• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Yok canım ya gelen gıden olmuyorda...Şu foruma yÖnetıcılerın bır el atması lazım ya...resmen ıŞkence Çekıyoruz sayfalar takılıp kalıyor

tunaydın napıyosunuz yıne kımse yok:mymeka: nerdesınız ya yıne.kızlar bısey sorucam aşı olucakmısınız özellıke hamıleler?aıl ceab verın.

Selam kızlar nasılsınız bende giremiyorum bu ara bohça işliyorum bitirmem lazım bide bayram yaklaşıyor onun temizliği var anca bayram ertesi toplaşabilcez sanırım..

Oyacım aşı meselesi çok karışık ben aşının içeriğinden ve yan etkilerinden emin olmadığım için düşünmüyorum ailece düşünmüyoruz daha doğrusu bizde kimse aşı olmayacak hamile değilim ama hamile olsamda olmayacaktım canım..

Tabi isteyen olur bu kişinin kendine kalmış canım kararı vercek olan sensin..

tunaydın napıyosunuz yıne kımse yok:mymeka: nerdesınız ya yıne.kızlar bısey sorucam aşı olucakmısınız özellıke hamıleler?aıl ceab verın.
mrb. canım bizdede kimse düşünmüyor dolayısıyla bende düşünmüyorum içinde civa var deniyo ama sadece grip aşışı olmakta yeterli diye söyleniyo dogruluk derecebuyrunnnnnnnnnsini bilimiyorum

Selam yıne ben sıte dÜzelmıŞ nıhayet...
Oyacım eĞer hamıle olsaydım ben olurdum..ıŞı bıraz sıyasallaŞtırdılar bence olay bundan ıbaret..doktorumada sordum vurulmmuŞ..bence olmalısın canım en rısklı gurupta sen varsın ve Çocuklar...ayrıca yan etkısı olsa dahı grıp kadar tehlıkelı ve zararlı deĞıl sonuÇta tatlım

Len sendemı burdasın...nbr ıyısın hoŞsun Şeker....aŞı olmalımıyız olmamalımıyız...sÖle bakayım ana kralıÇe

ıyidir Livazacım tek başıma takılıyom işte=)) Delilik naparsın=))
Sen nasılsın ne var ne yok?
Benim bulantılar geçti Allahım abinnn şükür, süt içmek zorundayım gunde 2 bardak işte ozman tekrar kusuyom
Çünkü nefret ederim sütten=(( BÖğğğ

Selam kızlar nasılsınız bende giremiyorum bu ara bohça işliyorum bitirmem lazım bide bayram yaklaşıyor onun temizliği var anca bayram ertesi toplaşabilcez sanırım..

Oyacım aşı meselesi çok karışık ben aşının içeriğinden ve yan etkilerinden emin olmadığım için düşünmüyorum ailece düşünmüyoruz daha doğrusu bizde kimse aşı olmayacak hamile değilim ama hamile olsamda olmayacaktım canım..
Tabi isteyen olur bu kişinin kendine kalmış canım kararı vercek olan sensin..
meraba talım nasılsın ya kafam cok karıstı olsam mı olmasamı mı?
mrb. canım bizdede kimse düşünmüyor dolayısıyla bende düşünmüyorum içinde civa var deniyo ama sadece grip aşışı olmakta yeterli diye söyleniyo dogruluk derecebuyrunnnnnnnnnsini bilimiyorum
tşk cevabın ıcın
Selam yİne ben sİte dÜzelmİŞ nİhayet...
Oyacım eĞer hamİle olsaydım ben olurdum..İŞİ bİraz sİyasallaŞtırdılar bence olay bundan İbaret..doktorumada sordum vurulmmuŞ..bence olmalısın canım en rİsklİ gurupta sen varsın ve Çocuklar...ayrıca yan etkİsİ olsa dahİ grİp kadar tehlİkelİ ve zararlı deĞİl sonuÇta tatlım
ben de dusunuyorumda acaba bebeyıme zarar verırı mı dıye de dusunuyorum
İyidir Livazacım tek başıma takılıyom işte=)) Delilik naparsın=))
Sen nasılsın ne var ne yok?
Benim bulantılar geçti Allahım abinnn şükür, süt içmek zorundayım gunde 2 bardak işte ozman tekrar kusuyom
Çünkü nefret ederim sütten=(( BÖğğğ

aynen tatlım ya ben de sutten nefret edıyorum ama eşimin ısrarıyla ıcmek zorunda kaldıgım ıcın ıcıyorum ıyyyyyy:CüvCüv:

günaydın arkadaşlar
nasılsınız ?
ben grip oldum ya, çok kötüyüm,işim de çok yoğun bu hafta zaten birimden 4 kişi raporlu olunca biz yerimizden ayrılamıyoruz :((

günaydın arkadaşlar
nasılsınız ?
ben grip oldum ya, çok kötüyüm,işim de çok yoğun bu hafta zaten birimden 4 kişi raporlu olunca biz yerimizden ayrılamıyoruz :((

Semoşiiiiiiii kız senmisin ?
Naneli şeker falan ne ayaksın len?
Çok geçmiş olsun bu arada dikkat et kednne umarım hafif atlatırsın :teselli:
günaydın arkadaşlar
nasılsınız ?

Back
X