• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi hanımlar yumurtlama 14 15 16 17 şubat olanlar gelsin değerlendirelimm

Bugün regl biteli 3 gün oldu ve sarımsı bir akıntı geldi açıkçası regl de 2 gün kanama gördüm 2 günde kahverengi kan geldi şimdi de sarımsı bir akıntı o yüzden Yumurtlamadır diye düşünüyorum
Sarimsi bir akinti hic duymadim yumurtlama belirtisi olarak. Test falan yaptirdiniz mi? Ya da buralarda sordunuz mu? Belki de hamilesinizdir. Regliniz de kisa surduyse

Sarimsi bir akinti hic duymadim yumurtlama belirtisi olarak. Test falan yaptirdiniz mi? Ya da buralarda sordunuz mu? Belki de hamilesinizdir. Regliniz de kisa surduyse
Bende anlamadım hatta şuan midem öyle bir yanıyor ki ateşim çok yüksek aynı zamanda ayaklarım üşüyor battaniyeye sarılı bir şekilde oturuyorum öyle halsizim ki

Hanımlar yumurtlamanız 14 15 16 17 olanlar yorum yapsın değerlendirelim
Benım de normalde 13 gösteriyor ovülasyon testi yaptım bugün ama heryerım agrıyo sabah beyaz krem gıbı bı akıntı oldu elıme geldı adet olacak gıbı hafıf bı agrım var yarın test pzotıf çıkarmı kafayı yıcem artık düşünmekten ama Kac gündür adet sonrasından beri test yapıyorum resıme attıgım gıbı sizce fıkrı olan varmı

Eklentiler

• 76D7C280-0CB4-4AD8-BD81-71F4DFDB0BC5.jpeg
    76D7C280-0CB4-4AD8-BD81-71F4DFDB0BC5.jpeg
    152,8 KB · Görüntüleme: 47
Benım de normalde 13 gösteriyor ovülasyon testi yaptım bugün ama heryerım agrıyo sabah beyaz krem gıbı bı akıntı oldu elıme geldı adet olacak gıbı hafıf bı agrım var yarın test pzotıf çıkarmı kafayı yıcem artık düşünmekten ama Kac gündür adet sonrasından beri test yapıyorum resıme attıgım gıbı sizce fıkrı olan varmı
Sizinkisi Yumurtlamadır bende de geçen ay böyle olmuştu

Adet sonrası çıkan sonuçlar boyle ama ılk 5 dk dan sonra bu cızgıler çıktı ama normalde takvimde yarın 13 Şubat yumurtlama gözüküyor bugün azda olsa cızgı cıkmadı anlamıs degılım

Adet sonrası çıkan sonuçlar boyle ama ılk 5 dk dan sonra bu cızgıler çıktı ama normalde takvimde yarın 13 Şubat yumurtlama gözüküyor bugün azda olsa cızgı cıkmadı anlamıs degılım
Tekrar atar mısınız buraya

T çizgisi c çizgisinden daha koyu veya aynı koyulukta olması gerekiyor

Hanımlar yumurtlamanız 14 15 16 17 olanlar yorum yapsın değerlendirelim
Kızlar merhaba benim bu şekilde ovülasyon testim dün yaptığım en öndeki dünü değerlendirdik bakalım bugün pik görecek miyim bilemedim 😌 aralıkta kürtaj olmuştum inşallaah sağlıklı bir gebelik sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah
F6506A68-67AA-40B4-B028-0CCF086073DB.jpeg
rabbim 🥹

Back