hadi beni normal doğuma ikna edin çok stresteyim

Asıl Ben Yaparsam Herkes Yapar..
Arkadaşına Hastaneye Ziyarete Gidip Dönerken; Asansörde Bayılan Kaç Kişi Vardır..
O Kadar Korkarım Hastanelerden Sen Düşün Gerisini..
Kalbimin Atışları Bile Değişiyor..

sende yangına körükle git tabi
senmi bayıldın inanmıyorum sen benden de betersin ozaman ama sırf bu yüzden hamile kalmak istemiyorum deme sakın

sende yangına körükle git tabi
senmi bayıldın inanmıyorum sen benden de betersin ozaman ama sırf bu yüzden hamile kalmak istemiyorum deme sakın

Evet Bu Sebepten İstemiyordum..
Neyse Belki de Hamileyimdir..

sancilar cok kotu oluyor peki sen hz fatma anamizin dogumlari icin kullandigi cicegi biliyormusun ?

sancilar cok kotu oluyor peki sen hz fatma anamizin dogumlari icin kullandigi cicegi biliyormusun ?

sancılar kötü olduğu için epidural anestezi düşünüyorum yoksa başedemem herhalde sezaryanda olmak istemiyorum eee neyapıcam budurumda mecburen 2 doğum şeklinden birini seçmem lazım ama en güzeli tabiki normal doğum inşallah öylede olur hz fatma anamızın doğumu için kullandığı çiçeği bilmiyorum nedir

dianatal kullan dogumu kolaylastiran jel sancilari azaltiyor...doguma gitmeden dua okunur sonra suya konur, hamile kisi az o sudan icer ve doguma gider..suda o el acildikca rahimde acilir

Son düzenleme:

selam..
o çiçegi görümcem yapmıştı,,ben dogumdayken 17 saat surdu sancı,dogum,,kayınvalıdemle sureklı telefonlaşmışlar ben dogumdayken hiç açılmamış çiçek dogurdugum an açılmış....yaanı çekiceğiniz varsa çekersiniz arkadaşlar,,sadece dua edın saglıkla dünyaya gelsın bebişiniz..allah herkese nasip etsin

inşallah kolay doğumlar olur isteyen herkes için

bilemiyorum dogum anindami veya onceden mi kullanilir eczanelerde satiliyor eczacidan sorarsan ogrenirsin

doğaldır ama kullanmayı düşünmüyorum canım ilgin için tşk ederim en iyisi doğal yöntemlerle çatır çatır doğurmak galiba :)))) ayy doğum yapıp buraya nekadar basitmiş diye yazarmıyım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…