==hadi Doğmadan Bebeklerimize Albüm ==

amin cnaım benim amin inşaallh çoks aol hayatım allah razı olsun rabbim yokluklarını göstermesin sag saglim hyırlısıyla kavuştursun burdan dogum günleri fotolarını okula başladıkalrı zamanki formalı fotolarını göstermeyide nasip etsin rabbim amin

0419082112wu0.jpg

kızlar daha 5 haftalık kese var sadece bilmem görebilirmisiniz 2 nokta arası:roflol::teytey:

Gördük gördük maşallah..

Kızlar bu da oğluşumun son hali cuma günü çekildik.yüzüstü kapaklandı poz vermedi pek bize, ama cinsiyetini öğrendik sonunda....eli hemen çenesinin altında omuzu çıkıntılı şekilde göreceksiniz ,yüzü zaten belli anlayabilirsiniz umarım.

B]

Pek düşünceli seninki politikacımı olacak yoksa :)) Maşallah.[/
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=942

burdan bakabilirsiniz kzılar şimide bende sizin bebekler için ayetel kürsileir okuyacagım ama sizde okyun rabbim herkese versin inşaallah amin

Ya senin kız çok fena yerim ben onu.
Kız çocuklarının en çok kıkır kıkır gülmesini seviyorum helede böyle az ses çıkararak gülcek bayılırım.Kızım olursa öyle güzel gülsün isterim.Seninki walla öyle olacak.Maşallah.

Allahım hepimizin bebeklerini korusun inşallah..:nazar:

kızlar dogdugundakı ılk fotolarıda isteriz bak ona göre tamammı :nazar: allahım sag salım kucagınıza almayıda nasıp etsın bıtanelerrr

yeni gelen bebiş fotosu yok anlaşılann ben belki cumaya yeni resm getiririm inşallah

selam kızlar bunlarda benim ikizlerimmm..:)) ikisi bir karede olunca pek net değiller ama yeni ve daha net resimleri iki hafta sonra eklerim inşallah..
HPIM1449.jpg

saolasın canım bugün tam 10 haftalık oldular aslında birisi bir hafta geriden takip ediyor kardeşini... o da 9 haftalık yani..

ayy hepınızınkıne masallah dıyorum hayırlısıyla dogururuz ınsallah
bende ctesı gıdıcem ınsallah resım alabılırım cdye
buraya aktarmak ıstıyorum

elfsenanp5.jpg

BUDA BENİM PAMUK PRENSESİM.
26+1 iz BURADA.

ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN.
İSTEYEN KİMSENİN KUCAĞI BOŞ KALMASIN...

Son düzenleyen: Moderatör:
senace maşallah pamuk prensesine yaaaa..
inşallah ileriki haftalarda bizde böyle net görürüz...

buda benim meleğim kızlar:emir_bebek: maşallah herkesin bebişi çok şeker... işallah herkes sağsağlım bebeğini kucağına alır...

Ya bende bugün gittim dört boyutlu ultrason çekildik,resmi tarattım ama yükleyemedim bir türlü.Küçük mü buldu resmi,anlamadım.Sonra başka bi şekilde koyarım artık.

çok şekerlerrr allah bebişlerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. benimde cd ye çekildi hareketleri ama nasıl koyuluyo bilmiyorum

Herkese Selamlar Arkadaşlar Bebeğim Biraz Annesine Istemeden De Olsa Rahatsizlik Veriyor Ama şimdi Daha Iyi Sayilirim Kasilmalarim Sancilarim Oluyor Bugün 4 Boyutluya Girdik Fazla Yükleyemicem Ama 2 Tane Var Onlari Vereyim Dedi çünkü Cd Den Seçemiyorum çok Var

X