- 3 Ekim 2009
- 794
- 26
- 37
joy, kadın , 26 , istanbul
ablam evlenmeden önce saatlerce odamıza kapanır, sig...ara ve kahve ikilisi eliinde sırlarımızı dökerdik. Böyle anlardan birinde, kısık sesle "müzik açalım mı? Babam yan odada, bizi dinliyor olabilir." dedim. Yan odadan gelen ve hala hatırladığımızda bizi kahkahalara boğan ses: "ne dinleyecem sizi beee!"
sus_yoksa, kadın , 24 , antalya
toplamda
geçen gece nöbetteyken acile 3 yaşında, para yutmuş bir hasta geliyor. Babasına ne kadar yuttuğunu soruyoruz; "1 ytl" diyor. Yapılan tetkikler sonucunda bir adet 50 kuruş ve iki adet 25 kuruş tespit ediyoruz. Baba bir şekilde haklı olduğu için sadece aramızda gülüşerek konuyu kapatıyoruz.
Aviakan, erkek , 35 , eskişehir
tatile giden, hayat dolu yaşlı teyzemiz güya helalleşiyor. "hadi çocuğum, hakkınızı helal edin, hayat bu; siz ölürsünüz ben göremem, veya siz kör olursunuz beni göremezsiniz...
Yüreğimebasabasa, kadın , 26 , sinop
komşumuzun kızı ilk fırıncıya kaçtı. Geri geldi, 5 ay sonra un fabrikasının sahibine kaçtı. Bunlara annesinin yorumu; "ben bu gızı una doyaramadım!"
isidnehümanikam, erkek , 26 , antalya
çok sevdiğimiz dedemi kalp krizi sonucu kaybettik. Sevilen bir esnaf olması sebebiyle cenazesine oldukça büyük bir kalabalık katıldı. Biz taziyeleri kabul ederken uzun süredir görmediğim bir arkadaşım beni gördü ve geldi. "bu kalabalık da ne böyle?" diye sorunca gayet normal bir şekilde "dedemi kaybettik." dedim. Cevabı beni o an bile krize sokmaya yetti: ''bu kadar insan hala bulamadınız mı?''
hanibununilksahibi_, kadın , 25 , yalova
iş arkadaşımın düğünündeyiz. Nikah kıyılıyor, imzalar atılıyor, gelin ve damadı tebrik etmek için ayağa kalkıldığında elektrikler kesiliyor. Biz hep beraber "aaaa!" diye tepki gösterirken, arkadaşımın annesi oldukça yüksek sesle düşüncesini dile getiriyor. "oğlumun daha ilk dakikadan hayatı karardı.":)))))
love, kadın , 26 , ankara
şiddetli kavgamız sırasında "gidiyorum ben, bitti!" dediğimde "dönerken mutfaktan su getir, sana laf anlatacağım diye boğazım kurudu!" diyen kocamı huzurlarınızda yılın kozalağı seçiyorum:)))
bunlara bayıldım.çok saol kocamla çok güldük...
hayat dolu teyze güldürdün beni