Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
garfield77; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 29; İl: İstanbul
Geçenlerde kocam annemi aramış ve sesini değiştirip ´İyi günler hanımefendi, ben uzay bilimleri enstitüsünden arıyorum´ demiş... Annemdeki tepki aynen şu : "Evet, buyrun..." Öyle normal karşılamış ki, zannedersiniz astronotla evli, her gün NASAya 5 çayına gidiyor.
cinderella; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 28; İl: İstanbul
Dudaklarımı kalın göstermek için denemediğim ruj ve krem kalmamıştı. Geçen gece uykum kaçınca sabaha kadar tuzlu çekirdek yedim. Ertesi gün muhteşem dolgun dudaklarla uyandım. Hem daha ucuz, hem de daha keyifli bir çözüm buldum. Kendimi tebrik ediyorum.
ay durup durup gülüyorum yaa :) eline sağlık canımm
Kar ve fırtına nedeniyle spor salonunda misafir edilen evsizlerden bir amcanın: ''Eviniz var mı?'' diye soran gerizekalı muhabire; ''Sarayım var da eskimesin diye sokakta yaşıyorum.'' cevabına alkış yok mu?
Bir alkış da 34 EDC... plakalı aracı "Edirne Denizli Conk Bayırı !!" diye kodlayan polis arkadaşa gelsin ..
Lisedeki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz AIDSin açılımını yapıyor : (A)llaha (İ)syan eden (D)eyyusların (S)onu diyen hocaya birer alkış istiyorum ..
Cenaze namazına başlamak üzereyken imamın Saf olalım anonsuyla bana dönüp gözlerini pertleterek saf taklidi yapan saygıdeğer kardeşim ALLAH cezanı verecek !!