kızlar hepinize tek tek tşk ederim nekadar cesaret veren sözler yazmışsınız benimde korkum o alttan bakmalar işte ebelerin gelip gelip açıklık varmı diye baktıkları :18: ama yinede gönlüm normal doğumdan yana kalbim gönlüm içimin istediği normal doğum ama bebişim ne zaman gelecek bilmiyorum babasıda bugün geldi yanıma ama bebişim nazlı inşallah buraya gelir güzel haberlerimi yazmak nasip olur
inan pamukkk inan karalıyım:) bizimde babamız haftasonu için geldi ona da videoları izlettim oda normal doğum dedi en sonunda. bu salı nstye gircem bakalım randevum var inş her şey yolunda bir doğum yaşarız.
inan pamukkk inan karalıyım:) bizimde babamız haftasonu için geldi ona da videoları izlettim oda normal doğum dedi en sonunda. bu salı nstye gircem bakalım randevum var inş her şey yolunda bir doğum yaşarız.
doğum hikayelerinizi bekliyorum kızlar bir kaç hafta sonra tecrübeli anneler olucaksınız
çatıya gitseydin eğer pamuk belki nişanın gelir doğururdun bile:) çatıdan sonra nişanı gelipte doğuran çokmuş yaa. bekliyoruz cnm doğum hikayeni. ama enteresan olan nokta şu aralık ve ocak annelerine bakıyorum da çoğunluğu sezeryan ???
bence gitmelisin çatıya, 5snye sürüyormuş ve de acımıyormuş. tek nefesle bitiyor yani. benim doktorum erkek ondan biraz utanıyorum ama normal doğum yapcağımıza göre çatıya da girmeliyiz. niye bu kadar sezeryanı tercih ediyorlar anlamıyorum doğrusu??
sancın var mı peki cumaya kadar doğurabilir misin???? ben erken doğurcam gibi geliyor. peki çocuğun kafasını kasıklarında hissediyormusun?? ben hissediyorum. senin doğumun beni heyecanlandırıyor ya niyese
hadi bakalım gelir inş bebişin sağ salim.
normal doğum ağrısından bayılan var mı acaba bayılınca ne oluyor? sırf meraktan soruyorum tecrübeliler varsa söyleyebilirler mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?