Valla ben yengemin sezaryen doğumundan beri hep kendi kendime birgün hamile kalırsam normal doğurmaya çalışıcam derdimtamam yaa normal doğum yapıcam ikna oldum:))) sezeryan ve normal videosunu izledim vee normalde karar kıldım. hem dediğiniz gibi acı çekmek her zaman insanı olgunlaştırır:))
kızlar ben hala doğurmadımdoğum yapınca mutlaka haber vericem size buarada geçtiğimiz cuma doktora gittim demiştim ya farklı bir hastaneye yanıma oturan herkes sezaryanlıydı doktor bu konuda nam salmış banada dedi gel pazartesi alayım yok salı alayım olmadı çarşamba bir tane normal doğumu yok ama sezaryanda başarılı bir doktormuş ben sezaryandan daha çok korkmaya başladım aslında sonuçda hangi doğum şekliyle gelecek oğlum bilmiyorum Allah dan hangisi hayırlısıysa onu nasip etsin rabbim hepimize
benim 9 ocak gözüküyor ultrasyonda doğum. benim hiçbir yerim ağrımıyor yaaaaaaaaaaaaaaapopom ağrıyor ayıptır söylemesi:)) oda büyüdü sanırım kaldıramıyorum:) bugün bir akrabamız doğurdu sezeryanla çok özendim valla ne güzel kurtuldu.
pamukk sen hurma yemiyor musun merdiven in çık doğur artıkkkkkkkkkk:) etrafımdaki herkes sezeryan olunca normal doğumu kimseye soramıyorum yaaaaaa
kızlar felaket midem ağrıyor yalancı sancılarımda var dayanılcak gibi değil ama doğum sancısı değil işte ve okadar gerginimki anlatamam size durduğum yerde duramıyorum inşallah normaldir bu yaşadığım
benim 9 ocak gözüküyor ultrasyonda doğum. benim hiçbir yerim ağrımıyor yaaaaaaaaaaaaaaapopom ağrıyor ayıptır söylemesi:)) oda büyüdü sanırım kaldıramıyorum:) bugün bir akrabamız doğurdu sezeryanla çok özendim valla ne güzel kurtuldu.
pamukk sen hurma yemiyor musun merdiven in çık doğur artıkkkkkkkkkk:) etrafımdaki herkes sezeryan olunca normal doğumu kimseye soramıyorum yaaaaaa
Canım yaa,kolay gelsinBenim de bugün reflüm arttı ya Haftasonu dayanamayıp kola içtim,bir de bol bol bitter çikolata Bir de bunun üzerine haftada bir kriz şeklinde nefes darlığım oluyor.Nefes alamıyorum resmen,bir süre çırpınıyorum resmen sonra geçiyor 7 kilo aldım,kilomda normal.Anlamadım niye böyle oluyor Yalancı sancılar nasıl oluyor ki? Normal karın ağrısından farkı ne? Allah'ım hayırlısıyla kurtarsın seni ve bebeğini bu rahatsızlıklardan canım,her şey güzel olacak işallah.Canını sıkmamaya çalış desem dee sıkacaksın,kendimden biliyorum Ayyy rezalet,teselli bile veremiyorum yaa Gecenin bu saatinde içten bir kahkaha atsam mide yanmam geçer mi ki acaba Midemmm fenaaaa
walla cnm zor işimiz yaa. senin işin daha da zor ama her şeyin normalini yapmak gerek bence başarabiliriz. önemli olan zaten zoru başarmak. kaç haftalıksın??
evet cnm bende ilk alttan muayeneye gidince hamile kalmadan önce çok zorlandım seni anlayabiliyorum.. ama son haftalarda insana bir cesaret geliyor ya bebeğine kavuşcağı için sanırım oyüzden belli olmaz belki yenersin korkunu. kız mı erkek mi bebişin??
bende 9 kilo aldım ama bugünlerde kilo almıyorum hiç sizde de öylemi gerçi ben çok ishal oluyorum ondan kan hapı yapıyor beni ishal sanırım.oysa herkesi kabız yapar işte benim tersliğimden:) kızlar bende çok beyaz bir akıntı var sürekli gelen bu konuda fikri olan var mı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?