Hadi Çekiliş Yapıp , Hediyeşelim :))

herkesee Günaydınnn :3::3:

Gamzecim laptobun hayırlı olsun cnm ohh rahat rahat kanepeye yaıla yaıla yazarsın artık:52:

saol eminecimm valla en rahatıda uyku saatı gelen cocugu ayagında sallarken bir yandanda pc yi kucagına alıp nete girmek cok rahat oluyorrrr:69: işte teknolojı anneleri ve cocuklarıı:30::81:

ceydacım tesekkur ederim canımm:54:

saol eminecimm valla en rahatıda uyku saatı gelen cocugu ayagında sallarken bir yandanda pc yi kucagına alıp nete girmek cok rahat oluyorrrr:69: işte teknolojı anneleri ve cocuklarıı:30::81:

ceydacım tesekkur ederim canımm:54:

ayyy evet kesinlikle 1 saatde uyumasa ayağında sallarken canın sıkılmıyorr :52::52::60:

bugün denizumut arkadaşımın aldığı badiyi giydim kendisine tekrar çok teşekkür ediyorum:54:
bu ne ya hiçbi smile çıkmıyo noluyoki?

Son düzenleme:
Bir de bu arkadaş dün Kk' ya girmiş,topiği okumuş. Neymiş efendim nasıl olsa çekiliş yapılmış, herkes hediyelerini almış diye göndermekten vazgeçmiş geç oldu diye. Yani yorum yapmak istemiyorum daha fazla canım çok sıkkın :50: insan bir mesaj atar bari kusura bakma diye.
cyd86 böyle yazmana cok üzüldüm kac gündür nete giremiyordum telde bnu sana söylemiştim.. ve hediyeni gönderceğmi de söylemiştim. bende güzel bir şey yollamak için maaşımı bekliyordum. yarın göndericem merak etme. almıstım hediyeni bugün. ama bunu görünce cok üzüldüm. inş görünce beğenirsin... az önce ztn sana msj atmıstım telden.. simdi bunu görnce kötü oldum.. :50:

bana da hediyem daha gelmedi ama arkadas mesaj atmıs dün.. kac gündür o da nete girememiş.. o da yarın göndercekmiş bana.. :58: :58:

anaaa geçmi kaldık... bende katılmak istiyom yine yapalım yine yapalım...

cyd86 böyle yazmana cok üzüldüm kac gündür nete giremiyordum telde bnu sana söylemiştim.. ve hediyeni gönderceğmi de söylemiştim. bende güzel bir şey yollamak için maaşımı bekliyordum. yarın göndericem merak etme. almıstım hediyeni bugün. ama bunu görünce cok üzüldüm. inş görünce beğenirsin... az önce ztn sana msj atmıstım telden.. simdi bunu görnce kötü oldum.. :50:

bana da hediyem daha gelmedi ama arkadas mesaj atmıs dün.. kac gündür o da nete girememiş.. o da yarın göndercekmiş bana.. :58: :58:

Arkadaşım ben sana telefon açtığımda benim hediyemi neden göndermedin vs diye birşey söylemedim. Benim dışarıda işlerim var hergün kargo gelir diye bekledim, evden dışarı çıkamadım. Senin tarafından 1 mesaj bekledim ya sadece açıklayıcı 1 mesaj.. Ayrıca bana nete kaç gündür girmiyorum ve ben çekilişi unutmuşum dedin. bir ara girdim baktım herkes hediye göndermiş ben de geçti artık diye yollamadım ama bir kez daha çekiliş olursa yollarım dedin. Ben de sana durumu izah ettim. Kk'ya girip baktım dedin madem öyle neden bana geç göndereceğine dair bir mesaj yazmadın? Bilgilerim sende var mı dedim; 'evet yollamışlar özel mesajla' dedin. Cep telefonum sende vardı, bari oraya bi mesaj yazsaydın. Bana şimdi maaşımı almayı bekliyodum vs yazıyorsun buradan. İnsanlar da zannedecek ki ben seni hediye almaya zorluyorum. Lütfen Gökçecim ben kimseyi zor durumda bırakmak istemem. Hediyeni göndermeyebilirsin. Zorla almış gibi olmak istemiyorum. Beni üzen önemsenmemek ve değer verilmemekti yoksa mücevher de göndersen, toplu iğne de göndersen farketmez :50::50::50:

Öyle ağırım ki kendime
Sen benden gittin gideli
Tenim küs olmuş tenime
Sen benden gittin gideli

Öyle bıkmışım ki kendimden
Kurudum düştüm dalımdan
Sanki ruhum çıktı canımdan
Sen benden gittin gideli

Bir cefam var idi bin oldu
Aktı gözüm yaşı Sel oldu
Yaz baharım döndü kış oldu
Sen benden gittin gideli