Selamlar
Birçoğumuz defalarca diyet yapip defalarca bozmustur degil mi.. her defasinda kendimize olan guvenimiz sarsilmistir madem veremiyorum kendimi boyle kabul edeceğim diye avutmusuzdur hatta.. yenilgiyi kabul etmek daha kolay tekrar diyete baslamak zor geliyor ama asil zor olan kilolu yasamak zorunda olmak..
Diyet zaten saçma bir şey değil mi Diyetisyene gidersiniz evinizde ne olduğunu nasıl beslenmeye Alışık olduğunuzu bilmeden yada umrunda olmadan size standart listeyi dayar ihtiyacınız olan kaloriyi hesaplarsaniz internetten bu listeden daha alasını siz de çıkarırsınız
Kim Hangi liste ile kaç kilo vermiş araştırır en moda diyetler e Gönül verirsiniz alışkanlıklarınıza ters olduğu için en fazla 1 ay sürdürürsünüz bırakınca da eskisinden fazla kilo alırsınız
Peki bunlar işe yaramıyorsa Ne yapalım?o zaman alışkanlıklarımızı değiştirelim sağlıklı yemekler yapmaya alışalım mesela..bunu birbirimizden destek alarak tarifler paylaşıp motive olarak başarabiliriz..sofraya salata yeşillik koyma alışkanlığı Edinelim hızlı yemek yiyorsak yavaşlama alıştırmaları yapalım suyu arttırabilir birbirimize bu konuda hatırlatmalar yapabiliriz..
hareketlerimizi arttırabiliriz; Kimimiz dans etmekten hoşlanır Kimimiz yürüyüş diğeri salona gider belki önemli mi ?ekmeği tamamen kesmek değil ama belki onsuz da yemek yenilibilecegini öğreniriz..
sabah erken kalkma alışkanlığı edinebiliriz isteyenlerle ben buna talibim
velhasılı kelam hayatımızı güzelleştirelim kilolar vücuda misafir Nasılsa giderler zaten bu sartlarda gitmemesi mümkün mü?
Bunları yaptık da haftalık tarti heyecanımız olmasın mı olacak tabii bir gün belirleyip kim kaç kilo vermiş bakacağız 300 gram verdiysek bile mutlu olmayı öğreneceğiz bir kilo verenler en coşkulu şekilde kutlanacak veremeyenlere destek olunacak ve el birliğiyle yapmış olabileceği hataları bulunup sonraki hafta güzel sonuç alması sağlanacak rahat ama etkili bir kilo verme süreci paylaşalım istiyorum
gelin hayatı paylaşalım arkadaşlar kadınlar Kulübü'nün ismine yaraşır bir grup kuralım şimdi kimler varım diyor