Hadi Hanımlar Birikim Yapmaya.

Ben de biriktirmek istiyorum ama kumbarayla olmaz ki her ay maaşımı çekip kumbaraya mı atayım. Yada cüzdanımdakileri atayım desem öyle de bankaya gidip çekmem gerekir cüzdanımda para bitince. Bi ara altın aldım sonra altın fiyatları düştü zarar ettim. Param birikiyo bankada ama az birikiyo çok harcıyorum ben yaa

Cebinde kalan 5-10 kuruşları, evde bulduğun 25 kuruşları falan, bir de her gün 2 lira atmayı alışkanlık haline getirerek kumbarana atabilirsin ceku, ben öyle yapıyorum iyi oluyor.
KuveytTürk'te ve BankAsya' da altın hesapları var bildiğim kadarıyla, hatta KuveytTürk altın atmsi açmış, altını atmden çekebiliyormuşsun.

selamlar topiğiniz hayırlı olsun bende aranıza katılayım
borclar azaldı birikim zamanı:KK76:
aksama ugur böcekli kumbaramın resmini cekip ekliyim:KK1:
1 tl falan demeden atmak lazım zamanla ohoo bi sürü paracıklarımız olucak:KK76:

hangi bankada açtırdın
ben de böyle bişey yapmayı düşünüyorum

cekucum kusura bakma geç yazdım cevabı ben ziraat bankasından maaş alıyorum ama biraz kafam karışık açıkcası direk ziraatın altın hesabını önerebilirim diyemiyorum şuan araştırma aşamasındayım
Cebinde kalan 5-10 kuruşları, evde bulduğun 25 kuruşları falan, bir de her gün 2 lira atmayı alışkanlık haline getirerek kumbarana atabilirsin ceku, ben öyle yapıyorum iyi oluyor. KuveytTürk'te ve BankAsya' da altın hesapları var bildiğim kadarıyla, hatta KuveytTürk altın atmsi açmış, altını atmden çekebiliyormuşsun.

bu bankalar hakkında özellikle altın hesabı hakkında biraz daha açık bilgi verebilirmisiniz

ziraat bankamatikten altının gram fiyatı bugün 94.02di
ziraat internet bankacılığındaki alış fiyatı 95.07di
internetten bankaların hepsinin altın fiyatlarının yazdığı yerde 94.87

neden bu kadar farklılık oluyor ben anlamadım bu tek ziraatte mi böyle yoksa başka bankalarda da dikkatinizi çekti mi bana tuhaf heldiği için bende kuyumcudan cumhuriyet aldım

bugün 635den bir cumhuriyet altını daha aldım işin garibi bir kaç tane kuyumcuya sordum fiyatlar çok değişkendi 640-645-637 filandı tuhaf geldi aynı olması gerekmezmi neyse Allah bin bereket verir inşallah

Ziraatte fiziki altın hesabı var mı? Ben Kuvettürkten açtırıcaktım, altın atmsi var diye, sizce hangisi daha iyi?

selamlar topiğiniz hayırlı olsun bende aranıza katılayım
borclar azaldı birikim zamanı:KK76:
aksama ugur böcekli kumbaramın resmini cekip ekliyim:KK1:
1 tl falan demeden atmak lazım zamanla ohoo bi sürü paracıklarımız olucak:KK76:

Hoşgeldiniiiz :) Şimdi katılacaklar bana tekrar bir yazsınlar listemizi oluşturalım mayıs ayı için :) Başta ben varım, siz de katılıyorsunuz değil mi?

birikim yapma konusunda çok gevşek bırıyım ben.
cebımde 1 lira olsun harcarım. eşim çok ıyı ama bana söylemeden 1 senedır bırıkım yapıyormus yenı öğrendım.
bozuk paralardan çok ıyı bır bırıkım yapmış aşkım benım:KK17:

Son düzenleme:
birikim yapma konusunda çok gevşek bırıyım ben.
cebımde 1 lira olsun harcarım. eşim çok ıyı ama bana söylemeden 1 senedır bırıkım yapıyormus yenı öğrendım.
bozuk paralardan çok ıyı bır bırıkım yapmış aşkım benım:KK17:

Bakın eşinizin sizden gizli biriktirdiği para ortaya çıkınca nasıl iyi olmuş :) Fena mı, gökten para gelmiş gibi :) Bence siz de yapabilirsiniz.:KK52:

Teşekkürler ablacığım inşallah :) Gerçi pek yazan çıkmamış ama çıkar herhalde :KK70: O kadar uğraşıp yazdım falan dermişim :KK15:

BİRİKTİRENLER:
Tardis
pembevemaviler
akillibidik
esencan
........................

mrb arkadaşlar bende birikim yapmayı çok istiyorum kumbaram bile var bi ara başlamıştım sonra eşim tırtıklamaya başlayınca hevesim kaçtı öyle kaldı kumbaram:KK43: benide listenize yazabilirsiniz bugünden itibaren başlıyorumm :))

ben de biriktirmeye çalışıyorum... ben ev hanımıyım... eşim maaşını getirir bana verir ben ona harçlık veririm... yeni maaş gelince de eski maaştan kalırsa eğer kalanlar hoppp kasama... :KK9: şimdiye kadar o kasama kattıklarımla evin eksik eşyalarını alıyordum ama artık biriktirmeye karar verdim... beni de alın aranıza...:KK17:

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bayanlar, adınız listede :) Ay sonunda, yani 24-31 mayıs arasında liste ekleyeceğim, o tarihlerde kumbişlerimiz halka arz edilecek :KK53: yani birikimlerimizi toplayıp paylaşacağız :nazar:

iyi akşamlar hanımlar ben de varımm,
ben de az bir süre önce para biriktirmeye başladım ve gayet iyi gidiyor
kızlar ben 2 yıllık evliyim çalışmıyorum sağolsun eşim her ay bana harçlık verir ben de bu zamana kadar evin ihtiyaçlarına harcadım
çok şükür ihtiyaçlar azaldı ben de para biriktirmeye başladım
listeye beni de eklermisiniz

Tabii hemen ekliyorum ben sizi.

Ben de gittim 1 adet altın aldım:KK53:

topiginiz hayirli ve kumbaralariniz bol bereketli olsun insallah bende birikime basladim ve kumbaraya para vermeye kiyamadim :KK17: gittim kendim bitane yaptim kapaginida iyice yapistirdim üstündende paranin zarzor girebilecegi bir yer actim günlük belirli bir miktar yok yani sabah elime gecer sabah atarim ayni gün öglen aksam yani zamani yok nezaman elime bozuklar gecerse direkt kutuya giriyor baslarda dedim olmaz :26: burdaki bircok konuyu okudum baya baya gaza geldim :KK17: allah sizi inandirsinki günden güne agirlasti kumbara bendeki heves dahada bi artti resmen kumbarami elime alip oksuyorum aliskanlik oldu icine para atmasamda dolabin kapagini acip bi bakis atiyorum :KK17: kumbara ve benim aramda anlamadigim bir bag gelisti hedefim var insallah ozamana kadar devam sonrasindada tabiki devam nerden baksak asagi yukari günlük bi 3 ile 5 euro giriyor günden güne cogaldikca insan seviniyor ben kumbarami acmama karari aldim acacagim gün belli ozaman ancak haber edebilirim miktari 30.06.2012 cümleten bereket versin allahim kumbaralariniza saglicakla kalin :KK34:

topiginiz hayirli ve kumbaralariniz bol bereketli olsun insallah bende birikime basladim ve kumbaraya para vermeye kiyamadim :KK17: gittim kendim bitane yaptim kapaginida iyice yapistirdim üstündende paranin zarzor girebilecegi bir yer actim günlük belirli bir miktar yok yani sabah elime gecer sabah atarim ayni gün öglen aksam yani zamani yok nezaman elime bozuklar gecerse direkt kutuya giriyor baslarda dedim olmaz :26: burdaki bircok konuyu okudum baya baya gaza geldim :KK17: allah sizi inandirsinki günden güne agirlasti kumbara bendeki heves dahada bi artti resmen kumbarami elime alip oksuyorum aliskanlik oldu icine para atmasamda dolabin kapagini acip bi bakis atiyorum :KK17: kumbara ve benim aramda anlamadigim bir bag gelisti hedefim var insallah ozamana kadar devam sonrasindada tabiki devam nerden baksak asagi yukari günlük bi 3 ile 5 euro giriyor günden güne cogaldikca insan seviniyor ben kumbarami acmama karari aldim acacagim gün belli ozaman ancak haber edebilirim miktari 30.06.2012 cümleten bereket versin allahim kumbaralariniza saglicakla kalin :KK34:

Süper yapmışsınız. Ben de her gün elime geçen parayı 3er 5er atıyorum, bazı günler 1 liradan az, bazı günler 4-5 lira falan. Hayırlı birikimler, bildirimlerinizi bekleyeceğim.:KK31:

X