- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 599
- 413
ben hamile kalmadan önce doğumdan hiç korkumuyordum nevar normal yaparım diyodum ama ta ki bu son haftalar gelene kadar stresimi atmanın yollarına bakıyorum inşallah normal doğum yapabilirm ben yaparsam herkes yapar çünkü aşırı korkuyorum sanada tez zamanda hamilelik diliyorum ozaman
Asıl Ben Yaparsam Herkes Yapar..
Arkadaşına Hastaneye Ziyarete Gidip Dönerken; Asansörde Bayılan Kaç Kişi Vardır..
O Kadar Korkarım Hastanelerden Sen Düşün Gerisini..
Kalbimin Atışları Bile Değişiyor..
sende yangına körükle git tabi
senmi bayıldın inanmıyorum sen benden de betersin ozaman ama sırf bu yüzden hamile kalmak istemiyorum deme sakın
canım tşk ederim cvbın için biliyosun 10 cm olunca doğum gerçekleşiyor ve sancıları çekememekden korkuyorum bende epidural düşünüyorum bu yüzden tabiki bu operasyondan da korkuyorum ama işin kötü tarafı canım çok tatlı bu huyumada sinir oluyorum ama
sancilar cok kotu oluyor peki sen hz fatma anamizin dogumlari icin kullandigi cicegi biliyormusun ?
Evet Bu Sebepten İstemiyordum..
Neyse Belki de Hamileyimdir..
sancılar kötü olduğu için epidural anestezi düşünüyorum yoksa başedemem herhalde sezaryanda olmak istemiyorum eee neyapıcam budurumda mecburen 2 doğum şeklinden birini seçmem lazım ama en güzeli tabiki normal doğum inşallah öylede olur hz fatma anamızın doğumu için kullandığı çiçeği bilmiyorum nedir
hayırlısı olsun diyelim ozaman hamile kalırsan kesin haberim olur topiklerde görürüm korkuyorum bayılıyorum neyapacağım diye
dianatal kullan dogumu kolaylastiran jel sancilari azaltiyor
sancilar cok kotu oluyor peki sen hz fatma anamizin dogumlari icin kullandigi cicegi biliyormusun ?
selam..
o çiçegi görümcem yapmıştı,,ben dogumdayken 17 saat surdu sancı,dogum,,kayınvalıdemle sureklı telefonlaşmışlar ben dogumdayken hiç açılmamış çiçek dogurdugum an açılmış....yaanı çekiceğiniz varsa çekersiniz arkadaşlar,,sadece dua edın saglıkla dünyaya gelsın bebişiniz..allah herkese nasip etsin
inşallah kolay doğumlar olur isteyen herkes için
amin inşallah..doğurduğun an butun çektığin acılar uçuup gıdıyor,,
o günleri görürmüyüm diyorum şimdiden okadar hasretle bekliyorum ama aşırıda korkuyorum :)))
bilemiyorum dogum anindami veya onceden mi kullanilir eczanelerde satiliyor eczacidan sorarsan ogrenirsin
ne kadarlık hamılesın? valla geçiyorda bıde hemencık buyuyolar bılee:) ilk cocuk galıba..
çizelgemde olduğu gibi 37+2 aralık 15 e kadar yolu var herhalde :)) evet ilk çocuğum olacak Allah nasip ederse o günleri görürsem
evet çizelgeni mesajı gonderdıkten sonra gordum:) fazla bışeyın kalmamış..kızmı?
yine çizelgeme tam bakamamışsın cinsiyeti erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?