- 25 Temmuz 2024
- 234
- 75
- 28
Her gün 1 avokado ama bu kesin yenmeli diyebilirim. Muz, yeşillik salatası, badem, fındık, ıspanak vsKızlar bir de yumurta büyüsün diye ne yiyebilirim acaba bilgisi olan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her gün 1 avokado ama bu kesin yenmeli diyebilirim. Muz, yeşillik salatası, badem, fındık, ıspanak vsKızlar bir de yumurta büyüsün diye ne yiyebilirim acaba bilgisi olan var mı?
Çok teşekkürlerHer gün 1 avokado ama bu kesin yenmeli diyebilirim. Muz, yeşillik salatası, badem, fındık, ıspanak vs
TokatNerde yaşıyorsunuz? Ben tüm eczaneleri arayıp 25. Eczanede filan bulmuştum
İnşallah canimİnşallah canım bol bol yumurta avokado ve havuç yiyin diyor doktorlar da hamile kalanlar da beslenmeye de dikkat edicez artık
Kuzum incir ye.hatta Saraçoğlunun incir kürü var catlatmak içinde havuç.insallah bulursun igneyi.cumartesiye 18 mm 20mm olur inşallah hergun 2mm buyuyormusKızlar merhaba ban letu kullanıp bugün kontrole gitmiştim yumurtam 13 mm olmuş cumartesi tekrar çağırdı iğneyide al dedi ama iğne hiçbir yerde yok yani benim yaşadığım yerde
Çok teşekkür ederim inşallah öyle olurKuzum incir ye.hatta Saraçoğlunun incir kürü var catlatmak içinde havuç.insallah bulursun igneyi.cumartesiye 18 mm 20mm olur inşallah hergun 2mm buyuyormus