- 9 Haziran 2022
- 450
- 104
- 18
- 27
- Konu Sahibi ruyamsi9288
Test bozuk gibi duruyorDaha demin erken gebelik testi yaptim 4-5 Gün var adetime sonzc gene hüsran Eki Görüntüle 3120538
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test bozuk gibi duruyorDaha demin erken gebelik testi yaptim 4-5 Gün var adetime sonzc gene hüsran Eki Görüntüle 3120538
Yok biraz erken cektim resmi ama bariz negatif malesefTest bozuk gibi duruyor
Ay size bir şey sorabilir miyim kızlar. Benim eşim asker 6 ayda bir geliyor bu ay geldiğinde 7 agustosta adet oldum 13 ünde bitti son dört aydır 29 günde bir adet oluyorum ayın 13 ünde başlayarak 5 gün femara kullandım aradan iki gün geçti ayın 20 si gibi beyaz akıntı geldi çok az DEĞİL ama fazla da DEĞİL değerlendirdik 13-23 arşı ilişkimiz oldu hep ama adetime 8-9 gün falan var dün aşırı şeffaf renkte akıntı geldi. Göğüslerim şiş özellikle sol göğsüm sızlıyor kasıklarımda batmalar var ayaklarım yanıyor ve sürekli tuvalete gidiyorum. Enfeksiyon mu var acaba diye baktırdım ama temiz çıktı. Rüyamda da erkek çocuk emzirdğimi gördüm beynimden hiç çıkmıyor acaba hamile miyim değil miyim diye sürekli burdan belirtiler okuyorum. Imarım dün çatlamam olmamıştır normal Refl akıntısıdır. Biliyorum çok uzun oldu ama kusura bakmayınBende de akıntı başladı
Yumurtan dün çatlamış olabilir kuzum bilemedim ki şimdi ovülasyon testi kullanıyor musunAy size bir şey sorabilir miyim kızlar. Benim eşim asker 6 ayda bir geliyor bu ay geldiğinde 7 agustosta adet oldum 13 ünde bitti son dört aydır 29 günde bir adet oluyorum ayın 13 ünde başlayarak 5 gün femara kullandım aradan iki gün geçti ayın 20 si gibi beyaz akıntı geldi çok az DEĞİL ama fazla da DEĞİL değerlendirdik 13-23 arşı ilişkimiz oldu hep ama adetime 8-9 gün falan var dün aşırı şeffaf renkte akıntı geldi. Göğüslerim şiş özellikle sol göğsüm sızlıyor kasıklarımda batmalar var ayaklarım yanıyor ve sürekli tuvalete gidiyorum. Enfeksiyon mu var acaba diye baktırdım ama temiz çıktı. Rüyamda da erkek çocuk emzirdğimi gördüm beynimden hiç çıkmıyor acaba hamile miyim değil miyim diye sürekli burdan belirtiler okuyorum. Imarım dün çatlamam olmamıştır normal Refl akıntısıdır. Biliyorum çok uzun oldu ama kusura bakmayın
En sağlıklısı beklemek başka şeylerle ilgilen kafan dağılsınAma iste ben de hep bekliyorum sureklu dusunuyorum istemsizce. Keske hic aklimda olmasa. Evet ovulasyon yaptim ilk kez bu ay yumurtlama aninda. Su an 6 gun var acaba ovulasyon yapsam mi diye dusunuyorum yine kimisi gebeligi o sekilde ogrenmis
Hayır kullanmadımYumurtan dün çatlamış olabilir kuzum bilemedim ki şimdi ovülasyon testi kullanıyor musun
Benim 24 ağustos da ovulasyonda pik çıkmıştı ertesi gün silik çıktı. Sizin bat ne zaman?24 ünde pik görenler?
6 sı.Benim 24 ağustos da ovulasyonda pik çıkmıştı ertesi gün silik çıktı. Sizin bat ne zaman?
Benim de bat 6 sı gebelik testi yapmaya korkuyorum ovulasyon mu denesem diyordum ben de
Belirtilerin ne? Aynı senle pikimiz.Kızlar merhaba. Ovu testınde 23 yumurtlama oldu 23-25 degerlendırıldı. Bugun bı ovulasyon testı yapayım dedım ve c den once t kızardı ondan daha koyu. Bata daha 6 gun var. Ovulasyonda gorunup gebelık testınde gorunmeme ıhtımalı var mı ? Cunku erken gebelık testı yaptım negatıf. Ve belırtılerım ayın 27sınden berı var
Ilk ikisi silik, sonu koyu farklı günler mi üçü?Saat 13.30 da yaptım bunu. 8 de tekrar yaptım yıne aynısı.
Sabah deneyelim, denedin mi bugüne kadar?Benim de bat 6 sı gebelik testi yapmaya korkuyorum ovulasyon mu denesem diyordum ben de
Ovulasyonda çatlamayı görünce bıraktım bu ay 24 25 yumurtlamaydı. Gebelik yapsam çıkmaz diye düşünüyorum. Şu an ikisini de yapmaya korkuyorum belirti olarak kasıkta batma ve midem kaynıyor gibi bir de göğüs şişkinliğin var ama öyle damar belirginleşmesi falan göremiyorum. Sende belirti var mıSabah deneyelim, denedin mi bugüne kadar?
26 ağustosta tam silik olmuş benim sanırım regl de gecikecek 8 i gibi olurSabah deneyelim, denedin mi bugüne kadar?
Yumurtlama 25 se, pik 26 dır, benim pik 24 üydü.Ovulasyonda çatlamayı görünce bıraktım bu ay 24 25 yumurtlamaydı. Gebelik yapsam çıkmaz diye düşünüyorum. Şu an ikisini de yapmaya korkuyorum belirti olarak kasıkta batma ve midem kaynıyor gibi bir de göğüs şişkinliğin var ama öyle damar belirginleşmesi falan göremiyorum. Sende belirti var mı