- 12 Haziran 2022
- 196
- 92
- 13
- Konu Sahibi Gamze Ayhan
Dertleşelim hanımlar çok bunaldım kayınvalide görümce kayın baba nasıllar neler yaptılar biraz birbirimizden destek ve bilgi alalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır belki burda bizi anlayanlar ve yaşayanlardan tavsiye almak içinKendimizinkinden kötü olanları okuyup sevinmek için mi
Beni hiç sormayın aynı binada oturmak ne demek bilir misinizSen dertlisin sanırım anlat hele seni dinleyelim
Ee zaten bdv de konunuz varHayır belki burda bizi anlayanlar ve yaşayanlardan tavsiye almak için
Ben o konulara hiç girmiyim benimkiler şehir dışındalarDertleşelim hanımlar çok bunaldım kayınvalide görümce kayın baba nasıllar neler yaptılar biraz birbirimizden destek ve bilgi alalım
Haklısınız der susarımBırakın onları, sorun kocanız. Kabul edin der kaçarım.
BilmiyorumBeni hiç sormayın aynı binada oturmak ne demek bilir misiniz
Anladım ama herkesin eşinin tutumu farklı olur . Kimisi kapıyı camı aşağı indirir kadın susar oturur . Kimisi annen şöyle dedi diye boşanmaya kalkar , adamı evden kovar . Nabza göre şerbet yani . eşinizin neye nasıl tepki vereceğini en iyi siz bilirsiniz tavsiye ile daha kötü olmasınHayır belki burda bizi anlayanlar ve yaşayanlardan tavsiye almak için
Kendi derdim için değil sohbet etmek için açtım bunuEe zaten bdv de konunuz var
En şanslı gelinBen o konulara hiç girmiyim benimkiler şehir dışındalar
En şanslı gelinBen o konulara hiç girmiyim benimkiler şehir dışındalar
Haklısınız anlatıp dertleşmek için dedim ben , bazılarımız aynı şeyleri yaşıyor ve bunu benden yada bizden daha çok görüp yaşayanlar var fikir alışverişi diyelimAnladım ama herkesin eşinin tutumu farklı olur . Kimisi kapıyı camı aşağı indirir kadın susar oturur . Kimisi annen şöyle dedi diye boşanmaya kalkar , adamı evden kovar . Nabza göre şerbet yani . eşinizin neye nasıl tepki vereceğini en iyi siz bilirsiniz tavsiye ile daha kötü olmasın
Zaten ilk tanıştığım da bunu duyar duymaz evlenmeyi kabul etimEn şanslı gelin
Bdv sohbet yeri değil yalnız.Kendi derdim için değil sohbet etmek için açtım bunu
Ben tanıştığımız da o hayalleri anlatırken evim var dedi dondum kaldımZaten ilk tanıştığım da bunu duyar duymaz evlenmeyi kabul etim
Ev önemli tabi kiBen tanıştığımız da o hayalleri anlatırken evim var dedi dondum kaldım
Açtığım konu sohbet için var siz bilirsiniz yinedeBdv sohbet yeri değil yalnız.
Açtığınız kategori sohbet yeri değil demek istiyorum. Burada böyle konular açmak yasak.Açtığım konu sohbet için var siz bilirsiniz yinede