maşallah hiç aralık yokmu canım biraz dinlensene sen vücudunu bir off a al canım yaaaDr Günay nasılsın cnmmmm
Bende varımm kısmetse deneyeceğim
günay açtığın konulara mesajlar yazdım ama cevaplarını takip edemedim kusura bakma hayırlısı olsun canım tedavin inşallah bu sefer başarırsınAllah yardımcımız olsun canım.BEnim 2 dene.İlk denemede gebe kaldım ama 10 haftalık düşükle sonuclandı..Hangi hastane ve doktorla başlıycan inşallah canım ve sizde sorun ne?
benim doktorum yakından takip ediyor mesela ve rumuzlarımızı soruyor tanıyormusun görüşüyormusun diye ama bizde 3 4 hasta bir birimizi tanıyoruz bahsediyoruz ordan haberi olduPko-
yaş 28
dr umu yazmasam olurmu cnm bazı drlar bu sıteyı okuyormus dıye duydumya
bazen ıyı yada kotu yargılıyoruz yaa
Çok teşekkür ederim Sera cım.Sana da çokkk büğük geçmiş olsun canım benim..maşallah hiç aralık yokmu canım biraz dinlensene sen vücudunu bir off a al canım yaaa
günay açtığın konulara mesajlar yazdım ama cevaplarını takip edemedim kusura bakma hayırlısı olsun canım tedavin inşallah bu sefer başarırsın
benim doktorum yakından takip ediyor mesela ve rumuzlarımızı soruyor tanıyormusun görüşüyormusun diye ama bizde 3 4 hasta bir birimizi tanıyoruz bahsediyoruz ordan haberi oldu
ikinize ve tedaviye başlayacak diğer arkadaşlarada hayırlısı olsun diyorum inşallah bu sefer kucaklarınıza almayı nasip etsin rabbim
Hoş geldin ve çok teşekkür ederiz canım..herkese başarılar, bende uzun yıllardır tüp bebek merkezinde çalışıyorum merak ettiğiniz birşey varsa yardımcı olurum sevgiler
maşallah hiç aralık yokmu canım biraz dinlensene sen vücudunu bir off a al canım yaaa
ablacıgımmm nasılsınnnn
bana dedın galıba dımı ama en son mart denedım 6 ay ara vermıs olucam bana gore cok bıle bekledımmmm
sen nasılsın nasıl gıdıyorrr
Çok teşekkür ederim Sera cım.Sana da çokkk büğük geçmiş olsun canım benim..
İnşallah tedaviye başlamadan hamiş kalırsın..
maşallah hiç aralık yokmu canım biraz dinlensene sen vücudunu bir off a al canım yaaa
ablacıgımmm nasılsınnnn
bana dedın galıba dımı ama en son mart denedım 6 ay ara vermıs olucam bana gore cok bıle bekledımmmm
sen nasılsın nasıl gıdıyorrr
evet sana dedim canım benimm
hayırlısı olsun inşallah bu sefer kucağına almak nasip olur
benim gitmiyor naz canım kendimi toparlayamadım daha
çok zor bir 3 ay geçirdim biliyorsun
son 12 gündürde bebişin gidişinin sıkıntısını çekiyorum
zamanla geçecek biliyorum ama göz yaşlarıma hakim olamıyorum bu çöküntüyle nasıl baş edeceğimide bilmiyorum
teşekkür ederim ama atlatamadım ben daha
hala aklımda nedenler nasılllar dönüyor ve bu sefer uzun bir ara vereceğim galiba
13 yıldan sonra yakaladığım sevincim yarıda kaldı bir daha böyle acı bir duyguyu yaşamak istemiyorum hakkımda hayırlısı
kendiliğinden olmaz heralde günaycım olsaydı 13 yılda bir kere olsun yaşamazmıydım kendiliğinden gebe kalmayı demekki olmuyor
Merhaba, bende kısmetse Eylülde denemeyi düşünüyorum. Yaşım 29, ağustosta evliliğimizin 7. senesi olacak inşallah. 1. Tüp bebek tedavimde hamile kaldım, fakat düşükle sonuçlandı. Dondurulmuşlarla denedik olmadı. Şimdi iyi bi merkez araştırıyorum.
Problemi yazmayı unutmuşum. Bende pko, eşimde ise hareketli sperm az.
Rabbimiz yücedir canım.Her şey ola bilir.Bir bakarsın 2 ay sonra hamilesin ne bilmek olur ki..
evet sana dedim canım benimm
hayırlısı olsun inşallah bu sefer kucağına almak nasip olur
benim gitmiyor naz canım kendimi toparlayamadım daha
çok zor bir 3 ay geçirdim biliyorsun
son 12 gündürde bebişin gidişinin sıkıntısını çekiyorum
zamanla geçecek biliyorum ama göz yaşlarıma hakim olamıyorum bu çöküntüyle nasıl baş edeceğimide bilmiyorum
Allahımın ıznıyle bugunlerıde atlatacaksın ınanıyorum ben buna bılıyorum bende yasadım hepsını senı cok ıyı anlıyorum ama allahın takdırı bırgun bızede mucızemızı verıcek ınanıyorum ben buna demekkı hamıle kalabılıyoruz dımı bu bile cok guzel bısıı bence
Teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın?Ben pco hastası olduğum için tedaviye kadar kilo vermeye başladım.Sen neler yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?