- 11 Temmuz 2022
- 170
- 47
- 13
- 26
- Konu Sahibi ruyamsi9288
-
Ne bileyim ben sadece uygulama takibi yapıyorum doğru sonuç vermiyor bilsem deHer ay aynı belirtileri yaşamayabiliriz normal bu ya ama dediğin gibi geç yumurtlama olunca regl de geç geliyor
Ben de tam bilmiyorum aslında yumurtlama gününü uygulama üzerinden sadece. Ovulasyon testi denemek lazımNe bileyim ben sadece uygulama takibi yapıyorum doğru sonuç vermiyor bilsem deama adetime 8 gün varken 2 günlük süren fazlasıyla beyaz bir akıntım vardı ayrıca baya yoğun sol kasık ağrım vardı zaten akıntımda kesildi ondan sonra tertemiz geçiyor günlerdir bu sebeplerden dolayı geç yumurtladım bence diyorum çünkü tam olarak yumurtlama dönemimi
bilmiyorum
Ovulasyon testi denemelisin bence sen mükemmel sonuç alanlar var uygulamalar doğru sonuç vermiyor. Hangi uygulamayı kullanıyorsun?Ben de tam bilmiyorum aslında yumurtlama gününü uygulama üzerinden sadece. Ovulasyon testi denemek lazım
Kesinlikle nerden alabiliyoruz o testleriBen ilk kez bu ay ovulasyon testine başladım. Takvimim diye bir uygulama indirmiştim. Bu ay ki yaptığım ovulasyondaki pik le uygulama arasında 2 gün fark etti sadece . Birazda vücudumuzu dinlemek lazım aslında sinyalleri veriyor yumurtlama döneminde. Ama ovulsyon testiyle nokta atışına daha yakın :)
Ben trendyoldan laboquick markadan aldımKesinlikle nerden alabiliyoruz o testleri
teşekkürlerBen trendyoldan laboquick markadan aldım
Sizi çok iyi anlıyorum ama lütfen kafanızı dağıtacak şeyler yapın ve bol bol yürüyüş yapınMaalesef öyle
Takvimin diye bir uygulamaOvulasyon testi denemelisin bence sen mükemmel sonuç alanlar var uygulamalar doğru sonuç vermiyor. Hangi uygulamayı kullanıyorsun?
Herkes belirtileri anlamaz vücudu tanımakla alakalı tamamen benimde belirtim yok diyordum ama hamile olduktan sonra aa böyle olmuştu sivilce çıkmıştı diyorsunuzKızlar benim adetime 4-5 gün kala başlayan belirtilerim başlamıyor ya ne akıntım var ne kasık ağrım ne bel ağrım sadece göğüslerim ağrıyor ve sivilcelendim bu ay geç yumurtladığımı düşünüyorum belki regl gecikicek birkaç gün ondan dolayı mıdır
Deneyeceğim bende ovulasyonBen ilk kez bu ay ovulasyon testine başladım. Takvimim diye bir uygulama indirmiştim. Bu ay ki yaptığım ovulasyondaki pik le uygulama arasında 2 gün fark etti sadece . Birazda vücudumuzu dinlemek lazım aslında sinyalleri veriyor yumurtlama döneminde. Ama ovulsyon testiyle nokta atışına daha yakın :)
Ben ilk kez bu ay ovulasyon testine başladım. Takvimim diye bir uygulama indirmiştim. Bu ay ki yaptığım ovulasyondaki pik le uygulama arasında 2 gün fark etti sadece . Birazda vücudumuzu dinlemek lazım aslında sinyalleri veriyor yumurtlama döneminde. Ama ovulsyon testiyle nokta atışına daha yakın :)
Maalesef öyl
vücut ısısı hakkında bi bilginiz var mı?Herkes belirtileri anlamaz vücudu tanımakla alakalı tamamen benimde belirtim yok diyordum ama hamile olduktan sonra aa böyle olmuştu sivilce çıkmıştı diyorsunuz
Takvimden kullanıyorum ama zaten bizim her gün ilişki oluyor aslındaOvülasyon testi kullandınız mı hiç? Uygulama üzerinden takip etmiyorsunuz inşallah yumurtlama zamanlarınızı
10 Eylül:)teşekkürlerBat a kaç gün var sizin?
Takvimden kullanıyorum ama zaten bizim her gün ilişki oluyor aslında
Bu havada onu yapmak bence zor ya yataktan kalkmadan ayağınızın altından ölçmeniz lazımmış 37 veya üstüyse hamile olma ihtimali varmış yanlış okumadıysam böyleydivücut ısısı hakkında bi bilginiz var mı?
Kuzum benim pek bir bilgim yok ama daha iğnenin 10. Günü birazcık daha sabretmelisin30 temmuzda lekelenmem başlamıştı. 11-12-13 Ağustosta yoğun kanamam regl oldu bitti. 17sinde ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. Normalde bugün yarın olarak gösteriyor uygulamalar ama iğneden dolayı ne zaman olurum bilmiyorum. Bir tahmini olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?