• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ya bu ne ya gelıb selam verıyoruz cevab verende yok neyse ben hepınızden kusdum da gelmem buraya

küsme canım :olmaz:ya giren bakıp çıkıyo herkes bi garip bu gülerde takılmana bak boşver bak bende gelip gidiyorum birini bulursan ona yazıyorum bulamassam kendi kendime zemuszemus

oyacım alınma tatlım ya... bayram gelio işler yoğun, herkezin bir telaşı var. eskisi gibi toplaşamios ki ...

ben bu ara yoğunum kızlar. kusuruma bakmayın gelemiyorum kolay kolay artık.
araba almaya karar verdik. sıkı yönetime girdik.
bende bişeyler yapmaya çalışıyorum evden.
ama mümkün oldugunca girmeye çalışıyorum.
kendinize çok iyi bakın öpüyorum sizi...

günaydın arkadaşlar
nasılsınız
işim çok yoğunlaştı bu nedenle gelemiyorum
evde de internette arıza olduğu için açamıyorum
öpüyorum hepinizi de

günaydınnnnnnnn kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz sesimi duyan yok muuuuuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile3

buda benim ateş tablom opuyorumnanaktan
24 ekim 6.gün:...............35.5
25 ekim 7.gün:...............35,7
26 ekim 8.gün:...............35.6
27 ekim 9.gün................35,6
28 ekim 10.gün..............36,2 (dilaltı)
29 ekim 11.gün..............36,6
30 ekim 12,gün..............36,2
31 ekim 13,gün..............36,2
1 kasım 14,gün..............36,2
2 kasım 15,gün..............36,1
3 kasım 16.gün..............36,2
4 kasım 17.gün..............36,2
5 kasım 18.gün..............36,2
6 kasım 19,gün..............36,7
7 kasım 20,gün..............36,2
8 kasım 21.gün..............36,3
9 kasım 22.gün..............36,1
10kasım23.gün..............36,1
11kasım24.gün..............36,2
12kasım25.gün..............36,0
13kasım26.gün..............36,2
14kasım27.gün..............36,2
15kasım28.gün..............36,7
16kasım29.gün..............36,0
17kasım30.gün..............36,2
18kasım31.gün..............36,1
hergün yeni bi umut ölçüyorum ama nafile artık alışamılıyım herhaldeeeeeeeeeee:delphin:

Livaza günaydı canım
seninkide benimki gibi olmuş tatlım ya...bi sabitlenememiş..bide bu ay senin ilk deneyimindi ateş tablosunda inşallah önümüzdeki ay farklı olur kzu..

Livaza günaydı canım
seninkide benimki gibi olmuş tatlım ya...bi sabitlenememiş..bide bu ay senin ilk deneyimindi ateş tablosunda inşallah önümüzdeki ay farklı olur kzu..
günaydın canım
ya inşallah tatlım bidaha ki ay olur :Saruboceq: o kırmızı listesi bom boş kalır

kuzu civcivimin çok işi var inan bende görüşemiyorum artık...işyernde o tek..çok yoğu oyüzden...bende arda haber alıyorum...iyi olduğunu söylüyor bilmiyorum canım..az önce msj yazdım yine geri dönünce haber veririm sizede

kuzu civcivimin çok işi var inan bende görüşemiyorum artık...işyernde o tek..çok yoğu oyüzden...bende arda haber alıyorum...iyi olduğunu söylüyor bilmiyorum canım..az önce msj yazdım yine geri dönünce haber veririm sizede
söle ona unutulmadan gelsin
canım senin temizlik bittimiiiii

hani bugün gelcek biri vardı nerde oooooooooooooo
mürooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Ne temizliği kız evdeki temizlikmi bitti bitti yaa..bayram temizliğinede bu hafta sonu devam

Back
X