hadi beni normal doğuma ikna edin çok stresteyim

kızlar ben hala doğurmadım doğum yapınca mutlaka haber vericem size buarada geçtiğimiz cuma doktora gittim demiştim ya farklı bir hastaneye yanıma oturan herkes sezaryanlıydı doktor bu konuda nam salmış banada dedi gel pazartesi alayım yok salı alayım olmadı çarşamba bir tane normal doğumu yok ama sezaryanda başarılı bir doktormuş ben sezaryandan daha çok korkmaya başladım aslında sonuçda hangi doğum şekliyle gelecek oğlum bilmiyorum Allah dan hangisi hayırlısıysa onu nasip etsin rabbim hepimize

tamam yaa normal doğum yapıcam ikna oldum:))) sezeryan ve normal videosunu izledim vee normalde karar kıldım. hem dediğiniz gibi acı çekmek her zaman insanı olgunlaştırır:))
Valla ben yengemin sezaryen doğumundan beri hep kendi kendime birgün hamile kalırsam normal doğurmaya çalışıcam derdim Çalışacağım yalnız dikkat et! Yaa yengemin 2 gün sütü gelmedi neredeyse,biz ilk gün kuzucuğuma süt dileniyorduk.Bir de ben 4 sene önce kapalı kist ameliyatı geçirdim,o bile yetti yaa.Öksürsen öksüremiyorsun,hapşırsan hapşıramıyorsun.Bir de bebeğini kucağına almak isteyeceksin,sütün hemen gelmeyecek bir de o üzüntü.38. haftada çatı kontrolünü doktor 2 parmağıyla yapıyormuş diye biliyorum.Doğum anındaki kontrol daha farklı ama bebeğin rahat gelmesini sağlıyormuş.Artık dayanacağız ya! Doğum anında bebeğin daha rahat gelmesi için kesiyorlar ama o bölge uyuşturulduğu için sen hissetmiyorsun,dikiş atılırken de hissetmiyorsun.Bu arada senin doğum ultrasonda ne zaman görünüyor,benim 40.haftam tam 18 Ocakta doluyor.Seninle doğumlarımız yakın olacak sanırım

Hayırlı haberlerini alırız işallah yaa

kızlar felaket midem ağrıyor yalancı sancılarımda var dayanılcak gibi değil ama doğum sancısı değil işte ve okadar gerginimki anlatamam size durduğum yerde duramıyorum inşallah normaldir bu yaşadığım

benim 9 ocak gözüküyor ultrasyonda doğum. benim hiçbir yerim ağrımıyor yaaaaaaaaaaaaaaa popom ağrıyor ayıptır söylemesi:)) oda büyüdü sanırım kaldıramıyorum:) bugün bir akrabamız doğurdu sezeryanla çok özendim valla ne güzel kurtuldu.
pamukk sen hurma yemiyor musun merdiven in çık doğur artıkkkkkkkkkk:) etrafımdaki herkes sezeryan olunca normal doğumu kimseye soramıyorum yaaaaaa

canım hem yürüyemiyorum artık ağrılarım oluyo hemde hurmada hep aklımdaydı ama bir türlü yiyemedim evet benim etrafımdakilerde hep sezaryan oldular o yüzden normal doğum yapsam buaraya gelip anlatsam :)))

Canım yaa,kolay gelsin Benim de bugün reflüm arttı ya Haftasonu dayanamayıp kola içtim,bir de bol bol bitter çikolata Bir de bunun üzerine haftada bir kriz şeklinde nefes darlığım oluyor.Nefes alamıyorum resmen,bir süre çırpınıyorum resmen sonra geçiyor 7 kilo aldım,kilomda normal.Anlamadım niye böyle oluyor Yalancı sancılar nasıl oluyor ki? Normal karın ağrısından farkı ne? Allah'ım hayırlısıyla kurtarsın seni ve bebeğini bu rahatsızlıklardan canım,her şey güzel olacak işallah.Canını sıkmamaya çalış desem dee sıkacaksın,kendimden biliyorum Ayyy rezalet,teselli bile veremiyorum yaa Gecenin bu saatinde içten bir kahkaha atsam mide yanmam geçer mi ki acaba Midemmm fenaaaa

Aramızda şimdilik 9 gün var desene.Bende de ağrı yok,yatakta sağa sola dönerken popom ağrıyor Ben de Viscolex yatağa bağlıyordum bunu,yattığım yerde çukurluk oluyor,dönmem de zor oluyor ama döbüşüme de destek oluyor bu yatak ya.Neyse sende popo ağrısı varsa normal benim durum demek ki

bendede oluyor canım nefes darlığı burun tıkanıklığı Allah dan bunlar için ilaç kullanabiliyorum burun için deniz suyu spreyi çok iyi geliyor tavsiye ederim eğer böyle sıkıntın varsa kilon çok güzel tebrk ederim seni ben tam 24 kilo aldım hala kendime inanamıyorum
yalancı sancılar belden karnına adet sancıları gibi giriyor ama düzensiz dakikalarca yüzümde kızardı bugün ateşde basıyodu
canım buarada mide yanman için sütü ısıt kaynar derecede şekerde at iç sıcak sıcak bana anca bu iyi geliyo

bende 9 kilo aldım ama bugünlerde kilo almıyorum hiç sizde de öylemi gerçi ben çok ishal oluyorum ondan kan hapı yapıyor beni ishal sanırım.oysa herkesi kabız yapar işte benim tersliğimden:) kızlar bende çok beyaz bir akıntı var sürekli gelen bu konuda fikri olan var mı????

iyi geceler arkadaşlar,,
ben daha yolun yarısındayım ama bende sizler gibi normal doğumdan çok korkuyorum:18::18: şimdiden rüyalarımda, gece uykularını terketmiş durumdayım:95::95::96::96:
hadi sizler hayırlısıyla doğurunda bizleri teselli edin telkin edinbende bide daha tam yenilmemiş vajinismus var... of of offfff

walla cnm zor işimiz yaa. senin işin daha da zor ama her şeyin normalini yapmak gerek bence başarabiliriz. önemli olan zaten zoru başarmak. kaç haftalıksın??

walla cnm zor işimiz yaa. senin işin daha da zor ama her şeyin normalini yapmak gerek bence başarabiliriz. önemli olan zaten zoru başarmak. kaç haftalıksın??

ah sorma canım ya hemde nasıl zor şimdi araştırıyorumda vajinismusla zaten normal doğumu önermiyormuş dr.lar hayırlısı napıcam bilmem. ben 19+1 ama dr göre 1 hafta öndeyiz yani 20+1 daha yolun yarısındayım yani

evet cnm bende ilk alttan muayeneye gidince hamile kalmadan önce çok zorlandım seni anlayabiliyorum.. ama son haftalarda insana bir cesaret geliyor ya bebeğine kavuşcağı için sanırım oyüzden belli olmaz belki yenersin korkunu. kız mı erkek mi bebişin??

aslında bende çok çok zorlanmadım alttan muaynede ilk haftalarda da bebişime alttan baktılar ama sonu ne olur bilmiyorum daha doğrusu diyorum aman ne olacak gelince sancı mecbur çekicez ben regl döneminde de çok sancı çekerdim zaten bebişte mecbur çıkıcak diyorumkendimi öyle teselli ediyorum ama bu kezde ya doğumda korkarda bu sefer vajinismusta başa dönersem diye çok korkuyorum Allahım herkesi kurtarsın hayırlısıyla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza.... bana 17 haftada kıza benziyor dediler ama bakalım haftaya randevum var inş kız olarak kalır bebişim

hayırlısı olsun cnm ya:) kızlar ben şimdi netten bir şey okudum isviçrede bir jel varmış doğumda kullanılan ve rahmi açıyormuş ağrısız veeeeeeee dikişe gerek kalmıyormuş ve bunu uygulayanlar varmış türkiyede de. siz duydunuz mu böyle bir şey????

bu mesajı benmı yazdım acaba aynı sorunları bende yaşıyorum canım hamilelikte herkes kabız olur ben ishal.akıntıya gelince beyaz kokusuz akıntı da korkulacak birşey yok hamilelerde akntı normal kokulu ve rengi koyu ise dikkate almalısın

dediğin jele bende bakmıştım internetten ne kadar etkili kullanmadan bilinmez kullananlar yorumlarını yazarsa güzel olur esasında fiyatı 210tl...
Dianatal doğum jeli

Dianatal Obstetrik Jel

Dianatal doğum jeli kullanarak daha rahat ve kolay bir doğum artık mümkün!

Dianatal doğum jeli daha rahat ve kolay bir normal doğum arzu eden her kadına ümit veren yeni bir metoddur.

Yapılan bilimsel çalışmalara göre, Dianatal doğum jeli, biyolojik dokulara tutunma özelliği sayesinde doğum kanalında kayganlaştırıcı bir film oluşturur.

Anne ile doğmakta olan arasında sürtünme kuvvetini azaltır.

Normal doğmda dianatal doğum jeli kullanımı yırtık riskini azaltır. Doğum akışını hızlandırarak vakum veya forseps nedeniyle oluşabilecek yaralanma olasılıklarını azaltır.

Dianatal doğum jeli tüm normal doğumlarda ve suda doğumlarda uygulanabilir.

Dianatal doğum jeli tamamıyla sterildir. Koruyucu maddeler ve lateks içermez.

Biyouyumluluk ve gebelikte kullanımı:

Obstetrik biyouyumluluk açısından uluslararası kurallarına göre incelenmiştir. Bu araştırmalara göre anne ya da bebek için zararlı bir etki için hiçbir kanıt yoktur.
Obstetrik Dianatal Jel Takımı ve doğum kolaylaştırmak için perine bakımı için gerekli tüm bileşenleri içerir:

2 adet Dianatal Evre I: Tercihen genleşme aşamasında kullanmak için
1 adet Dianatal Evre II: Tercihen sürülmesi aşamasında kullanmak için
2 Dianatal Obstetrik Jel Aplikatörü: vajina için daha kolay uygulama
Dianatal Doğum jeli içeriği:

Obstetrik Jel 11 ml olan bir tek ünite aktif maddeleri içermektedir:
Saflaştırılmış Selüloz, Propylenglycolum, Karbomer, alıntıdır

bende haftaya doktora gidince sorcam bu jeli en az dikişle atlatmak istiyorum. inş faydası vardır. bazı yorumları okudum da faydası yok diyenler çok olmuş zeytinyağı veya vazelin kullanın demişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…