masallah canım cok tatlı allahım sag salim kucagına almayı nasip etsin annesi uzun ömürler versin inş. dogdugu gün resimlerinide isteriz ama........
selam arkadaşlar bende prensesimin resmini koymak istedim ama daha yeni üye olduğum için koyamadım eğer yardımcı olabilirseniz bende bebeğimi eklemek istiyorum
Canım çok güzel çıkmış bebişin.Bende cuma günü hastaneye gitmek zorunda kaldım.Ultrasonda buna benzer bir şekil gördüm yaklaşık ama daha 9 hafyalık olduğundan resmi böyle net çıkmadı.Ama ben şeklini ultrasonda seçtim buna çok benziyodu.
www.proyama.com/dr/bebisim.doc
Bu bebeğimin kalbini ilk duyduğumuz resmi kızlar:) Yüzü gözü belli değil daha..
oy maşallah canımm maşallahane güzel bebeğini görmüşsün ama aklıma takılan ne olduda mecbur kaldın hastaneye gittin herşey yolundamı umarım bişey yoktur.bu arada merak etme şimdi fasulye gibi bişii görüyorsun ama bidahaki sefere gittiğinde gözlerine inanamıyacaksın kafa kol bacak birde hareket ediyor veletler dumura uğruyorsun o kadar güsel bir manzara ki anlatamam ben pazartesi göreceğim bebeğimi inşallah hayırlısı ile cinsiyette belli olcek sanırsam yani gösterir ise meleğim bakalım ne olacak
Canım biraz iş yapmıştım evde.Ağır olmasada.Yoruldum galiba.ertesi gün karnımda hafif batma oldu bir de açık pembe hafif bi akıntı oldu.Dr.u aradım gel dedi.
Gittim bebiş iyi kalbi 186 atıyodu.boyu 21 mm idi.
Bu iyi haber dedi.Kötü haber kanama var rahimde küçük ve bebeğe çok yakın olmaması iyi dedi.Yine de az da olsa düşük ihtimali var dinlen dedi.Bol bol dinleniyorum bende şimdi.
Kızlar bu da benim bebiş biraz küçük oldu bir türlü ayarlayamadım fisfisfis 12.haftamızda çekildik ve kolunu yüzüne kapatıp şımarıklık yaptı yüzünü göstermemişti. sırnaşık şey fotoğrafın üstüne tıklarsanız büyütüyor..
canım bak senin bebeğin resmi düzenledim vereceğim linki kullan büyük çıkacak :teytey: bu arada pek şımarık bu annesi sırnaşık şey
Sağol canım, evet biraz şımarık olacaklülülülülülü haftaya cuma kontrolümüz var ne pozlar verecek bize bakalımsırnaşık şey
Kızlar bu da benim bebiş biraz küçük oldu bir türlü ayarlayamadım fisfisfis 12.haftamızda çekildik ve kolunu yüzüne kapatıp şımarıklık yaptı yüzünü göstermemişti. sırnaşık şey .