Hadi hep beraber bat’ı bekleyelim, sohbet edelim

Kızlar yumurtlamadan 15 gün sonra fln idrarda gebelik belli oluyormuş. Erken gebelik testiyle mi çıkıyor yoksa normal kaset testle de çıkar mı?

Ben bu ay ovulasyon testi kullandim ve yumurtlama günlerinde degerlendirdim.. adetime su an 4 gün var ve kasik agrisi gögüslerim agriyor ve arada bi sicak basiyor öyle böyle degil.. yarin sabah test yapsam cok mu erken olur 4 gün öncesi

Bazıları bat a 1 hafta kala bile yapıyor silikte olsa görüyor çok istiyorsan bir dene şansını ama en temiz sonucu adet gecikirse yaptığında alırsın

Demeyin öyle ümitsiz olmayın Her şeyde bir hayır vardır bu ay olmasa bile önümüzde koskoca bir ay daha var. Her açıdan pozitif düşünün
Cok dogru soyluyorsunuz ama bu ay 2.ayimiz ve kul olarak elimden geleni yaptim tabiki takdir rabbimin. Ama iste insan epey strese giriyor. Sanki hic olamayacakmis gibi

Cok dogru soyluyorsunuz ama bu ay 2.ayimiz ve kul olarak elimden geleni yaptim tabiki takdir rabbimin. Ama iste insan epey strese giriyor. Sanki hic olamayacakmis gibi
Daha çok yeni denemeye başlamışsınız sabırlı ol canım ovülasyon testi kullanıyorsun galiba bir yerde okumuştum yorumunu. Stres kesinlikle olmamalı vücudun işleyişini o kadar çok etkiliyor ki stres.. Kafanı tamamen rahat tut her adetin yaklaştığında bu kadar düşünme, her belirti gördüğünde koşup test yapma. Tamamen kafan rahat olsun hiç beklemediğin anda çıkıcak bak gör

Ama iste ben de hep bekliyorum sureklu dusunuyorum istemsizce. Keske hic aklimda olmasa. Evet ovulasyon yaptim ilk kez bu ay yumurtlama aninda. Su an 6 gun var acaba ovulasyon yapsam mi diye dusunuyorum yine kimisi gebeligi o sekilde ogrenmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…