Hadi hanımlar yumurtlama 14 15 16 17 şubat olanlar gelsin değerlendirelimm

16 şubatı değerlendirmiş olmam yeterli mi acaba eşim nöbette olduğu için bide bu gece değerlendireceğim evet yaaaa sürekli forum forum geziyorum böyle planlı olmakta psikolojimi bozdu
Olmazsada sıkma canını bir dahaki ay daha sık değerlendirme yapmaya çalış inşallah denk gelebilir günler vs

Kızlar belirtileriniz var mı ? Erken mi yoksa belirtiler için.adetime 4 gün var. Arada kasık ağrısı bugün de kuyruk sokumumda bir ağrı başladı. Memede hassasiyet vs yok sizdeki durumlar nedir?

Selam kızlar
Benim de 16 sı sabah Pik olmuştu. Zaten hastanede çalışıyorum. 17si öğleden sonra kadın doğuma gittim usg ile baktı çatlamış sol yumurtalık dedi.
15-16-18-21(bugün) denedik. 17si değerlendiremedik eşim halsizdi Bence 16sı akşam çatladı öyle hissettim ben ama inşallah tutmuştur dün ve bugün ara ara kasık ağrısı hissediyorum. Günler geçmiyorki bi test yapalım ya

Kızlar belirtileriniz var mı ? Erken mi yoksa belirtiler için.adetime 4 gün var. Arada kasık ağrısı bugün de kuyruk sokumumda bir ağrı başladı. Memede hassasiyet vs yok sizdeki durumlar nedir?
Benimde akıntım var göğüslerimde hassasiyet hissettim kasıklarımda batma ve çok gazla gaz sorunu yaşıyorum birde üşüyorum ev sıcak olmasına rağmen

Benimde akıntım var göğüslerimde hassasiyet hissettim kasıklarımda batma ve çok gazla gaz sorunu yaşıyorum birde üşüyorum ev sıcak olmasına rağmen
Yumurtlamadan 6 gün geçti. Gaz ve kasık ağrısı oluyor bende de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…