Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süper yaaa nasıl illallahh gelmişse artık yurdum insanıoff gece gece baya güldüm. paylasım için tşkrler herkese.bende anlatym bi tane bari
bikaç sene önce bi arkadsmla ev değiştirmek durumnda kaldk.öğrenciydk emlakcıya verck paramz yoktu oturmak istedgmz semtte belliydi.dedik bari cıkalım dolasalım biraz sahibinden yazılarını gördgmz evlere bakalım tek tek.neyse cıktık sıcagın alnında gün boyu ev baktık.artık iice bitmişiz sıcaktan geri dönelim derken uzakta bi evin camına a4 boyutunda bi kağıt yapıştrmışlar evin içide bomboş.neyse o kadr yürüdk sitenn önüne geldk bakıyoruz yazı okunmuo.duvar var arada giremiosunuz siteye.baska sansımızda yok evi taşımamız lazım.birde sitenn girişine kadar ordan binayı bulup onun altına yürüdük. yazı aynen şöyle " kiralık değildir. ikidebir rahatsız etmeyin" bunun üzerine yarım saat catlayana kadar gülldük sinirlermz bozldu :)
süper yaaa nasıl illallahh gelmişse artık yurdum insanı
tüm yazılanları teker teker okudum gerçekten çok komik şeyler çıktı aralarından.
Elinde yeni bir pantolonla deneme kabinine giren bir ben, pantolon üzerime olmayınca kendi pantolonumu giyip dışarı çıktığımda, ''Bu ne be, bir şeye benzememiş. Hadi çıkar da gidelim artık.'' diyen bir de kocam var.
Kocamın evlilik yıldönümümüzde telefonuma bıraktığı sesli mesaj: “Sinyal sesinden sonra mesaj bırakın diyor. Ses bir-ki,deneme… Şaka yaptım.He he he… Neyse… Güzel karıcığım,tanışma yıldönümümüzü unuttum diye bana kırgınsın biliyorum. Bak evlilik yıldönümümüzü unutmadım, sabahın köründe sen uyurken telefonuna mesaj bırakıyorum. Sen ne şanslı kadınsın; benim gibi bir adamla evlisin. Annen seni Kadir gecesi doğurmuş sanırım. Benimle evlendiğin için seni tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.”
Kocasıyla şiddetli bir kavga ettikten sonra baba evine dönen ablamın yaptığı ilk iş, asker kaçağı olan kocasını askerlik şubesini arayarak ihbar etmek oldu. Telefonun karşı tarafında konuşan rütbeli "Hanımfendi, hiç insan kocasını asker kaçağı diye bize bildirir mi?" deyince, ablamın cevabı gecikmedi: "Bana hayrı yok, bari vatana bir hayrı dokunsun."
Lise yıllarında stajyerlik yaptığımız hastanede, "gaita, posa, dışkı" gibi terimlerden pek anlamayan hasta amcaya sinirlenip, yüksek sesle; "S*çacan içine dayı. İçine s*çacan, geri bana getirecen!" diye tahlil kabını uzatan personele alkış lütfen. ahhhahha
2. çocuğu hiç düşünmediğimi söylediğimde, "Valla ben yapacağım ama istiyorum ki senden olsun." diyen bir kocam var.
Kilolu bir kadınım, e haliyle sık sık diyete, rejime başlıyorum. Yine böyle rejim kararı aldığım bir gece, yatak odamdaki tuvalet aynama sabah uyanınca göreyim ve uygulayayım diye rujla "Yağ, tuz, şeker yok!" yazdım. Sabah uyandığımda benim notumun altında kocamın bıraktığı notu gördüm ve gülmekten rejimi bile unuttum. "E daha dün aldım ya!" ehuehue