- 20 Temmuz 2007
- 2.318
- 397
- 38
maaş aldıgım bankada alatın hesabı açtırdım orada düenli olarak biriktiriyorum
hangi bankada açtırdın
ben de böyle bişey yapmayı düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maaş aldıgım bankada alatın hesabı açtırdım orada düenli olarak biriktiriyorum
hangi bankada açtırdın
ben de böyle bişey yapmayı düşünüyorum
Cebinde kalan 5-10 kuruşları, evde bulduğun 25 kuruşları falan, bir de her gün 2 lira atmayı alışkanlık haline getirerek kumbarana atabilirsin ceku, ben öyle yapıyorum iyi oluyor. KuveytTürk'te ve BankAsya' da altın hesapları var bildiğim kadarıyla, hatta KuveytTürk altın atmsi açmış, altını atmden çekebiliyormuşsun.
ziraat bankamatikten altının gram fiyatı bugün 94.02di
ziraat internet bankacılığındaki alış fiyatı 95.07di
internetten bankaların hepsinin altın fiyatlarının yazdığı yerde 94.87
neden bu kadar farklılık oluyor ben anlamadım bu tek ziraatte mi böyle yoksa başka bankalarda da dikkatinizi çekti mi bana tuhaf heldiği için bende kuyumcudan cumhuriyet aldım
bugün 635den bir cumhuriyet altını daha aldım işin garibi bir kaç tane kuyumcuya sordum fiyatlar çok değişkendi 640-645-637 filandı tuhaf geldi aynı olması gerekmezmi neyse Allah bin bereket verir inşallah
selamlar topiğiniz hayırlı olsun bende aranıza katılayım
borclar azaldı birikim zamanı
aksama ugur böcekli kumbaramın resmini cekip ekliyim
1 tl falan demeden atmak lazım zamanla ohoo bi sürü paracıklarımız olucak
birikim yapma konusunda çok gevşek bırıyım ben.
cebımde 1 lira olsun harcarım. eşim çok ıyı ama bana söylemeden 1 senedır bırıkım yapıyormus yenı öğrendım.
bozuk paralardan çok ıyı bır bırıkım yapmış aşkım benım
Teşekkürler ablacığım inşallah :) Gerçi pek yazan çıkmamış ama çıkar herhalde O kadar uğraşıp yazdım falan dermişim
topiginiz hayirli ve kumbaralariniz bol bereketli olsun insallah bende birikime basladim ve kumbaraya para vermeye kiyamadim gittim kendim bitane yaptim kapaginida iyice yapistirdim üstündende paranin zarzor girebilecegi bir yer actim günlük belirli bir miktar yok yani sabah elime gecer sabah atarim ayni gün öglen aksam yani zamani yok nezaman elime bozuklar gecerse direkt kutuya giriyor baslarda dedim olmaz :26: burdaki bircok konuyu okudum baya baya gaza geldim allah sizi inandirsinki günden güne agirlasti kumbara bendeki heves dahada bi artti resmen kumbarami elime alip oksuyorum aliskanlik oldu icine para atmasamda dolabin kapagini acip bi bakis atiyorum kumbara ve benim aramda anlamadigim bir bag gelisti hedefim var insallah ozamana kadar devam sonrasindada tabiki devam nerden baksak asagi yukari günlük bi 3 ile 5 euro giriyor günden güne cogaldikca insan seviniyor ben kumbarami acmama karari aldim acacagim gün belli ozaman ancak haber edebilirim miktari 30.06.2012 cümleten bereket versin allahim kumbaralariniza saglicakla kalin