==hadi Doğmadan Bebeklerimize Albüm ==

kızlaar hepınızın bebıslerı allah analı abalı buyutsun ınsss yerım ben onları ıns kısmet olurda bırgun bende paylasırım resmını ne olur dua edınnnnnnnn........

kızlaar hepınızın bebıslerı allah analı abalı buyutsun ınsss yerım ben onları ıns kısmet olurda bırgun bende paylasırım resmını ne olur dua edınnnnnnnn........

inşallah güzelim ..rabbim snada bu güzel duyguyu yaşatsın...en kısa zamanda hamile kelıp bizede burdan haber verirsin..:1hug:

buda benim oğlum kızlar.

maşallahhhhh canım..nasılda uzanmış anneciğinin karnındaaa..rahatına düşkün olacak paşacığın annesi...
kırkbirkere maşallahhh..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yakışıklı paşanı....
rabbim nazarlardan saklasın...

kızlar buda benim prensesim Eylül

canım yaaa maşallahhhh prensesin çok güzel olacak ismi gibi...:asigim:
rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ..:1hug:
prensesimizi rabbim nazardan saklasınnnnnnn sana ve babasına bağışlasın...

hadi amaaaaa yeni bebiş resmi yokmuuu hadi kızlarrrrr benim bebiş büyüdü renkli çektiricez sanırım perşembe günü nasipse koyucam buraya bakalım nekadar olmuş bebişimmm

EVET KIZLARRRRR BİZ GELDİKKKK 4 BOYUTLUDA ÇEKİLEN İLK GÖRÜNTÜMÜZZZ İLK YÜZ RESMİMİZ MAŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Son düzenleme:
ooyyyyy hicrosssssss yerim ben bunu yaaaaaaaaaa:sm_cool:

Allah nazarlardan korusun ben de baktıracam 4d ile dayanamıom yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:dance:

baktir canim baktir çok zevkli valla onu hareket ederken izliyorsunn elini ağzina koymuştu zor çikardi doktorrr emip duruyordu baş parmağini hele ilkten elleriyle yüzünü örtmüştü ay göremeyecez diye korktummm

BU ARADA EN GÜZEL GÖRÜNTÜ 28 HAFTAYA KADAR OLUYORMUŞŞŞ SUYU FAZLA OLDUĞU İÇİN GÖRÜNTÜ DAHA NET OLURMUŞŞ 23 HAFTA İLE 28 HAFTA ARASI UNUTMA

son koyduğum resmi şimdi düşünüyorumd kızım doğdu büyüdü ve yüz hatlar aynen aynı minik kuşum benim yaa onu çoook seviyorum nostalji yapayım dedim kimseciklerde resim koymamış bidaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…