arkadaşlar bugün 9.günüm şu eczanelerdeki testlerden yaptım hiç bir belirti yok umutsuzlanmaya başladım gerçi eczanelerdeki testler pek saglıklı degil ama dayanamadım yaptım tek çizgi çıktı morelim bozuldu(
Arkadaşlar iğneye gitmiştim ki dayanamayıp bir kan vereyim bari dedim,
Aslında bugün 7. günüm ama çok merak etmiştim, sonuç 90 çıktı, inanamayıp laboratuarı aradım, teyit aldım,
Hamileyim... tabii 10. gün tekrarlayacağım testi.
:lepi:
Seni tebrik ediyorum ! Senin adına çok sevindim ! Keşke benim adıma da sevinebilsem... idrar testi yaptım, 8. günündeyim ama tek çizgi çıktı... Diğer kızlar silik bir çizgiden bahsediyorlar, okadar uğraştım ama silik ikinci çizgiyi göremedim :))) Ağlayım mı güleyim mi bilemedim :) Allah tamamını erdirsin ! :lepi:
Aslında bugün 7. günüm ama çok merak etmiştim, sonuç 90 çıktı, inanamayıp laboratuarı aradım, teyit aldım,
Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim :kedi:ama bebek olmak için uğraştığım süre yeni değil maalesef ,
aslında yaşım ileri olduğundan burdan özellikle 38 yaş topiğini takip ediyordum taki Azra 2 yi görene kadar ..
Azra 2 aslında özel yazmak istedim ama özel mesaj atamıyorum ,seninle aynı tüp bebek merkezinde tedavi olmuşuz hemde aynı zamanlarda ama ikimizin tedavisi de iptal olmuş benim hadi yaşım ileri ama bu tüp bebek merkezi bende rahatsızlık uyandırmaya başladı zaten yeni 1.yıllık ama senin 11 yumurtadan hiç birinin döllenmemesini okuyunca acaba demeye başladım ,birde yeni bir Dr gelmiş ben ona geçmeyi düşünüyorum ,sen Dr lar hakkında bilgi sahibimisin yeterince arkadaşım ,bana yardımcı olursan sevinirim ,bende maalesef Mersinde tedavi olmak zorundayım .ama kafam çok karıştı ,söylediğim her kes yanlış tedavi olduğumu söylüyor bende araştırdım doğru söylüyolar(((((
Cevap yazarsan sevinirim.sevgiler.
Merhaba Nilnil, umarım bu testler iyi sonuç vermiyor çünkü bugün benim 8. günü ve test yaptım, aynı seninki gibi, tek çizgi. Moralim bozuk ama kendi kendime fazla umutlanma diyorum. Yinede bir yanım belki testler gerçekçi değil diye düşünmek istiyorum, sende öyle düşün, ne yapalım... test günü bekleyelim...
slm novel canım kusura bakma msj ı görmemişim belki karşılaşmış olabiliriz canım ben mat ayında gittim ama bende dr dan memnun değildim çok şükür gitti hastaların şikayeti üzerine gitti canım bende 2.denememi orda yaptıracağım ocak ayında hem eşim orda çalıştığı için hemde yakınlık bakımından.canım senin sorunun neydi neden iptal edildi tedavin, şimdi yeni dr geldi onu çok beğeniyorlar istersen bir git önümüzdeki günlerde ben normal bir muayeneye gideceğim canım özelden daha rahat konuşuruz aslında ben sana tarif edeyim şimdi benim ismimin üzerine tıklıyorsun ve özel msj gönder diyor orayıda tıklıyorsun ve sayfa açılır zaten yazmak istediğini ordan yazabilirsin tatlım hihoyyyt
novel canım geçmiş olsun birdaha yaşamazsın artık yanlış anlamadıysam yeni dr agitmişsin bende onu merak ediyodum nasıl ilgisi falan diye............novel canım önceki dr kıbrıs ı banada önermişti o zamandan beri nefret ediyodum banada 2 milyarlık ilaçlar kullandırttı aynı şeyleri yaşamışız sen hangi ayda gitmiştin
Ya valla çok mutlu oldum haberim yoktu Dr'un gittiğinden 2 gündürde senden yanıt bekliyorum ,diğer Dr son gittiğimde gördümdü ama bana Eski dr Un kongreye gittiğini söylemişlerdi ..Özel mesjı yazamıyorum çünkü yeni üyeyim ve 50 mesajdan sonrasında yazabilirmişim özel mesaj ..
Benim sorunum Yumurtalık rezervi azlığı ve Dr dan nefret ettim hayatımı kararttı desem yeridir..Muayenesi bile can acıtıyor ve beni bırak 11 yumurtası çıkan kadına dahi tedavin iptal edilebilir diyormuş ..ben başka Dr larada sordum yumurtalık rezervim az olmasına rağmen bana sabah akşam Gonal f lerden de 2 gün önce başlayarak 10 gün Lucrin yaptırdı hemde sabah 10 akaşam 10 ünite zaten bende yumurta az neyi baskılıyosun(
Ben zaten hemen yeni gelen Dr a geçtimdi ama dediğim gibi 2 milyarlık ilaç kullandırdı bana ve habire beni Kıbrısa yollamaya çalıştı ben kesinlikle o dr dan şüpheye düştüm ,daha 1 ay önce benim yumurtamın olduğunu hatta çatladığını gördü ama illede kıbrıs ve donör önerdi hatta yollayalım seni deyip durdu ,yeni gelen Dr yaklaşımı süper hiç canını acıtmıyor ve zaten GATA dan emekli imiş ama genç yani 45 falan yaşlarında ,adet olunca gidecem ..İnanırmısın bana hem Kandilde hem bayramda mesaj attı:) Bakalım hayırlısı bekliyorum işte daha doğrusu o dr un bende açtığı travmayı gidermeye çalışıyorum
arkadaşlar benim bugün 10.günüm kanamam falan yok olması gerekir olmamasımı ?
arkadaşlar benim bugün 10.günüm kanamam falan yok olması gerekir olmamasımı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?