Hadi biraz gülelim İTİRAFLAR

okurken aklıma geldı yazım dedım tvde calısan annelerle ılgılı haber var ve sıpıker kucuk kıza sana kım bakıyor dıye soruyor cevap annanem pekı cocugun olunca ona kım bakıcak cevap annanem:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48: anlatabıldımmı bılmıyorum ama ızlerken cok guldum

Bizim yurtta camasirhanede millet camasirini bi atiyo bi daha da almiyo. Ben de makineden cikarip bi yerlere koyup kendiminkileri atmiyorum bana yapilsa sinirlenirim diye kiyamiyorum kimseye kirlenmesin camasirlar diye. Kendim camasir atinca da surekli kontrol ediyorum bitti mi diye. Gecende biri camasirlarimi makineden cikarip makinenin ustune koymus pis tozlu yere ve kirlenmis. Cok sinirlendim. Bende makinesini durdurdum. Sonra kurutma makinesindeki camasirima da aynisini yapmislar bu sefer iyice kudurdum. Bende o kisinin camasirlarini kurumadan uste koydum. Gecen gun yine camasirlarim makineden cikarildi bi de ic camasirlarim makinenin ustundelerrrr fittirdim makinenin ustu hep tozz. Kafamdan dumanlar cikiyo artik sinirden elim ayagim titriyo. Kizin camasirlarini makineden cikarip yere attim kizi gorsem dovucem ama. Ben insanlara kiyamiyodum ama canima yetti artik gittikce daha cirkinlesiyorum. Sonra oda arkadasima anlattim gel gidip bakalim belki kiz gelmistir doveriz dedi gulerek. İndik tam giriyoruz kizi gordum nerdeyse 180 boy iri yari hukumet gibi kiz. Biz boyle 'ya bos makine yok muymus allah allah hepsi dolu mu hii doluymus hadi gidelim'. Dedim bu kiz beni parcalar :KK70: :KK70: o duvardan o duvara vurur yuru yuru yuru çakmasin :KK70: :KK70:

Markette aldığım herşeyi en arkadan alıyorum ellenmemiş olsun ilk ben dokunayım diye deli miyim bilmiyorum ama kesinlikle bir sorun var :KK48:

*yabenyaben; Cinsiyet: Kadın; Yaş:25; İl: Hatay
Üniversitede çok bilmiş hocalarımızdan biri şöyle bir cümle kullanmıştı: ´Eşeği 4 sene şuraya bağlasan, o bile bitirir bu okulu.´ Tabii cevap gecikmedi: ´2 sene daha bağlarsan öğretim görevlisi olur.´ Bu cevabı veren arkadaş hala okuyor!

_--------------_-----------------_--------------------

Her üç haftada bir yaptığım gibi, aynı firmanın otobüsüyle seyahat ediyordum. film izlemeye başladık. muavin filmi geç koyduğu için, şoförümüz hızını 30'lara kadar düşürse de, yolculuk bitmesine rağmen film bitmedi. otogara girmek üzereydik ki muavin eline mikrofonu alıp şu duyuruyu yaptı: "sayın yolcularımız, film bir türlü bitmedi ama ben size söyleyeyim: adam ölüyor, kadın ve çocuklar kurtuluyor, öbür korkak adama da hiçbir şey olmuyor. merak etmeyin." işte hizmet!

------------------

"kücükken yanlislikla bizim muhabbet kusunu öldürmüstüm. ne yapicam ne edicem diye düsünürken
bogazindan bi ip gecirip kafesin tavanina astim, olaya bi cesit intihar süsü vermek icin..."

_--------------------

veriface (yüz tanıma) sistemiyle açılan bilgisayarım, makyaj yaptığım için beni tanımadı ya, demek ki olmuşum!
_------------------------

deklansör, Erkek , 25 , Trabzon

Eğer bir sokakta yürüyorsanız ve camında ''Bu ev kiralıktır'' yazılı bir evin yanından geçip birkaç adım sonra önüne geldiğiniz bir başka evin camında ''Bu da'' yazısını görürseniz bilin ki Trabzon'dasınız.

neyazsmacaba?, Erkek , 20 , İstanbul

Annem arabasını torpidosu için dantel örecek kadar çok seviyor. Geçenlerde arabayı çarpmış ve farı kırılmış. Babamın anlattığına göre trafik polisinin önünde "Yavrumun gözü çıktııııı!" diye ağladığı için polisler heyecanlanıp ambulans çağırmışlar.

vantutirii, Erkek , 29 , Ankara

2 gece önce arabasını otoparkta unutup eve dolmuşla dönen ve sabah "Arabam çalındı!" diye ortalığı kasıp kavuran salak benim:KK1:

keyfekederolsun, Kadın , 24 , İstanbul

Lacivert ceketi, gri pantolonu, kahverengi ayakkabısı ve siyah kemerini bir arada giyen babama annemin yorumu: "Toplama bilgisayar gibi olmuşsun!"

Erkek , 27 , Kocaeli
Sene 1993. Sevgilime (Şu an karım olur kendileri) araba kullanmayı öğretiyorum. İzmir'in o zamanki halini bilenler bilir. Üçkuyular-Narlıdere yolu şimdiki gibi değil. Sakin... Stres olmasın, panik yapmasın diye çok karışmamaya çalışıyorum. Ayrıca çok sakin bir ses tonuyla konuşuyorum. Direğe 3 santim farkla geçiyor benim güzel sevgilim. "Direğe çok yakın geçtin hayatım.." diyorum. Cevap "Hangi direğe?" :KK9:

Bir tanıdığımin bir sürü yeni giysisi olduğu halde, m.ö. den önceden kalma, orası sarkmış burası salmış giysiyi sürekli giymesine sinir olur dururdum. Bir gün kimse ortalarda yokken:KK53: aldım elime tırnak makasını, orasına burasına kesik attım sanki bir yerlere takışmışta sökülmüş gibim:KK53: oh be:KK51: onu da kurtardım, kendimi de..

X