- 4 Şubat 2025
- 110
- 23
- 13
- 25
- Konu Sahibi Filiz Filiz
Hanımlar yumurtlamanız 14 15 16 17 olanlar yorum yapsın değerlendirelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bennn:))Hanımlar yumurtlamanız 14 15 16 17 olanlar yorum yapsın değerlendirelim
Bir şey olmaz bu ay burdan devamBennn:))
Bilseydim Boyle konu var acmazdim kendiminjinisilmek de olmuyor
Benim uygulamaya gore 11.02-17.02 gosteriyor. 2 gundur degerlendiriyoruz. Her gunu degerlendiricem) normalde hep pik gunleri sadece degerlendiriyordum ama sonuc 0Bir şey olmaz bu ay burdan devam![]()
Benimde aynı şekilde bende tüm günleri değerlendirmeyi düşünüyorum dediğiniz gibiBenim uygulamaya gore 11.02-17.02 gosteriyor. 2 gundur degerlendiriyoruz. Her gunu degerlendiricem) normalde hep pik gunleri sadece degerlendiriyordum ama sonuc 0
InsAllah olurBenimde aynı şekilde bende tüm günleri değerlendirmeyi düşünüyorum dediğiniz gibi
Bugün regl biteli 3 gün oldu ve sarımsı bir akıntı geldi açıkçası regl de 2 gün kanama gördüm 2 günde kahverengi kan geldi şimdi de sarımsı bir akıntı o yüzden Yumurtlamadır diye düşünüyorumInsAllah olur![]()
Sarimsi bir akinti hic duymadim yumurtlama belirtisi olarak. Test falan yaptirdiniz mi? Ya da buralarda sordunuz mu? Belki de hamilesinizdir. Regliniz de kisa surduyseBugün regl biteli 3 gün oldu ve sarımsı bir akıntı geldi açıkçası regl de 2 gün kanama gördüm 2 günde kahverengi kan geldi şimdi de sarımsı bir akıntı o yüzden Yumurtlamadır diye düşünüyorum
Bende anlamadım hatta şuan midem öyle bir yanıyor ki ateşim çok yüksek aynı zamanda ayaklarım üşüyor battaniyeye sarılı bir şekilde oturuyorum öyle halsizim kiSarimsi bir akinti hic duymadim yumurtlama belirtisi olarak. Test falan yaptirdiniz mi? Ya da buralarda sordunuz mu? Belki de hamilesinizdir. Regliniz de kisa surduyse
Benım de normalde 13 gösteriyor ovülasyon testi yaptım bugün ama heryerım agrıyo sabah beyaz krem gıbı bı akıntı oldu elıme geldı adet olacak gıbı hafıf bı agrım var yarın test pzotıf çıkarmı kafayı yıcem artık düşünmekten ama Kac gündür adet sonrasından beri test yapıyorum resıme attıgım gıbı sizce fıkrı olan varmıHanımlar yumurtlamanız 14 15 16 17 olanlar yorum yapsın değerlendirelim
Hastalik kaynakli da ola bilir enfeksion falan bakin o durumlarda gelir. Usutme falan varsa ondandirBende anlamadım hatta şuan midem öyle bir yanıyor ki ateşim çok yüksek aynı zamanda ayaklarım üşüyor battaniyeye sarılı bir şekilde oturuyorum öyle halsizim ki
Sizinkisi Yumurtlamadır bende de geçen ay böyle olmuştuBenım de normalde 13 gösteriyor ovülasyon testi yaptım bugün ama heryerım agrıyo sabah beyaz krem gıbı bı akıntı oldu elıme geldı adet olacak gıbı hafıf bı agrım var yarın test pzotıf çıkarmı kafayı yıcem artık düşünmekten ama Kac gündür adet sonrasından beri test yapıyorum resıme attıgım gıbı sizce fıkrı olan varmı
Baktırdım doktor yok dedi iki hafta önceHastalik kaynakli da ola bilir enfeksion falan bakin o durumlarda gelir. Usutme falan varsa ondandir
Adet sonrası çıkan sonuçlar boyle ama ılk 5 dk dan sonra bu cızgıler çıktı ama normalde takvimde yarın 13 Şubat yumurtlama gözüküyor bugün azda olsa cızgı cıkmadı anlamıs degılımSizinkisi Yumurtlamadır bende de geçen ay böyle olmuştu
Tekrar atar mısınız burayaSizinkisi Yumurtlamadır bende de geçen ay böyle olmuştu
Adet sonrası çıkan sonuçlar boyle ama ılk 5 dk dan sonra bu cızgıler çıktı ama normalde takvimde yarın 13 Şubat yumurtlama gözüküyor bugün azda olsa cızgı cıkmadı anlamıs degılım
T çizgisi c çizgisinden daha koyu veya aynı koyulukta olması gerekiyorSizinkisi Yumurtlamadır bende de geçen ay böyle olmuştu
Adet sonrası çıkan sonuçlar boyle ama ılk 5 dk dan sonra bu cızgıler çıktı ama normalde takvimde yarın 13 Şubat yumurtlama gözüküyor bugün azda olsa cızgı cıkmadı anlamıs degılım
Tekrar atar mısınız buraya
Kızlar merhaba benim bu şekilde ovülasyon testim dün yaptığım en öndeki dünü değerlendirdik bakalım bugün pik görecek miyim bilemedimHanımlar yumurtlamanız 14 15 16 17 olanlar yorum yapsın değerlendirelim