Hadi Kızlar 2025 Yılında Hamile Kalıyoruz Diyenler Gelsin 💪🏽🩷

Merhabaa deneme derken ne yaptığınız oğlunuzda acabaa
Tekrar merhaba . İlk ay normal denedik hiç takvim vs tutmadım kimyasal oldu. 2. Ay ovulasyon testi aldım o şekilde denedim ama hiç pik görmedim oda kimyasal oldu. Kimyasal olunca reglim bitti. 2-3 gün sonra elimde kalan 1 adet ovulasyon testini yaptım bir baktım pik olmuştu hemen denedik her ilişki sonrasında yastık koyup yattım . Pik olan gün ve sonraki 2 gün. Sonra hiç birşey yapmadım reglime 9 gün kala 5.10 değerle oğlumu öğrendim :)

Artık en büyük hayalim bu

Bende varım inşallah bebiş haberleri alırız ben doktora gittim folikasit ve 12 b vitaminlerinin olduğu ilacı verdi şuan ona devam ediyorum dediğin sebzeleri hiç eksik etmiyorum ve hayıt otu çayı yumurtlama zamanları sadece içiyorum inşallah bu sefer olur bir ay önce kimyasal gebelik yaşadım bu sefer daha dikkatli olucam bakalım ağrı kesici felan kullanmayın bana öyle diyor çevremdekiler

Kimyasal gebelik nedeniyle ilgili hiçbir şey demiyorlar mı peki herkese soruyorum bunu ama kimse tam bir şey söyleyemiyorr belki size söylenmiştir

Evet kesinlikle. Rabbim herkesin kucağına sağlıkla,kolaylıkla almayı nasip etsin. Bakalım birazda yumurta kalitesini destekleyecek takviye kullanacağım. Öncekilerde bu takviyelerle daha hızlanıyordu süreç. En azından önce yumurtayı bir sağlama alalım Rahim filmi çektirdiniz mi siz?

Artık en büyük hayalim bu
İnşallah tatlım benim en takın zamanda hepimiz güzel haber alalım.
Test koyu olduğunda yumurta belirli bir büyüklüğe ulaşmış oluyormuş. O koyuluğu görünce o gün ve sonra ki 3 gün ilişki olsun diyorlar canım
Anladım canım ben pek anlamıyorum araştırdım ama bişi bulamadım çok. Ben pik olduğu günü, ertesi günü değerlendirdim bugün çatladı nasipse onu da deperlendireceğim eşim gelebilirse işten.

Evet yapılabilecek her şeyi yaptırdık ama olmuyor malesef sağlıklı

İnşallah 2025e girmeden alalım güzel haberleriii

Kızlar merhaba ban letu kullanıp bugün kontrole gitmiştim yumurtam 13 mm olmuş cumartesi tekrar çağırdı iğneyide al dedi ama iğne hiçbir yerde yok yani benim yaşadığım yerde

Merhabalar
Yaş 30, 2 yıllık evliyim vajinismus belasından kurtulalı 5 ay falan oluyor. Deniyoruz bakalım bat 13 aralık ne regl ne gebelik belirtisi var bu ay

Kızlar merhaba ban letu kullanıp bugün kontrole gitmiştim yumurtam 13 mm olmuş cumartesi tekrar çağırdı iğneyide al dedi ama iğne hiçbir yerde yok yani benim yaşadığım yerde
Nerde yaşıyorsunuz? Ben tüm eczaneleri arayıp 25. Eczanede filan bulmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…