hadi beni normal doğuma ikna edin çok stresteyim

bende 2gün sonra 36ya giriyorum. 2hafta sonra benimde çatı kontrolum var. çatıyı geçersem doğuma biraz alışırım sanırım:)) şimdiden bol şans.inş her şey yolunda gider ve bebeğini sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına.

sevgi seni gayet iyi anlıyorum. kaç haftalıksın??? ama ben doğum acısından okadar korkmuyorum ya alttan muayene falan off geriyo beni.
yaa bacım bak millet arayıp da bulamıyo bak benim hala olmuyo bebeğim ve yine arıyorum bak canım bebeğine hamilesin çok şükür o yüzden yok muayene yok doğum onları düşünme bırak herşeyi oluruna zaten zaman ve koşullar bebeğin için uygun doğum şeklini belirliyo muayene de iki saniyelik şey gözünde büyütme abarttığına bile değmiyo....

canım kendin bilirsin ama şunu söyliyim bak benimde 3 yıl olmadı ve hala da olmuyo bebeğmden sonra ama ben normal istedim olucağı varsa normalde de olur sezeryande de normal doğumun bebek için ne gibi bir sakıncası olabilirki....

allah yardımcımız olsun inşallah bir avazda kurtarırız saglılı evlatlara kavuşuruz sanada bol şans :)

bende aynı şeyi dusunuyorum zaten allaın taktiri herşekilde birşey olacaksa zaten olur inşallah normal olarak yapmış yazarım bu topige bu arada inşallah rabbim aratmadan ikinci bebegini buldurur tez zamanda hamiş olursun

allah razı olsun canım dünya dua üstüne kurulu ne malum belki senin duan kabul olur ve rabbim veriri allahım dileyen bütün kullarına nasip etsin şükür ona ki bana da nasip etti........

öncelikle hepinize allah sağlıklı doğum ve sağlıklı evaltlar nasip etsin her şey yolunda gitsin.
benim ilk doğumum normaldi,ikinci iri bebek olması nedeniyle son anda sezaryen oldu keşke ikinci de normal olsaydı ben normal de bu kadar acı çekmedim
sezaryen doğum sonrası çok ağrılarım oldu 4 ay geçti hala da arada oluyor.normal doğumda ben korkumu şöyle yendim:
hep daha fazla sancım olacak diye düşündüm ve her sancı geldiğinde salavat çektim çok etki,li oldu ve doktorun söylediklerini harfiyen uyguladım.hep daha çok ağrı olacak bu bişey deği diye kendimi telkin ettim zaen herşey beyinde bitiyor ----(birdre herkesin ağrı eşiği acıya dayanma gücü farklı olurmuş.)---
doktorun ve hastanenin rolüde çok büyük size güven vermeli rahatlatmalı ben kesinlikle özel hastanelere güvenmiyorum (bu benim şahsi kannatim)
para için ekstra gereksiz işlemler yapabiliyorlar ama ssk veya devlet hastaneleri direkt parayla işleri olmadı olmadığı için daha iyi iş yapıyorlar benim gözlemlediğim bu.
sevgilerimle kolay doğumlar

aynen katılıyorum iki görümcemde sağlıkçı biri özelde çalışıyor biri devlette ve bana dedikleri şu kontrollere özele git ama doğum için kesinlikle devlete dediler bende söz dinledim ve çok mutluyum eğer özele gitmiş olsam %90 sezeryandım :/

evet canım özeller direk kasplığa geçiş yapıyolar bende sigortada yaptım tamam özeller gibi pamuklara sarmalamıyorlar anne adaylarını ama en ufak bi sıkıntıda da hemen sezeryan demiyolar iyikide özelde yapmadım ......

özelde pamuğa filan sardıkları yok 9 ay boyunca kontrole özele gittim hep devletten tek farkı devletteki doktor herşey normal deyip geçiyor yoğun olduğu için ama özeldeki süsleyip söylüyor biraz fazla zaman ayırıyor e buda hoşuna gitmiyor değil insanın ama normal doğum istiyorsanız eğer devlet garanti zorunluluk olmadıkça sezeryana almıyorlar ve doktorlar ve ebelerde acayip ilgili ben hepsini çoook sevdim ve kaynaşmıştım çok güzeldi doğum yaa

evet özel hastaneler pamuklara sarıyorlar:) otel hizmeti diyorum ben ona çok ilgileniyorlar pohpohlama vs ama önemli olan bu değil bence her hangi olumsuz bi durumda anında ve doğru müdahale etmek.ben kontrollere gerekli olduğu zaman özele gittim ama iki doğumumu da zeynep kamil de yaptım çok memnunum tamam odalar kalbalık çok yoğunluk var ama hastane çok çok iyi uzman dr karar veriyor her şeyine taburcu,yemek listesi yada hangi ilaç kullanılacak filan.
birde özel hastane kendi istediği gibi hareker ediyor ama diğerinde böle bişi olamaz her şeyin kuralı var belli prosedürleri var bunların dışına çıkamazlar.
allah doktorlarında iyisiyle karşılaştırsın yeminlerine sadık olanlarıyla.

inş.bebeğini sağlıkla kucagına alırsın ben 8 ay önce sezeryan dogum yaptım ve 8 aydır hamıle olan herkese normal doğum yapın dıorum ilk 3 günüm berbat geçmişti çok acı çektim tuvalate bile gitmek istemıyorum öksürmek bi kabustu bebeğimi emzirirken çok zorlandım bence arkadaşım kesiiiinlikle normal doğum

bende erzurum nene hatunda yaptım ve özel odada tek başıma kaldım çokta ilgilendiler hatta doktor ziyarete geldi düşün yani bence özeldede bundan fazla ilgilenileceğini sanmıyorum ben

canım bende kontrollerime hem özelde hemde devlette devam ettim ve gittiğim zel hastanede çok sardılar pamuklara beni ama ben yemedim tabi

amiiiin
bende semiha şakirde yaptım hem sancımı çektim hemde asistanlarla sabahlara kadar çene çalıp geyik yaptık allah hepsinden razı olsun kardeş gibi ilgilendiler

işte bu sese kulak verin anne adayları burda tecrübe konuşuyor gerisi size kalmış bişey artık

Ay kizlar hepiniz cok iysiiniz allah razi olsun..burayi okumak beni az da olsa rahatlatiooosevgolerimleee

sen saol bebişin annesi :) nedemek canım hiiiç korkma ,eğer şartlar uygunsa mutlaka normal doğur,milyonlarca kadın beceriyor
kız ne beceremiycen, allah korusun kaderinde varsa ,bebeğine birşey olucaksa ,
sen ne yaparsan yap zaten eninde sonunda başına gelir,
hem doğum sancıları çeken kadının ağaçtan yaprakların döküldüğü gibi ,günahları dökülür
o yüzden kolay kolay kimseye nasip olmuyor sancı çekmek

mıknatısı unutmayın haa ,sağ ayak baş parmağına bağlanacak ,bakiim kim yapacak ,çok etkisi varmış,
nettende araştırıp öğrenebilirsiniz

redbull, izleyecek başka bişi bulamadınmı ben ki hamile falan değilim öyle videoları izlediğimde gece kabuslarla uyanıyorum ,
kaldıki sen 2 canlısın yapma gözünü sevim ,yazık bebeğinde korkar içerde bana böylemi yapacaklar diye :)
unutma her şey olacağına varır bol dua et ,kafana bir şey takmamaya çalış ,herşey kafada biter

beni çok duygulandırdın bende sana Allah dan sabır diliyorum meleğinin mekanı cennet olsun inşallah en yakın zamanda yeniden hamile haberini duyarım belkide hamilesin yazdıkların içinde sana çok tşk ederim canım okadar güzel anlatmışsınki dün doktor bana sezaryan günü verdiğinde ayağa kalktım ben normale daha yatkınım hocam dedim ve çıktım sonrasındada hiç pişman olmadım aslında sezaryan daha ürkütücü dedim tamam her iki doğumdan da korkuyorum ama kaçarım varmı yok hertürlü doğurmak zorundayım ama normali bekliyorum inşallah güzel haberlerle gelirim

tamam yaa normal doğum yapıcam ikna oldum:))) sezeryan ve normal videosunu izledim vee normalde karar kıldım. hem dediğiniz gibi acı çekmek her zaman insanı olgunlaştırır:))

kızlar hepinize tek tek tşk ederim nekadar cesaret veren sözler yazmışsınız benimde korkum o alttan bakmalar işte ebelerin gelip gelip açıklık varmı diye baktıkları :18: ama yinede gönlüm normal doğumdan yana kalbim gönlüm içimin istediği normal doğum ama bebişim ne zaman gelecek bilmiyorum babasıda bugün geldi yanıma ama bebişim nazlı inşallah buraya gelir güzel haberlerimi yazmak nasip olur

inan pamukkk inan karalıyım:) bizimde babamız haftasonu için geldi ona da videoları izlettim oda normal doğum dedi en sonunda. bu salı nstye gircem bakalım randevum var inş her şey yolunda bir doğum yaşarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…