniyo ama sadece grip aşışı olmakta yeterli diye söyleniyo dogruluk derecebuyrunnnnnnnnnsini bilimiyorumtunaydın napıyosunuz yıne kımse yok:mymeka: nerdesınız ya yıne.kızlar bısey sorucam aşı olucakmısınız özellıke hamıleler?aıl ceab verın.
bende aşı olmuycam ninikkkkk sen oll
sırf bunu demek için geldim gidiyorum
meraba talım nasılsın ya kafam cok karıstı olsam mı olmasamı mı?Selam kızlar nasılsınız bende giremiyorum bu ara bohça işliyorum bitirmem lazım bide bayram yaklaşıyor onun temizliği var anca bayram ertesi toplaşabilcez sanırım..
Oyacım aşı meselesi çok karışık ben aşının içeriğinden ve yan etkilerinden emin olmadığım için düşünmüyorum ailece düşünmüyoruz daha doğrusu bizde kimse aşı olmayacak hamile değilim ama hamile olsamda olmayacaktım canım..
Tabi isteyen olur bu kişinin kendine kalmış canım kararı vercek olan sensin..
tşk cevabın ıcınmrb. canım bizdede kimse düşünmüyor dolayısıyla bende düşünmüyorum içinde civa var deniyo ama sadece grip aşışı olmakta yeterli diye söyleniyo dogruluk derecebuyrunnnnnnnnnsini bilimiyorum
ben de dusunuyorumda acaba bebeyıme zarar verırı mı dıye de dusunuyorumSelam yİne ben sİte dÜzelmİŞ nİhayet...
Oyacım eĞer hamİle olsaydım ben olurdum..İŞİ bİraz sİyasallaŞtırdılar bence olay bundan İbaret..doktorumada sordum vurulmmuŞ..bence olmalısın canım en rİsklİ gurupta sen varsın ve Çocuklar...ayrıca yan etkİsİ olsa dahİ grİp kadar tehlİkelİ ve zararlı deĞİl sonuÇta tatlım
İyidir Livazacım tek başıma takılıyom işte=)) Delilik naparsın=))
Sen nasılsın ne var ne yok?
Benim bulantılar geçti Allahım abinnn şükür, süt içmek zorundayım gunde 2 bardak işte ozman tekrar kusuyom
Çünkü nefret ederim sütten=(( BÖğğğ
günaydın arkadaşlar
nasılsınız ?
ben grip oldum ya, çok kötüyüm,işim de çok yoğun bu hafta zaten birimden 4 kişi raporlu olunca biz yerimizden ayrılamıyoruz(