Hadi Kızlar 2025 Yılında Hamile Kalıyoruz Diyenler Gelsin 💪🏽🩷

Aminn mutlaka dualarıma ekliyorum ben de herkesi inşallah en kısa zamanda isteyen emek veren herkese nasip olur

Selam kızlar bende bu aydan çok umutluyum.
32 yaşındayım 2 kimyasalım var 3. Denemeden 2 yaşında bir oğlum var tekrar bir bebiş istiyoruz. 3. Ay denemesi bu ay ovulasyon testi ile takip ediyorum güzel değerlendirdim ama 2 gündür yumurta çatlamadı. Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Eklentiler

• IMG_8397.jpeg
    180,8 KB · Görüntüleme: 19
Biz de aynı şekildeee
Sizde yaşadınız mı kimyasal gebelik :-( Şuan normalde korunma sürecindeyim ama içim kıpır kıpır oluyor bir bebek görünce diyorum bırak hemen geçen haftada görümcemin gebelik haberini aldım :-( Ama işte yine kimyasal olur diye insan korkuyor. Geçen ay bata bir gün kala korunmasız oldu, adet oldum ama normalden farklıydı. Bitiminden sonra 3-4 gündür garip bir şekilde sol kasıkta iğne batarcasına ağrı hissediyorum. Test yapsam hüzün yapmasam merak.

Havuç tüketin bol bol, bende çatlama olmadığında öyle yapıyordum çok faydalı :)

Merhabaa deneme derken ne yaptığınız oğlunuzda acabaa

Çok aynı durumdayız inanın ben de sürekli gebelik haberi alıyorum böyle olunca insan daha çok istiyor ama en azından hamile kalabiliyoruz diye düşünüyorum. 1 2 ay korunsanız yeter bence sonra devam edebilirsiniz denemeleree

selam kızlar insallah 2025 hepimize ugurlu olsun bol bebişli olsun saglıklı olsun insallah.letu femara kullananlar karın agrınız sıcak basmanız oluyor mu? sismis gibi hissediyorum

selam kızlar insallah 2025 hepimize ugurlu olsun bol bebişli olsun saglıklı olsun insallah.letu femara kullananlar karın agrınız sıcak basmanız oluyor mu? sismis gibi hissediyorum
Ben de çok oldu karın kasık adet ağrısı gibi sıcak basmasıds cabası

iyi birsey ozaman insallah fayda ediyordur ilaç kuzum aynen sıcaklıyorum adet agrısı gibi arada agrım olyo belime vuran hafif ama bakalım.
Ay evet bel ağrısıda oluyor ya. İnşallah iyiye gidiyodur her şey minnoş yumurtalarımız olsun

cok güzel yumurtlamıssınız bugün catlar bence masallah

kızlar ilişkiden sonra kac dakka yatakta kalıyorsunuz acaba ayaklarınızı yüksege koyuyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…