Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burcucum benim doktorumda aynını dedi, bebek iri bilascıkkk, tombul kısımmmm benimmm zorlanabilirsin dedi, gelecek haftasonu oturup konuscas, o bebege bakıcak ben kendi fizyolojik durumuma bi problem yoksa devam edicem 2 hafta daha, varsa kapattırcam calısabilirimiiii:1closedeyes:
Bu arada bugünü sayma, 23 günümüsss kaldı, haftasonları ve son cumayı da cıkar 16 gün :hooray:
yök e baglı bir hastaneden yök e baglı başka bir üniversite hastanesine mahkeme yolu ile eş durumundan tayin oldum.kaydirigubbakcemile2 21 mayısta gebeliğimin 32 haftası doluyor ve mehir iznime denk geliyor. yeni başlayacagım kurum mehir izninde iken 32 hafta sonrası çalışırabilir yada çalışamaz roporunu sunamazsın çünki ne oraya nede buraya baglı degilsin diyor:bbo:. yani bu demek e oluyor ki mehir iznim yanacak [10 günlük iznim ]kötükedihüso:
acaba mehir iznim bittiminde 34 +5 gün gibi bir rapor götürsem 657 açısından bir sorun ile karşılaşırmıyım .