Aminn mutlaka dualarıma ekliyorum ben de herkesi inşallah en kısa zamanda isteyen emek veren herkese nasip olurMerhabalar ben 16 aylık evliyim yaklaşık 9-10 aydır korunmasız ilişkimiz oluyor ama henüz gebelik elde edemedim. 26 yaşındayım pco var. geçen salı günü Letu diye bir ilaç kullandım pazar bitti. Yarın kontrolüm var umarım yumurtalarım sağlıklı büyümüştür.. Allah bu yolda emek veren herkesin yardımcısı olsun dualarınıza talibim
Sizde yaşadınız mı kimyasal gebelik :-( Şuan normalde korunma sürecindeyim ama içim kıpır kıpır oluyor bir bebek görünce diyorum bırak hemen geçen haftada görümcemin gebelik haberini aldım :-( Ama işte yine kimyasal olur diye insan korkuyor. Geçen ay bata bir gün kala korunmasız oldu, adet oldum ama normalden farklıydı. Bitiminden sonra 3-4 gündür garip bir şekilde sol kasıkta iğne batarcasına ağrı hissediyorum. Test yapsam hüzün yapmasam merak.Biz de aynı şekildeee
Havuç tüketin bol bol, bende çatlama olmadığında öyle yapıyordum çok faydalı :)Selam kızlar bende bu aydan çok umutluyum.
32 yaşındayım 2 kimyasalım var 3. Denemeden 2 yaşında bir oğlum var tekrar bir bebiş istiyoruz. 3. Ay denemesi bu ayovulasyon testi ile takip ediyorum güzel değerlendirdim ama 2 gündür yumurta çatlamadı. Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Merhabaa deneme derken ne yaptığınız oğlunuzda acabaaSelam kızlar bende bu aydan çok umutluyum.
32 yaşındayım 2 kimyasalım var 3. Denemeden 2 yaşında bir oğlum var tekrar bir bebiş istiyoruz. 3. Ay denemesi bu ayovulasyon testi ile takip ediyorum güzel değerlendirdim ama 2 gündür yumurta çatlamadı. Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Çok aynı durumdayız inanın ben de sürekli gebelik haberi alıyorum böyle olunca insan daha çok istiyor ama en azından hamile kalabiliyoruz diye düşünüyorum. 1 2 ay korunsanız yeter bence sonra devam edebilirsiniz denemelereeSizde yaşadınız mı kimyasal gebelik :-( Şuan normalde korunma sürecindeyim ama içim kıpır kıpır oluyor bir bebek görünce diyorum bırak hemen geçen haftada görümcemin gebelik haberini aldım :-( Ama işte yine kimyasal olur diye insan korkuyor. Geçen ay bata bir gün kala korunmasız oldu, adet oldum ama normalden farklıydı. Bitiminden sonra 3-4 gündür garip bir şekilde sol kasıkta iğne batarcasına ağrı hissediyorum. Test yapsam hüzün yapmasam merak.
İnşallah canım haber ver bize deeKızlar bugün letu sonrası kontrol günüm dua eder misiniz inşallah yumurtalar büyümüştür
hadi insallah güzel musmustu haberlerle gel insallah canımKızlar bugün letu sonrası kontrol günüm dua eder misiniz inşallah yumurtalar büyümüştür
Ayyy inşallahhhhadi insallah güzel musmustu haberlerle gel insallah canım
Ben de çok oldu karın kasık adet ağrısı gibi sıcak basmasıds cabasıselam kızlar insallah 2025 hepimize ugurlu olsun bol bebişli olsun saglıklı olsun insallah.letu femara kullananlar karın agrınız sıcak basmanız oluyor mu? sismis gibi hissediyorum
iyi birsey ozaman insallah fayda ediyordur ilaç kuzum aynen sıcaklıyorum adet agrısı gibi arada agrım olyo belime vuran hafif ama bakalım.Ben de çok oldu karın kasık adet ağrısı gibi sıcak basmasıds cabası
Ay evet bel ağrısıda oluyor ya. İnşallah iyiye gidiyodur her şey minnoş yumurtalarımız olsuniyi birsey ozaman insallah fayda ediyordur ilaç kuzum aynen sıcaklıyorum adet agrısı gibi arada agrım olyo belime vuran hafif ama bakalım.
cok güzel yumurtlamıssınız bugün catlar bence masallahSelam kızlar bende bu aydan çok umutluyum.
amin insallah canım doktor ne diyecek haber et bende cuma gidecegim. ilaç bitince bana gün asırı ilşki demişti.Ay evet bel ağrısıda oluyor ya. İnşallah iyiye gidiyodur her şey minnoş yumurtalarımız olsun
Ederim tabi bana ilişki demedi ama bakalımamin insallah canım doktor ne diyecek haber et bende cuma gidecegim. ilaç bitince bana gün asırı ilşki demişti.
her doktorun ilerleyişi farklı.yumurtaya göre bir yol cizersiniz kuzum:)Ederim tabi bana ilişki demedi ama bakalım