Hadi Çekiliş Yapıp , Hediyeşelim :))

zehra_ist canım çok güzell hepsi güle güle kullan canım seninde kesene bereket

zehracım güle güle kullan alan arkadaşında kesesine bereket

Bizimkilerde gelse çok heyecan dorukta

zehra_ist hediyelerin çok güzelmiş gerçekten güle güle kullan...

melteemre cnm seninde gelmiş hadi gözün aydın resimleri bekliozz...

Darısı gelmeyenlerin başına :D

ooooleyy hediyelerımmm geldiiiii bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmm harikaaa hariikaaaaa

Akşamaa resimlerinii koyucamm gamze20 arkadaşımaaa cokk teşekkür ederimm canım hepsini cok begendimm tam benim zevkimmm çoook saolll:39::39::39::39::39:

4929.jpg

4945.jpg

4978.jpg

4998.jpg

5037.jpg

5065.jpg

5092.jpg

arakaaşıma çok teşekkür ediyorum.kesesine bereket :71: buda benden ona

ayy benim gönderdiklerim bunlaar:52:
umarım beğenmişindir canım:61: ne zormuş şeymiş tanımadığın görmediğin birine hediye almak:44:
güle güle kullan beni hatırla inş:54::16:
ayrıca ben bugün işe gitmediğim için bana gönderen kişinin hediyesi elime geçmedi:50:
pazartesi geçer umarım akşamına bende eklerim hemen
:7::29:

benimki de az önce geldi :87:
isim veriyor muyuz bilmiyorum ama o kendini biliyor diyeyim :1::1:
2 gündür pek bi keyifsizdim mest oldum her biri ayrı ayrı çok çok kocamaan güzeller :16::16:
ben girip kendimi tanıtma imkanı bulamamıştım
ama tanıtsam ancak bu kadar uygun yollanabilirdi galiba:69::69:
mor ve yeşil konusu çoookk başarılı özellikle :69:
çok sevdim ben seni :69:

son olarak kocamaaann teşekkür ederim canımm :69::69:

ben de bugün yollayabildim malesef yani pazartesi elinde olacak kurbanımın :47:

meltemcim bekliyoruz fotolarını güle güle kullan hayatım:29:
alan arkadaşın kesesine bereket:16:

kızlar merhaba

Hediyelerim bunlar kimdemiş arkadasın kesesine bereket :82:

süper hayatım herbiri güle güle kullanman dileğiyle:54:

ooooleyy hediyelerımmm geldiiiii bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmm harikaaa hariikaaaaa

Akşamaa resimlerinii koyucamm gamze20 arkadaşımaaa cokk teşekkür ederimm canım hepsini cok begendimm tam benim zevkimmm çoook saolll:39::39::39::39::39:

beğenmene cok sevindim tatlım güle güle kullan kullandıkca da beni hatırla :69::54:

evet kızlar bir guzel haberde benden aksam 8 sularında benımde kargom geldi ve butun herseye bayıldımmmmmmmmmmmm
zehra_ist arkadasıma cok ama cok tesekkur ederimmm hepsi cok guzel canım kesene bereket ayrıca cok incesin oğlumu bile dusunup hediye almıssın tekrar tesekkur ederim
barkın da arabasını cok sevdi elinden dusurmuyor ve zehra teyzesını kocaman öpuyor
inşallah bir gun tanısmakta kısmet olur canımm:16::69:

ayyyyyyyy benimde gelmiş hediyelerim de daha yeni haberim oldu. Meğer sabah 10 gibi kargocu zilime basmış basmış ben açmamışım tesadüf kaynatam görmüş ben kayınpederiyim bana verebilirsiniz demiş. Az öncede bize yatıya geldiler unutmuş söylemeyi şimdi dedi Emine sana bi kargo geldi bi bayandan dükkanda unuttumm .. Bende nasıl sevindim hemen kocişime hediyem gelmiş hadi git al gel nolurrrrrrrr dedimmm:2: bi koşu gitti aldı veeee çooooooooooooooooooooooooooooook beğendimmmmmmm

Yawwwwwwssss çooook tşk ederimm kesene bereket çook zevvklisinnn hepsi birbirinden güzelll ne istemişsem yollamışsın :66: Ayrıca oğluşumada yollamışsın ayrı bi mutlu oldum çok ince düşüncelisinn.
KAynanam ve kaynatam da hediyeleri görünce kim yolladı bunları diyolar eşimde bende çaktırmıyoz internetten tanımadıgım biri desem tuhaf karşılarlar :52: bende giresundan bi arkadaşım evlilik çocuk bütün hediyelerimi yollamış dedim :1: Eşimde bende birbirmize bakarak sinsice gülüştükk... Onlarda çok beğendilerr hepberaber gece gece mutlu olduk yani :21:

Şimdi geç oldu yarın inşallah resimleri eklicemm... İyigecelerr

ayyyyyyyy benimde gelmiş hediyelerim de daha yeni haberim oldu. Meğer sabah 10 gibi kargocu zilime basmış basmış ben açmamışım tesadüf kaynatam görmüş ben kayınpederiyim bana verebilirsiniz demiş. Az öncede bize yatıya geldiler unutmuş söylemeyi şimdi dedi Emine sana bi kargo geldi bi bayandan dükkanda unuttumm .. Bende nasıl sevindim hemen kocişime hediyem gelmiş hadi git al gel nolurrrrrrrr dedimmm:2: bi koşu gitti aldı veeee çooooooooooooooooooooooooooooook beğendimmmmmmm

Yawwwwwwssss çooook tşk ederimm kesene bereket çook zevvklisinnn hepsi birbirinden güzelll ne istemişsem yollamışsın :66: Ayrıca oğluşumada yollamışsın ayrı bi mutlu oldum çok ince düşüncelisinn.
KAynanam ve kaynatam da hediyeleri görünce kim yolladı bunları diyolar eşimde bende çaktırmıyoz internetten tanımadıgım biri desem tuhaf karşılarlar :52: bende giresundan bi arkadaşım evlilik çocuk bütün hediyelerimi yollamış dedim :1: Eşimde bende birbirmize bakarak sinsice gülüştükk... Onlarda çok beğendilerr hepberaber gece gece mutlu olduk yani :21:

Şimdi geç oldu yarın inşallah resimleri eklicemm... İyigecelerr

Canım güle güle kullanmanız dileklerimle sağlıklı mutlu günlerde öpüldün :69:

Back