Hadi gel Bebek ( Okumanz tavsiye ederim)

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.343
26
208
41
İsviçre

ALLAHIM herkezin gönlüne göre versin INSALLAAHH..:Saruboceq:
ALLAHIM herkeze HAYIRLI evlat nasip etsin ve bu güzel duyguyu tattirsin INSALLAHH.:Saruboceq:

amin cnm amin inş
ne güzel yazıyor ne güzel anlatıyor inş bende birgün bebeğime bu şiiri okurum cnm
emeğine sağlık :)

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cok güzel sözler bencde allah herkeze nasip etsin...her dogan cocuk yeni bir hayat demektir ve her yeni hayat bir ayleye bin mutluluk demektir demi abla???:ecrin_bebek::1hug:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cok güzel sözler bencde allah herkeze nasip etsin...her dogan cocuk yeni bir hayat demektir ve her yeni hayat bir ayleye bin mutluluk demektir demi abla???:ecrin_bebek::1hug:

mest oldum ablam bu güzel yazinla inan bana harika yorumlamissin yüregine saglik canim benim hersey gönlünce olsun insallah:Saruboceq:
sen benim bitanemsin ya iyiki varsin:1hug:a.s.

Amin canımm ee artık sendende bekliyoruz bi bebişş teyzesi olarak ben bekliyorum allahım nasib eder inş en kıa zamanda dimi tatlım :ecrin_bebek: baksana ne tatlııııa.s

hepsi güzel hepsi
bu sonunuc bence en anlamlısı olmuş
ne de doğru söylemiş
paylaşım için tşkler inci

Küçük masum Melekdir onlar korumasız sewgiye bakıma muhtaç sığınacak bir kucak ararlar hiç birşeyden habersiz ama annelerini tanırlar kokularından sezgilerinden YARADANINDAN dolayı o masum küçük yawruları bizler büyütüyoruz sewgiyle şefkatle doğrulukla büyütmek dileğiyle

Yaradana we yarattıklarına layık olsunlar inşallah :ecrin_bebek:

:Saruboceq:amin insallah:Saruboceq:
opuyorumnanaktano güzel yüregine yorumuna saglik canim benimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…