İnşallah sağlıklı yumurta olsunda sonrasına sonra bakarızher doktorun ilerleyişi farklı.yumurtaya göre bir yol cizersiniz kuzum:)
Tekrar merhaba . İlk ay normal denedik hiç takvim vs tutmadım kimyasal oldu. 2. Ay ovulasyon testi aldım o şekilde denedim ama hiç pik görmedim oda kimyasal oldu. Kimyasal olunca reglim bitti. 2-3 gün sonra elimde kalan 1 adet ovulasyon testini yaptım bir baktım pik olmuştu hemen denedik her ilişki sonrasında yastık koyup yattım . Pik olan gün ve sonraki 2 gün. Sonra hiç birşey yapmadım reglime 9 gün kala 5.10 değerle oğlumu öğrendim :)Merhabaa deneme derken ne yaptığınız oğlunuzda acabaa
Nasıl anlıyorsunuz güzel yumurta olduğunu ben hala çözemedim bu işi.cok güzel yumurtlamıssınız bugün catlar bence masallah
testin koyulugundan dolayı yani net cıkmıs.bende öyle olmuyor kuzumNasıl anlıyorsunuz güzel yumurta olduğunu ben hala çözemedim bu işi.
Artık en büyük hayalim buTekrar merhaba . İlk ay normal denedik hiç takvim vs tutmadım kimyasal oldu. 2. Ay ovulasyon testi aldım o şekilde denedim ama hiç pik görmedim oda kimyasal oldu. Kimyasal olunca reglim bitti. 2-3 gün sonra elimde kalan 1 adet ovulasyon testini yaptım bir baktım pik olmuştu hemen denedik her ilişki sonrasında yastık koyup yattım . Pik olan gün ve sonraki 2 gün. Sonra hiç birşey yapmadım reglime 9 gün kala 5.10 değerle oğlumu öğrendim :)
Test koyu olduğunda yumurta belirli bir büyüklüğe ulaşmış oluyormuş. O koyuluğu görünce o gün ve sonra ki 3 gün ilişki olsun diyorlar canımNasıl anlıyorsunuz güzel yumurta olduğunu ben hala çözemedim bu işi.
İnşallah canım bol bol yumurta avokado ve havuç yiyin diyor doktorlar da hamile kalanlar da beslenmeye de dikkat edicez artıkBende 4 aylık evliyim bu ay çok ümitlydim ama regl oldum inşallah bende Ocak ayında hamile kalırım
Bende varım inşallah bebiş haberleri alırız ben doktora gittim folikasit ve 12 b vitaminlerinin olduğu ilacı verdi şuan ona devam ediyorum dediğin sebzeleri hiç eksik etmiyorum ve hayıt otu çayı yumurtlama zamanları sadece içiyorum inşallah bu sefer olur bir ay önce kimyasal gebelik yaşadım bu sefer daha dikkatli olucam bakalım ağrı kesici felan kullanmayın bana öyle diyor çevremdekilerKızlar selam ben 29 yaşındayım 2,5 senedir evliyim 1 yıl korunduk yaklaşık 18 aydır da gebelik için uğraşıyoruz. Eşimin de benim de testlerimiz iyi sadece ben de pıhtılaşma var ama heterozigot olduğu için doktorlar önemli olmadığını söyledi. Bu süreçte 2 kez kimyasal gebelik yaşadım Klomen tedavisi sonrası. Şimdi artık vitaminlerle ve düzgün beslenerek hamilelik denicem. Benim gibi uğraşanlarla topalanalımmSiz de hikayenizi yazın beraber ilerleyelim
Bu süreçte vitamin kullanmayı düşünüyorum araştırıcam kullanan varsa öneri alabilirim. Ve diğer konularda gördüm avokadohavuç brokoli yumurta bu sebzeler gerçekten çok ama çok etkiliymiş sürekli böyle besinler tüketmeyi düşünüyorum.
Gelin birlikte takip edelimmm
Kimyasal gebelik nedeniyle ilgili hiçbir şey demiyorlar mı peki herkese soruyorum bunu ama kimse tam bir şey söyleyemiyorr belki size söylenmiştirBende varım inşallah bebiş haberleri alırız ben doktora gittim folikasit ve 12 b vitaminlerinin olduğu ilacı verdi şuan ona devam ediyorum dediğin sebzeleri hiç eksik etmiyorum ve hayıt otu çayı yumurtlama zamanları sadece içiyorum inşallah bu sefer olur bir ay önce kimyasal gebelik yaşadım bu sefer daha dikkatli olucam bakalım ağrı kesici felan kullanmayın bana öyle diyor çevremdekiler
Evet kesinlikle. Rabbim herkesin kucağına sağlıkla,kolaylıkla almayı nasip etsin. Bakalım birazda yumurta kalitesini destekleyecek takviye kullanacağım. Öncekilerde bu takviyelerle daha hızlanıyordu süreç. En azından önce yumurtayı bir sağlama alalımÇok aynı durumdayız inanın ben de sürekli gebelik haberi alıyorum böyle olunca insan daha çok istiyor ama en azından hamile kalabiliyoruz diye düşünüyorum. 1 2 ay korunsanız yeter bence sonra devam edebilirsiniz denemeleree
Kimyasalın nedenini doktorlarda demiyor canımKimyasal gebelik nedeniyle ilgili hiçbir şey demiyorlar mı peki herkese soruyorum bunu ama kimse tam bir şey söyleyemiyorr belki size söylenmiştir
İnşallah tatlım benim en takın zamanda hepimiz güzel haber alalım.Artık en büyük hayalim bu
Anladım canım ben pek anlamıyorum araştırdım ama bişi bulamadım çok. Ben pik olduğu günü, ertesi günü değerlendirdim bugün çatladı nasipse onu da deperlendireceğim eşim gelebilirse işten.Test koyu olduğunda yumurta belirli bir büyüklüğe ulaşmış oluyormuş. O koyuluğu görünce o gün ve sonra ki 3 gün ilişki olsun diyorlar canım
Evet yapılabilecek her şeyi yaptırdık ama olmuyor malesef sağlıklıEvet kesinlikle. Rabbim herkesin kucağına sağlıkla,kolaylıkla almayı nasip etsin. Bakalım birazda yumurta kalitesini destekleyecek takviye kullanacağım. Öncekilerde bu takviyelerle daha hızlanıyordu süreç. En azından önce yumurtayı bir sağlama alalımRahim filmi çektirdiniz mi siz?
İnşallah 2025e girmeden alalım güzel haberleriiiİnşallah tatlım benim en takın zamanda hepimiz güzel haber alalım.
Anladım canım ben pek anlamıyorum araştırdım ama bişi bulamadım çok. Ben pik olduğu günü, ertesi günü değerlendirdim bugün çatladı nasipse onu da deperlendireceğim eşim gelebilirse işten.
Nerde yaşıyorsunuz? Ben tüm eczaneleri arayıp 25. Eczanede filan bulmuştumKızlar merhaba ban letu kullanıp bugün kontrole gitmiştim yumurtam 13 mm olmuş cumartesi tekrar çağırdı iğneyide al dedi ama iğne hiçbir yerde yok yani benim yaşadığım yerde