==hadi Doğmadan Bebeklerimize Albüm ==

maaşaallah canım saglıkla kucagınada al inşaallah amin

Son düzenleyen: Moderatör:
benim 31 mayısta tekrar kontrolüm var resim alabilirsem koyarım yine .bu arada yeni resim yok galiba nerdesiniz kızlarrr

ben de koyem bari hicranım:dance:

Maşallah canım,allah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir bebek nasip eder inşallah.

Hicrancım ben geçen hafta gittim ama doktor resim vermedi.Çok hareketliydi yaramaz ondan mı acaba.bende hiç sormadım.hep resimleri eşim alırdı.Ben çıkışta ondan alır bakardım.Bu sefer resim nerde dedim,vermedi dedi (

benimde 2 gün önce vardı kontrolümmm unuttum almayı bebeğimi görünce heyecan yapıyom hepp çıkarken aklıma geldi doktor büyüdü zaten resim tek bir yere ait olur ancak yüzünü veririm ondanda bişii anlamazsın zaten dedi .bidahakine alcam inşallah albüm yapıyom ben hem kendi hamileliğimin evrelerini koyuyom heme bebeğimin resimlerinii çok şeker oluyorrr

kızlar hepimizin bebeği sağlıklı doğar inşallah.benim bebeğimde 9 haftalık.ama foto koyamıyorum zaten çokta belirgin değil ama olsun sağlıklıya o bana yater inşallah hep sağlıklı olur.

ya kızlar ben bugün doktora gittim resimde aldım ama inanın hiç seçilmiyor bebişim doktor dopleri başka doktor kullanıyor şuan seni diğer muayenehaneye alalım dedi ordaki cihaz normal ultrason yani ancak doktor anlıyor ne nedir yanii napiim bidahakine daha iyi resim alırız artık

kızlar bende yeni bi resmi var yavrumun çok tatlı ama tarayıcı yok koyamıyorum buraya :1no2:

kurban olurum onu verene...
çok güzel maşallahhh herşeyi okadar net anlaşılıyorkiiiii
rabbimin bir hediyesi bizlere...
hayırlısyla kucağına almak nasip olsun...
kırkbirkere maşallah canım...

offf yaaa inşallah bende buraya fotosunu koyarım bebeklerimin:))
buarada ikiz istiyorum yaaa ondan bebekler diyorum...

kızlar hepsi maşallahhhh rabbim sizlere bağışlasın yavrularınızııııı...
allahım dan herkese birer melek versin istiyorummmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…