Hadi Kızlar 2025 Yılında Hamile Kalıyoruz Diyenler Gelsin 💪🏽🩷

Alin Ada

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2024
238
77
28
Kızlar selam ben 29 yaşındayım 2,5 senedir evliyim 1 yıl korunduk yaklaşık 18 aydır da gebelik için uğraşıyoruz. Eşimin de benim de testlerimiz iyi sadece ben de pıhtılaşma var ama heterozigot olduğu için doktorlar önemli olmadığını söyledi. Bu süreçte 2 kez kimyasal gebelik yaşadım Klomen tedavisi sonrası. Şimdi artık vitaminlerle ve düzgün beslenerek hamilelik denicem. Benim gibi uğraşanlarla topalanalımm Siz de hikayenizi yazın beraber ilerleyelim
Bu süreçte vitamin kullanmayı düşünüyorum araştırıcam kullanan varsa öneri alabilirim. Ve diğer konularda gördüm avokado havuç brokoli yumurta bu sebzeler gerçekten çok ama çok etkiliymiş sürekli böyle besinler tüketmeyi düşünüyorum.
Gelin birlikte takip edelimmm

merhaba canım bizde bebek istiyoruz bu ay ovulasyon testi yapıyorum 11 aralıkta regl olmam lazım bekliyorum bakalım :)

Ay hepimiz için hayırlı olsun. Bende çok şeyler yaşadım, yaşım da 35. Bu ay 14 Aralıkta regl olmam lazım, eğer olmazsam 2025 için umut etmeye başlayacağım. İnşallah olur yaa bebişlerimiz :) çok umutluyum

merhaba canım bizde bebek istiyoruz bu ay ovulasyon testi yapıyorum 11 aralıkta regl olmam lazım bekliyorum bakalım :)
Ay hadi inşallah kızlar takip edelim beraber burdann benim de reglime 2 hafta varr inşallah hepimiz güzel haberler alırız bugün yumurtamı havucumu yiyerek başladım

bu ay 4 gün gecikmeli adet oldum adet geç olunca da insan umutlanıyor tarçın tükettiğim zaman geç oluyorum nedense bir de letu diye ilaç verdi doktor hamilelik için denicem hayırlısı

Canım bende konu açmıştım ama senin konunu görünce etkilendim yazmak istedim bende 3 yıllık evliyim Nisan 1 de 4 yıl olacak benim de evliliğimin 2.yılında kistik higromadan bebeğimin anne karnında kalbi durdu ve 2 yıl ara verdim şimdi bende Ocak şubat gebelik planlıyorum

İnşallah en kısa zamanda nasip olur canım böyle topicler var kasım-aralık ya da aralık-ocak gibi herkes katılıyor bu arada tavsiye ederim

Amin inşallah güzel haberinizi bekliyoruz bu topicten de çıkar inşallah güzel haber
Adaya 2025 yılı için bende katılıyorum 5 yıllık evliyim bende 26 yaşındayım. Şuan korunma dönemindeyim gerçi ama her an bırakabilirim bilmiyorum 7-8 kere kimyasal yaşadım ben malesef.Bende şuan full yumurta kalitesine destek verecek vitaminlerle denemeyi düşüyorum. Haydi bakalımm :)

Merhaba bende çarşamba günü 3. Aşılamamı olacağım bu sürede yememe dikkat ettim 25 aralıkta sonucumu öğreneceğim. Hayırlısı olsun herkes için

Hoşgeldiniz inşallah hepimiz güzel haberler alıcazz kimyasallardan sonra test yaptırdınız mı doktorlar bir öneride bulundu mu acabaa

Kızlar acokadoları ve havuçları yemeyi unutmayınnn birbirimize hatırlatalım tabi bol ceviz fıstık bal

Hoşgeldiniz inşallah hepimiz güzel haberler alıcazz kimyasallardan sonra test yaptırdınız mı doktorlar bir öneride bulundu mu acabaa
Merhabalaaar,hoşbuldum. Neler neler yapıldı , çok şükür hepsi temiz. Artık yapılacak test kalmadı saldık bizde. :)

Merhabalar ben 16 aylık evliyim yaklaşık 9-10 aydır korunmasız ilişkimiz oluyor ama henüz gebelik elde edemedim. 26 yaşındayım pco var. geçen salı günü Letu diye bir ilaç kullandım pazar bitti. Yarın kontrolüm var umarım yumurtalarım sağlıklı büyümüştür.. Allah bu yolda emek veren herkesin yardımcısı olsun dualarınıza talibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…