• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi Çekiliş Yapıp Hediyeleşelim Kızlarının Tanıtım Topiği :)

yaowwwwssss

Hayırlısı be Gülüm :)
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
390
Puanlar
173
Kızlar Evet Burda Herkes kendini güzel net bir şekilde tanıtırsa birbirimize hediye alamamız kolaylaşır

Öpüldünüz :) :69::69::69::69:

yarrın gelip tanıtcam kendimi:69:
işten çıkış saatim geldi gidiyorum ben yarın görüşürük:54:

:21:Önce ben tanıtayım madem....

1.77 boyunda 62 kilo M beden (38) giyinen 40 numara ayakla anılan bir hatunum:42::42:
Kokoş bir hal takınan makyajdan vazgeçmeyen biriyim...
Güzel olan herşeyi severim...
Hediyenin maddi değerinden çok manevi değeriyle ilgilenirim özenilmesi yeterli çünkü bende çok özenerek alırım hediyelerimi...:16:
Çanta cüzdan takı giyim kuşam ne olursa olsun özenilsin yeter...Zaten önceki çekilişten bilenler bilir benii:32::71:

bende tanıtayım bari:1:
1.65 boyunda 46 kilo s/36 beden giyiyorum,ayakkabı numaram da 38.
sevdiğim renkler siyah beyaz kırmızı ve mor
makyaj ve kozmetiği bende seviyorum ama süslü kokoş değilimdir fazla:12:
ayrıca koyu beşiktaşlıyımdır kartal yuvası mağazalarından alınan her ürün kabulümdür:42:tabiki lisansı ürün olsun lütfen:27:
dipnot:kemer kullanmayı hiçç sevmem:37:
ve son olarak bende hediyenin ne olduğundan daha çok özenilmesinden yanayım.birinden duymuştum hediye paketi buruş kırış şekilde gelmiş diye lütfen öyle olmasın:16:
bana çıkan kişiyle özelden mesajlaşabiliriz daha sonra
şimdilik hoşçakalın:3:

sizde tanıtın ama kendinizi cici yaowwwwssss bekliyoruz ama:8:

merhabar gamze ben
22 yasındayım evliyim 26 aylık bi oğlusum var
44 xl bedenim ayak numaram 38 dir
kozmetiği ve takıları cok severim sıkır sıkır kupeler yuzukler kolyeler favorilerimdir tunik tarzı seyleride cok severim hele cantalar vazgecilmezimdir sevdiğim renkler kıyafette genellikle siyahtır kilodan dolayı sanırım pek bi kaynastık bi siyahla :17: diğer seylerdede her renge acıgım hediyede maddiyattan cok ozenililerek alınması yeterli benim için ufacık bişi olsun ama içten özenilerek alınsın:69: yeterlidir öpüyorum hepinizi:54:

merhabar gamze ben
22 yasındayım evliyim 26 aylık bi oğlusum var
44 xl bedenim ayak numaram 38 dir
kozmetiği ve takıları cok severim sıkır sıkır kupeler yuzukler kolyeler favorilerimdir tunik tarzı seyleride cok severim hele cantalar vazgecilmezimdir sevdiğim renkler kıyafette genellikle siyahtır kilodan dolayı sanırım pek bi kaynastık bi siyahla :17: diğer seylerdede her renge acıgım hediyede maddiyattan cok ozenililerek alınması yeterli benim için ufacık bişi olsun ama içten özenilerek alınsın:69: yeterlidir öpüyorum hepinizi:54:

canım sen 22 miydin ya aynı yaştaymışız ya biz:1:

Kızlar Topik sahibi olarak Kendimi Tanıtıyorum

22 Yaşında esmerim / 49 Kiloyum

S / 36 Beden Giyiyorum

37 Numara ayakkabı giyiyorum

Takı olarak : Küpe yüzük sevmem Uzun kolyelere bayılırım

Kıyafet olarak Genelde Sevdiğim renkler Kırmızı Lacivert ve beyazdır

Süs Eşyalarına bayılırım

Şal Takmayı çok severim

Mumları çok severim

Bende böyle bir kızım işte :D:D:D :1::1:

Efenimm ıhı ıhı bende kendimi nacizane tanıtıim ...

25 yaşındayım
Boy 1,57 sanırsam kg 58
evliyim 1,5 yaşında oğlum var
Kapalıyım
takı olarak en çok küpe severim
resim çerçevelerini bi sempatim var
gönül sohpet ister kahve bahane demişlerya hani hediye bahane gönüller bi anlık mutlu olsun bi tebessüm edelim hediyeleşince yeterli. MAddi hediye önemli değil yani maneviyat olsun bnm için.

Son düzenleme:
Arkadaşlar 24 yaşında ve evli olduğumu yazmamışım unuttum kusura bakmayın...Bu arada pek sıkı giremiyorum yoğunum kusura bakmayın tatlı koşturmalarım vardaaa:71::71:

Sıra bende bende tanıtayım kendimi....

27 yaşındayım 38 ve M beden giyiniyorum ayak numaram 37...
Evliyim ve 10 aylık erkek bebeğim var...
Bayanı bayan yapan herşeyi severim.Takı,makyaj,Büyük olmak şartıyla çanta gibi gibi...
Özellikle ev dekorasyon ve süs eşyalarını çok severim...
Hediyenin maddiyatından çok maneviyatına değer veririm...Uğraş verilsin emek verilsin yeterli...:71:

merhaba İsmim Berra 22 yasındayım 2.5 yıllık evliyim bebişim yok :emir_bebek:
boyum 1.59 falan kilomda 65 genelde " m " giyerim :nazar:
Tesettürlü bi bayanımm
takıyla aram hiç yok kolye,küpe.yüzük,kemer falan hiççç ssevmemm :14:
çanta cüzdan kozmetik bagımlısıyım diyebilirimmm kırmızııı ve mavi enn sevdgımm renkk:46:

işte bu kadarrr hediyeleşmeyi cok severim yeterki özen olsunnn hediyenın manevi degrridir önemli olann şimdiden heyecan bastııııı oleeeyyyyyy:62::62::62::62::62:

Son düzenleme:
slmm kızlar sırayı ben devir alıyorumm

26 yaşındayımm 1.70 boyum beden L

kumralım terazi burcuyumm deliyim doluyumm

gögüs dekoltelii badilerrr favorimm

takılarıı cok severimm

çiçek kokularına bayılırımm

kokulu mumlar hele hele aynalar vazgeçilmezimdirrr

bardak takıntım vartırr çokkk abartılı bir şekilde

spor giyinirim

iç çamaşırlarına bayılırımm sexsüüüü :78:

37 no. ayakkabı giyerimm

renkler siyah , mor ,kırmızı :82:

bide fenerbahçe aşkım vardırr kocamnnn

en ufak şeylerden mutlu olabilen birisiyim sadece özen kızlarr bu yeterli olucakk

:119::119::119::119::119::119::119::119:

Son düzenleme:
Kızlar bir ricam var lütfen tanıtım topiğimizde sohbet etmeyelim sohbetlerimizi hep birlikte çekiliş için açılan sayfada yapabiliriz

Anlayışınız için Teşekkürler :69::69::69:

Merhaba hanımlar :80:
Ben Ceyda, 24 yaşındayım 2.5 senelik evliyim, henüz çocuğum yok.
Tesettürlü bir bayanım.
Bedenim xl, ayakkabı numaram klasik ayakkabı 36, spor 36-36.5
Siyah, yeşil, kahverengi, kırmızı favori renklerim.
Takıları ben de çok severim; özellikle yüzük ve kolye. Dekorasyona da özel ilgim vardır. Dekoratif mumlar, şamdanlar, çerçeveler, saatler vs gibi.
Hemen her bayan gibi çanta ve ayakkabı tutkum vardır.

:42:

kızlar hala kendini tanıtmayanlar var :20:
nasıl bilipte hediye alcaz dimi ama
hadiyin bakalımm:8:

selam kızlar biraz geç oldu ama kusura bakmayın:59:
19 yaşındayım :nazar:
bekarım:49:
süslü şeylerden pek hoşlanmam
sade şeyler hoşuma gider hep mesela bir tişörtte çizligi değilde düz renk severim:27:
sonracığıma ne yazsamki daha :49:
ha buldum makyaj yapmam fazla:59: sadece rimel sürerim bide renkli göz kalemlerine bayılırım birde parlatıcı çok severim dudak için simli olanlardan:52:
oje rengi olarak sadece beyaz sürüyorum başkada sürdüğüm renk yok
kilotlu çorap çok severim evde koleksiyon yapıcam nerdeyse:52:
küçük şirin şeyler hoşuma gider mesela kalpli yada ayıcıklı bir küpe böyle şeylerden çok hoşlanırım:69:
takı takmam sadece küpe takarım :59:
badilerde small giyiyorum badilerde sevdiğim renkler beyaz koyu lacivert siyah (:
başka ne diyimki bu kadar şimdiden katilime çok teşekkür ediyorum haaa bide benim için önemli olan değer verilerek içinden gelerek alması çok şey almasına gerek yok bir tane alsın en özelini alsın yeter paketlemeyede çok önem veririm katilime sesleniyorum lütfen paketlemen güzel hoş ve düzenli olsun:27:
ay çok konuştum susayım ben:
26:

Son düzenleme:
Back