Kimse kimsenin her dediğini yapmaz. Ama her iinsanın kriterleri vardir bazen o kriterlere uygun davranilmasini isteyebilir. Ben bazen güzelce konuşuyorum benimki hemen ikna olur bazen ddediğim dedik davranıyorum. Ama tatlı dille mantikli sekilde hissettiklerimi anlatınca ikna etmek kolay oluyor. İkimiz de inadiz ama onun düşünceleriyle kendi istedigim sonuca cikartiyorum, onun da kafasina yatiyor bbenim de.
İnsanın içinde yoksa sihir yapılsa istenileni yapmaz. Ben inanmıyorum o kıvrak zekayla,tatlı dille yok efenim kocam ölür,biter her dediğimi yapar ayaklarına. Adam vicdanlı ,merhametli ise karşısındakini üzmemek için yapabilecegini yapar. Bu kocanın karakteri ile ilgili, esin marifeti ile değil.
Eğer istediğim şey olması gereken çok önemli bir şey ise üstünde dururum konunun.
Bana çiçek vırt zırt alması için değil.
Ve bu konu neden önemli doğru düzgün dürüstçe açıklarım.
Yapmazsa da canı sağolur,olayın çözümü için başka yollara bakarım.
Ama kocamı iyi tanıyorum.En önemli faktör o.
bir de merak ettim
şimdi burada en çok "tatlı dil" dense, sevgiline bir şeyleri yaptırmak için "tatlı dil"i mi deneyeceksin?
ya da "dediğim dedik modunda sert bir dille" dense, tutturacak mısın illa böyle diye sert bi dille???
bence önce biraz olgunlaş, sonra erkekleri yönetmeyi düşün
bir de merak ettim
şimdi burada en çok "tatlı dil" dense, sevgiline bir şeyleri yaptırmak için "tatlı dil"i mi deneyeceksin?
ya da "dediğim dedik modunda sert bir dille" dense, tutturacak mısın illa böyle diye sert bi dille???
bence önce biraz olgunlaş, sonra erkekleri yönetmeyi düşün
Ne istenildigine bagli gece yarisi canim dondurma ister tatli dille isterim gider alir ama tatli dille mini etek giyiyim desem hicbir faydasi yok neticede karsidaki erkek veya kadin herkesin bir siniri var ilk once onu ogrenmek lazim ve karsinizda ki insan gibi insansa bir seyi rica ederek soylerseniz yapar